Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

ja pierdyle... jak żyje niecałe 30 lat to łapy na żadną kobietę nie podniosłem, zresztą jak bym coś takiego odyebał w związku to moment uderzenia byłby końcem związku. fuuck, ale poracha... no ale tak, jak jest szmalec na kolczyka, na mhroczną, klymatyczną koszukle to mozna polika nastawiać. ech... patolka :-D

Gość Vampires kreatures
Jest pewien problem, ja nie jestem Kciuk, spytajcie jej

Król Kurvinoxów - blagam, ty wierzysz we wszystko co ktokolwiek napisze???? bo jakaś kreatura napisala ze Wit ja bije to od razu musi być świeta prawda???? nie bylo cie przy tym wiec lepiej milcz. tym bardziej jeśli te ploty puszcza kciuk.

Gość gość
haha to nie jest jej "pierwsza" miłość, tylko... no noxelcia pochwal się ilu już masz tych ex-ów? 15-stu?? :D hah żaden z tobą dłużej nie wytrzymał

krzywa pokrzywa, to że Kciukuś to niezła patolka też to ja doskonale wiem, wystarczyło foty na fejsie obejrzeć, gdzie dominuje tylko chlanie bro (też piję bardzo dużo, ale nie chwale się tym na fotach z portali społecznościowych)... ale to że Wit klepie po gębie Noxę to już gdzieś obiło mi sie o uszy... teraz coś mi zaświtało że gdzieś nama Nox coś o tym pisała nawet, ale baaardzo to bagatelizowała.

gość haha to nie jest jej "pierwsza" miłość, tylko... no noxelcia pochwal się ilu już masz tych ex-ów? 15-stu?? x miałem na myśli że pierwsza taka poważna, nie chciałem już dosadnie pisać o innych tzw. miłostkach polegających na o*******ęciu komuś tudzież zmajstrowaniu szybkiego numerka w plenerze. i jeśli chodzi o liczby to słyszałem że 12 pena w niej do tej pory było, przed tzw. Rasputinem. Kiedyś ktoś życzliwy wkleił screen z gg czy innego chata z rozmową gdzie ona sama cosik takiego nawijała. Tak więc popeliną to nie jest a sprawdzone und potwierdzone:O

A jednak skrajni idioci z was :D Tak, jestem bita, maltretowana i w ogóle :D :D Kciukiem... bo do roboty się nie wyśpisz :D

Gość przeca pisała nie tak dawno
przecież noxelka sama jak kiedyś podpiła płakała i żaliła się na bieszczadzkim na wita :D że ją od szmat zwyzywał tylko dlatego, że chciała się odchudzać :D że to niby robi po to żeby inni faceci na nią uwagę zwrócili haha napisała też że powiedział jej, że najlepiej by było jakby przytyła z 20 kg żeby żaden już na nią nie spojrzał :D :D to jakiś zaborczy, chory zazdrośnik :O

Gość Atmdatwmp
Gdzie Kciuk pracuje?

"jeśli chodzi o liczby to słyszałem że 12 pena w niej do tej pory było" - no i co z tego? jej brocha, czym sie tak rajcujecie

krzywa pokrzywa Król Kurvinoxów - blagam, ty wierzysz we wszystko co ktokolwiek napisze???? x nie, nie wierze, ale to, tak jak wyzywanie innych i życzenie śmierci, było gdzieś na screenach chyba udokumentowane jak ona sama gadała na ten temat, coś mi tak świta... no ale jak napisałaś w drugim poście, jeśli jej to odpowiada to jej brosza...

Kciuczek wielka uczona haruje w fabryce... jak na uczoną przystało sterczy przy taśmie nocami...

chory zaborczy zazdrośnik, no wiesz, skoro miała przed nim tyle już typa to nic dziwnego że zazdrosny i boi się że pójdzie mu na lewo.

Gość gość
ale przecież to były jej wielkie MIŁOŚCI! :D sama pisała że np. o psycholu sangu nie może zapomnieć i ze na zawsze pozostanie w jej sercu (nawet kiedyś założyła top na ten temat) , że jakiś tam aleks bodajże pisał dla niej romantyczne wiersze i grał na gitarze, a z ostatnim ex-em albercikiem chyba ze 4 razy do siebie wracali i za każdym powrotem noxelka pisała że "nic ich już nie rozdzieli" :D natomiast co do aktualnego - rasputina, po bodajże trzecim spotkaniu napisała na kafe, że go kocha(!) i że ich dusze się połączyły :D ona ma po prostu cholernie niedojrzałe i dziecinne podejście do miłości, nie wie i nie będzie wiedziała jak to jest naprawdę kochać, tyle kurva, przeciętny 13-latek ma bardziej dojrzałe pojęcie o miłości niż ona :O 🖐️

dziewczyna ma zaburzenie osobowości a takim ludzim jest w zyciu cholernie trudno nie spisujcie jej na straty bo jeszcze moze wyjść na ludzi

Gość kur.. znowu nic nie widać
.

dziewczyna ma zaburzenie osobowości a takim ludzim jest w zyciu cholernie trudno nie spisujcie jej na straty bo jeszcze moze wyjść na ludzi

Gość mnbvcdvb
i tylko dlatego ją wyzwał od szmat? bez komentarza...

Gość szajtan666
Ona każdego po pierwszym czy tam trzecim spotkaniu "kochała nad życie" :D

Gość Atmdatwmp
to sie k***a zdecyduj jest ci ciezko czy jestes szczesliwa!!!! k***a co za cepiara

Tyle, że z Witkiem od stycznia mieszkam, planujemy slub, odkładamy kase na własne mieszkanie i to jest poważny związek .

Gość gość
ale nikt nie krytykuje twojego atualnego związku, chodzi o to jedynie że jesteś strasznie niedojrzała emocjonalnie; co widać i po twoich wpisach na kafe i po dawnych związkach...

Gość Atmdatwmp
U niej sie wszystko wyklucza