Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Zaczynam się zastanawiać, dlaczego forum chodzi mi w miarę sprawnie, tylko kiedy jestem w pracy ? :classic_cool:

Kolejny niezły kawałek Myslovitz. Trzeba bardzo uważać, żeby nie zamienić rzeczywistości w sen.

Myslisz, ze forum cos Ci sugeruje ? Taki niewerbalny glos tloczacy podswiadomie - rzuc to, zostan hodowca iranski zolwi stepowych? ;) Dzis wstalem z przeswiadczeniem, ze dokonam czegos wielkiego np. rozwiaze paradoks klamcy, dowiem sie co powoduje, ze pingwina nie marzna stopy, ujawnie kto zabil Sikorskiego albo conajmniej poznam przepis na tort Sachera (orginalny). A pozniej okazalo sie, ze wylaczyli ciepla wode i mi przeszlo. I zbaw tu czlowieku swiat/siebie ...

Taa brak ciepłej wody, może skutecznie sprowadzić do parteru ;) Forum sugeruje wyraźnie, że po dwudziestej drugiej choćby gruszki i piętnaście razy F5, ono i tak zrobi to na co ma ochotę, czyli się zawiesi. Chciałam nawet napisać parę ciepłych słów do redakcji ale mi przeszło. ;)

Mammamija, za twarda jestem, by dać się zabić. Ale w ramach człowieczych odruchów miewam stany miękkie i duszne. I taką siebie nawet czasem lubię ;) Ktoś kiedyś powiedział, że kochać Myślovitz i nie popełnić samobójstwa, to sztuka. Kocham, żyję, miewam stany melancholijne, ale głównie tryskam humorem. Anomalia w przyrodzie :classic_cool:

Anomalia ? Nie sądzę. Z Twojego opisu wynika, że jesteś typową przedstawicielką żeńskiej części populacji :P Skoro odczuwasz - znaczy serce w porządku. ;) A poczucie humoru jest lekarstwem na wszelkie bolączki i duszy i ciała ;) A właśnie, miałam dołożyć Amagiemu do jego worka z pytaniami ;) ale skoro go nie widać, to może Ty wiesz przypadkiem czy niedźwiedzie polarne nie czują się samotne ? ;)

O ile typowa kobieta strzela, uwielbia posługiwać się siekierą, jest niezłym kierowcą, dominuje w jej myśleniu pierwiastek męski - to owszem, jestem typowa :classic_cool:

O przepraszam Panią ale ja też strzelam, w razie potrzeby używam siekiery i innych ostrych przedmiotów, samochód jest moim środowiskiem naturalnym i potrafię przeżyć w warunkach ekstremalnych, więc ... a no tak generalnie staram się nie myśleć, pewnie tu jest pies pogrzebany ;)

Amagi uważaj na siebie w takim razie ;) Świetna ścieżka. Jeśli chodzi o czytanie to wolałabym się nie wypowiadać ;) łykam jak pelikan co mi wpadnie w ręce, w sposób nieuporządkowany i bez kwalifikowania. Czytam wszystko, dlatego nie zawsze do końca i z pełną uwagę. Jeśli coś mnie nie zainteresuje po prostu odkładam. W ramach odreagowania twardą ręką przejmuje całe biblioteki ;) (dzięki Ci Panie za allegro), a później puszczam dalej, co by nieść narodowi kaganek oświaty. :D Nie mieszczą mi się, to co jakiś czas bez żalu rozdaję.

WzoRRowa to skoro już myślisz za dużo, co faktycznie może stanowić pewien problem. Może zacznij po prostu myśleć o czymś innym ? ;) :D

ha ,a widzisz :classic_cool: ksero dowodu, dwa zdjęcia, podanie w trzech kopiach na maila ;) rozpatrzę wieczorem. Aaa zamawiane pozycje proszę spisać alfabetycznie. Z góry zastrzegam, że ilustrowana Kamasutra już jest zaklepana ;)

Kochanieńka, Kamasutra to pikuś :classic_cool: Wczoraj na TRX-ach trner wyginał mnie do takich pozycji, o które siebie w życiu bym nie podejrzewała. Dzisiaj słodko umieram, uwielbiam ten stan ;) I będę robić to sobie regularnie ;) Foty Ci nie wyślę. Jest ściśle tajna, musiałabym Cię później zabić. Zresztą oglądając ją i tak byś z fotela spadła i krzywdę sobie zrobiła, więc po co Ci to? :classic_cool:

Zorrowa zpraszam do siebie do pracy. Bedziesz powyginana łaziła w pracy, po pracy a dodatkowo w ramach redukcji naprężeń zasadniczą pozycją przyjmowana podczas snu będzie mostek:D

o ile się nie mylę to ten jesienny przyspieszony ruch obrotowy Ziemi ma związek z opadaniem liści :)

Byłeś. Nie dosłyszałam (nie doczytałam) tych kilku słów, które wypowiedziałeś zamiast wielokropka :classic_cool:

miszczu nie kuś....ta sodoma i gomora mmmm nie obiecuj czegoś czego dac nie możesz ;)