Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Miszczu zapętlasz niepotrzebnie. Rozumiem, że nie jesteś rozgoryczonym pracownikiem GUS-u ;)

Gość rum and cola
niby dwie różne odpowiedzi a w sumie ujęły w sedno cały problem :) biorąc z tych wypowiedzi po jednym słowie układa się wszystko w jedną całość - "bodziec i przespać"....i chyba kolej na trzeciego drinka :D

Cieszę się, że Ci się wszystko tak ładnie składa w całość. Miały być zdaje się dwa drinki ? ;)

Gość rum and cola
ochhh zawsze możemy przesunąć tą granicę że to trzy są tak dla zdrowotności ;) (jestem jak najbardziej za)

Gość rum and cola
jako że rum został mi podarowany to już wykosztowałam się na tą colę :P i jako że nie piłam tak ogólnie już od 8 lat to postanowiłam to zrobić teraz :D

Mija nie wierz Miszczowi - zero przypadku w istnieniu. Tu porownanie statystyczne jest bledne. Juz z zalozenia. 8 lat ? Kurde ... 8 laaat ? Te 3 Cie zabija ;)

Gość rum and cola
nie pałam miłością do procentów wszelakich :) nigdy mnie to nie kręciło...ale teraz mnie tak naszło jakoś...fakt przerwa od ostatniego upojenia spora, ale teraz nie mam zamiaru zrobić tego dobitnie, że aż pod stół :P wykorzystanie stołu to mi się marzy w inny sposób ale właśnie tego marzenia spełnić nie mogę i stąd ten rum :)

Eee. "Wykorzystac stol" jest przyczynkiem do czarnosc mysli ? Daj spokoj, pierogi mozna i po polnocy robic. Walek i szalej ;)

Mister? Źle to ująłem. Chodziło mi o prawdopodobieństwo chociaz na poziomie, w którym aspiracje sięgania wyżej traca sens takie pojęcie zapewne nie istnieje

Gość rum and cola
rum dostałam od szanownego ojca mego :) pierogi pierogami tak jak i wałek wałkowi nierówny ;) oj nawet nie wiesz jak bardzo te pierogi bym chciała zrobić....tylko kurczę ten wałek poza zasięgiem mych dłoni niestety...

Miszczu - z calym szacunkiem bos porzadny chlop ale z mojego punktu tj. osoby wierzacej jakakolwiek przypadkowosc istnienia nie ma racji bytu. Bez znaczenia jak opakowana i czym motywowana. Nie wiem czy dobrze Cie rozumie wiec ... moze nie rozwijajmy tej sciezko, co ? Rum - to dobrze, ze masz 8-letnia abstynencje w piciu, a nie np. w robieniu pierogow bo chyba ... zapila bys sie na smierc ;) Nie ma co rozpaczac, jedna noc bez walkowania nikogo nie sponiewierala !

Gość rum and cola
z tym wałkowaniem to dość zawiła sprawa...prawie tak zakręcona jak strudel :D cóż mogę rzecz...raz takowy jeden wałek w dłoniach mych spoczywał i to było baaaaaaaardzo miłe doświadczenie ;) i cały problem w tym, że chciałabym raz jeszcze tak potoczyć go po tym stole echhhh ;)

Wyjscia sa dwa - wyjac walek z szuflady. W przypadku niedostepnosci walka zaopatrzyc sie w nowy. Nie wiele wiecej mozna powiedziec.

Gość rum and cola
Miszczu litości właśnie dzięki tobie zakrztusiłam się kawą :D a jeśli chodzi o domysły...oj kurczę jakże mi ich brakuje i tych niedopowiedzeń.....kurczę ale mi flirtu brakuje :( P.S. spore rozmiary mnie nie interesują :P akurat nie ta część faceta kręci mnie najbardziej ;)

Przyznam szczerze, ze mam do czynienia z meską anatomia na co dzień i żadna inna czesc ciała jakoś mi się z walkiem nie kojarzy:P No chyba, że potencjalnie mogący zaistnieć wałek tłuszczu na biodrach ew wałek jako swego rodzaju rubaszny komplement okreslajacy stan umysłowy komplementowanego...Czyli: Ale z Ciebie wał itp:P

Gość rum and cola
pytaj o co chcesz ;) dzisiaj mam taki nastrój że odpowiem :D że tak powiem pieprzy....ć zgadywanki ;)