Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to na pewno dlatego

poronilam przez seks

Polecane posty

Gość gość
Ja mialam przedwczesny porod w 34 tc przez seks. Zawsze mialam skurcze i stwardnienie brzucha po seksie ale lekarz nie zakazal bo szyjka dluga i twarda. I sobie uzywalismy.raz po seksie nie przestawal mi sie stawiac brzuch i sie rozchulalo. Pojechalam do szpitala a tam rozwarcie na 3cm i skurcze a 2 dni wcześniej bylam u gina i wszystko bylo ok. Jestem pewna ze przez seks bo czulam to ale bylo mi dobrze i mialam lotrzeby a dr nie zakazal bo ciaza zdrowa..... Ale urodzilam wczesniaka w 34 tc , maly byl 3 tyg w inkubatorze mial problem z oddychaniem... Co ja przeżyłam i jak zaluje ze nie powstrzymalam sie i zabralam dziecku kilka tygodni tych cennych w brzuchu. Pozniej rehabilitacje i stres bo mial maly wylew w 3dobie zycia. Pluje sobie w brode i zaluje ze to robilam bo seks fajny i zdrowy a gowno!!!!!! Ciaza to szczegolny stan i wszystko sie moze zdarzyc trzrba uwazac. Jak jeszcze raz bede w ciazy to nie bede wcale upraeiac seksu trudno!!!!przez ten stres z przedwczsnym porodem,komplikacjami u malego nie chce mi sie seksu i mezowi tez.

Gość gość
To straszne wspolczuje

Gość gość
Jeśli to nie prowokacja to autorko, nie przejmuj się wyzwiskami, jeśli dziecko byłoby zdrowe itd to sam sex by go nagle nie wyrzucił z macicy... Ile ludzi się normalnie kocha w pierwszych miesiącach nie wiedząc nawet, że jest w ciąży i wgl nie uważając i jakoś nikt nie roni. Jeśli poronienie byłoby takie proste to wyjście po schodach by się tym kończyło. Widocznie tak miało być.

Gość gość
A wytrysk był do środka? Dużo go było? To ważne. Odpisz.

Gość gość
Nie bedziesz juz pisac? Teraz w tygodnie odpoczynku i do dzieła. Tabletki przeciwporonne i niech Ci facet wkłada do sukcesu.

Gość gość
Ja odkąd miałam krwawienie w 26 tc to mężowi calkiem się odechciało i nawet jak juz mogliśmy to trzyma się z daleka ;)