Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

BOJĘ SIĘ ZDRADY-MAM OBSESJĘ. POMÓŻCIE BO SIĘ WYKOŃCZĘ PSYCHICZNIE.

Polecane posty

Gość gość1234

Mam 18 lat, chłopaka od lat 2. Jest on ode mnie sporo starszy (8 lat) i wiem o jego przeszłości związanej z innymi dziewczynami ponieważ chciałam żeby mi o niej opowiedział. Jak to facet w niektórych był naprawdę zakochany a inne traktował jak łatwe dziewczyny. (z jedną z takich spotykał się prawie 2 lata, jeszcze chwilę przed naszym związkiem. w określonym celu-łączył ich tylko seks, natomiast ona była w nim ślepo zakochana). Niektóre z tych dziewczyn często widuję. wiem, że wiem iż mój chłopak bardzo mnie kocha, bo udowadnia mi to na każdym kroku i nie byłby w stanie mnie zdradzić. Ja natomiast cały czas robie mu wyrzuty o to , ze ja byłam tylko z nim jeśli chodzi o te sprawy a on spał z tyloma dziewczynami (5,6 było ich na pewno może nawet i więcej.) . Staje się to moją obsesją, paranoją. Nie wiem już co robić

Gość gość1234
Kiedy widuję te dziewczyny myślę o tym jak z nimi spał, dotykał je... to mnie odpycha .;//

Gość gość
mloda jestes, masz 18 lat, po co soebie wzielas kurviarza ruchacza takie bele gowno, skoro spokojnie mozesz jeszcze w swoim wieku znaleźć prawiczka wartosciowego, ktory nie dumal wszystkiego co ma dziure?

Gość gość
kto by chcial jakiegos lamusa co nawet nie zamoczyl jeszcze

Gość gość
nie myśl sobie, ze jesteś taka wyjątkowa. Spał z wieloma a ty jesteś tylko jedną z nich...młode ciało i tyle. Znudzi sie i znajdzie inna a potem będzie opowiadał, że był z tobą tylko dla seksu.Ten typ tak ma. Jakby miał trochę rozumu to by o byłych nie opowiadał.

Gość gość1234
opowiadał bo sama go o to prosiłam. chciałam wiedzieć o wszystkim, dopytywałam się aż powiedział. wiem o tym, że mnie kocha, stara się. kiedyś był inny, znałam go trochę wcześniej niż zaczelismy sie spotykac i widze ogromna zmiane. sam mowi , ze zmienil sie dzieki mnie, ze jest innym czlowiekiem. wszyscy kumple poszli w odstawke. kiedy bylam na wakacjach a on poszedl na urodziny do kuzyna , kolezanka i jego kuzyn opowiadali jak jakas blondyna sie do niego przyczepila , gadala jakies glupoty; on skomentowal tylko; ale ty jestes durna, typowa blondynka. i poszedl. slyszalam tez jak moja byla kumpela sie do niego przystawiala pewnie zeby zrobic mi na zlosc, tez po niej pojechal bo sie juz wkurzyl i po prostu olal.