Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe - kto z was korzysta ?

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu byłam na kilku spotkaniach, ale zle to wspominam...moze dlatego,ze za duzo oczekiwalam, bylam malolatą ktora koniecznie chciala kogos poznac ? nie wiem...teraz chce znow sprobowac ... w realu nie ma szans na poznanie kogos, nie potrafie i tyle, jestem nieufna w stosunku do obcych, nie imprezuje w klubach, znajomych tez wielu nie mam

Ja korzystałam i też raczej źle to wspominam. Podobnie jak ty bardzo chciałam kogoś poznać i szukałam na siłę, więc może w tym tkwił problem. ;) Teraz zrezygnowałam z portali i próbuję kogoś znaleźć przez znajomych, bo doszłam do wniosku, że jednak wolę poznawać ludzi w realnym świecie.

Gość gość
Mozna tam kogos poznac ale to bardzo trudne, duzo rozczarowań, piszesz z kims, jestes podekscytowana spotkaniem a potem ... wiadomo :D

na początku była ok, ja ją polubiłam, moje siostry i moja Mama, a po slubie wyszło jaka z niej zołza, a jak w ciąże zaszła to już w ogóle.

są już 3 lata po ślubie, a ja jak ją widzę to mi się nóż w kieszeni otwiera, wykorzystuje mojego brata. doszło do tego, że pod choinkę kupił jej nową prostownicę, drogie perfumy i nowy telefon i powiedział nam, swoim siostrom, że nie kupi nam prezentów bo nie ma pieniędzy :o

błękitna, to nie kwestia tego, że poznał ją przez internet, po prostu twój brat pozwala sie tak traktować.

masz rację, po prostu napisałam, że poznał ją na portalu randkowym, a ona nie zmieniła się tylko w stosunku do niego, ale i do nas.

Mam kolegę który tez pozwala sie tak traktować. Ona studiuje. On pracuje i zarabia na nich. Do pracy dojeżdża PKSem i autobusem miejskim. Samochodem dysponuje żona. Przychodzi z pracy i gotuje obiad dla żony itp sytuacje życiowe. Generalnie ona nic nie robi, bo jest zajęta nauką. Żal mi go, ale on jest szczęśliwy, trzeba to uszanować.

Gość Odradzam
Korzystałem i odradzam. Kobiety tam szukają bankomatu ,a nie faceta. Ma taka dwoje dzieci ,po rozwodzie ,a szuka ... tylko kawalera z wyższym wykształceniem i swoją firmą .najlepiej aby miał dom co najmniej 200 metrów kwadratowych. Kolejny tekst kobiet ... nie szukam ideału ,ale ma być wysoki, przystojny , dobrze wykształcony, bogaty, zaradny,ma dbać o mnie, zapewniać mi rozrywki, mam mieć wolność w związku a seks tylko wtedy kiedy ja będę chciała. Inna proponuje spotkanie na kawę,ale najpierw trzeba wpłacić na jej konto sumę ,która pokryje jej abonament w klubie fitness. Odradzam , odradzam i jeszcze raz odradzam.

Gość pankrolewicz
hahahaha...a to dobre :) Z moich interntowych doswiadczen, to powiem tyle , ze 99% kobiet na zdjeciach w sympatii wyglada nieciekawie. Nie podoba ja mi sie ososby ktore tam sa. Chcesz kogos poznac i pierwsze wrazanie jest najwazniejsze i jakies durne zdjecie z durna mina albo co gorsza panienka rozkraczona w staniku na lozku :D:D:D:D:D . Najwiecej randek mialem po prostu z czatow. z czego poznalem 2 dziewczyny z bylemw dlugich zwiazkach z nimi. wiec szansa jest ale czasem to naprawde szczescie, ze spotkacie sie o tej samej godzinie na tym sammym czacie zuplenie przypadkiem i okaze sie ze przyadliscie sobiie do gustu. (tak bylo w moim przypadku). Aha no i nie zlicze sytuacji w ktorych rozmowczynie jest niesamowicie inteligetna zabawna naprawde komunikacja jest switna, ale potem przychodzi zdjecie no i klapa :( Ty, wnioskuje jestes mloda, aja juz jestem troche po 30tce i szukam zony, w tym wkieku to chyba raczej niemozliwe a byle kogo niechce :(

Gość Lasius flavus
Sympatia to portal dla desperatow w dodatku szukanie na sile. Najlepiej wychodza nagle znajomosci w realu :p

Gość jenny-9
Ja korzystam, a raczej już kończę, bo lada chwila wygasa mi abonament. Podobno niektórym się udaje poznać i nawet wyjsć za mąż i mieć rodzinę. Mam o tyl etrudniej, ze jestem po 30 a sensownych chłopów raczej brak.Chyba jednak poszukam w realu.

Gość pankrolewicz
masz racje, tez to zauwazylem ostatnio. Musze po prostu wrocic do gry, a ciezko po dlugim zwiazku sie ogarnac...

fiku mikuuu - Tobie to nawet by nie pomoglo jakbys sie oblepila dolarami :P

Gość jenny-9
Moze ktoś powie , ze mam nie wiadomo jakie wymagania, ale nie wydaje mi się. Sponsora nie szukam, mam prace i umiem zadbac o siebie. Garba i zeza nie mam, więc wygląd myślę w porządku. A może tylko szcześcia brak.

Webster, widzę, że jak prawdziwy macho zgłosiłeś niepochlebny post do usunięcia :D:D Chylę czoła przed twoja męskością :D

Gość pankrolewicz
@jenny-9 - kazdy z nas ma wymagania, to chyba oczywiste. Wydaje mi sie, ze nie masz szczescia. Ja nie ukrywam, ze dla mnie wyglad jest bardzo wazny u kobiety, i jesli nie jest w moim typie to po prostu dalsze poznawanie odpada. :/ Zauwazylem ze kobiety ktore sa ladne (np na sympatii,) to maja juz dzieci :(

Gość jenny-9
Dla każdego wygląd jest ważny w jakimś tam stopniu.Nie chodzi tutaj, że fcet ma być piękny jak Adonis.Mi ma się podobać , a ja jemu. Ja uważam , że charakter+wygląd = całość. Dla każdego te dwie cechy są trochę inne.

haha nic nie zglaszalem ale skoro chylisz glowe przed moja meskoscia to moze odrazu rozepne rozporek ?:P

Gość jenny-9
Aha jeszcze jedno, wygląd na zdjęciu a w rzeczywistości to dwie różne rzeczy. W reaklu dochodzi jeszcze głos, mimika, zachowanie, uśmiech, to dopiero tworzy pełen obraz.

Ojć samo zniknęło :D Takimi tekstami możesz raczyć panie pod latarnią. Od każdej innej dostałbyś w twarz.

Gość gość
przeleci i szuka następnej! a ty zostajesz z hiv-em .ot ,wszystko!