Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Mija moglas zakcentowac swoja (nie)obecnosc ciut wczesniej ;) Z dwojki - cisza vs Silmarillion wygral ten drugi. Mistrzu nie macie jakiegos wakatu u siebie w zakladzie ? Zmieniam zajecie i docelowo szukam czegos co w pelni wykorzysta moje predyspozycje. Z tego co piszesz moglbym sie nadac ;)

Gość brut&all
dobry 😘

Jakiego zajęcia szukasz ? Wczoraj cały czas ktoś czegoś chciał i chociaż zazwyczaj nie mam problemu z podzielnością uwagi, zmęczenie zrobiło swoje niestety.

Nie czytałam oczywiście ani Silmarillionu ani Dzieci Hurina ale dzisiaj "zdobyłam" Niedokończone Opowieści. Dla kogo ten buziak pomarańczowa koleżanko ? kolego ? ;)

Gość brut&all
dla Ciebie :)

Powitać:) mr.ama-gi W zakładzie, w którym mam zaszczyt pracować ma miejsce spora rotacja pracowników wiec jak chcesz to moge popytac tym bardziej, ze sam się z tamtąd zwijam bo muskulatura ala pudzian nie wyglądałaby dobrze w zestawieniu z moja niewinna twarza:P Gdybyscie slyszeli o jakiejs pracy tudziez potrzebowali kogos kreatywnego do wspólnego przedsiewziecia to będę w okolicach krakowa juz niedługo. ­ pidżama witaj:)

Dobry. Mija - to dobry poczatek, a raczej koniec. Warto, mimo wszystko zaczac od WP, pozniej Silmarillion i Dzieci Hurina, a na dobitke NO i 12 tomowa Historie Srodziemia jako uzupelnienie :D Jakiegokolwiek. Nudzi mnie moja praca, a ponadto musze podniesc stope zyciowo. Totalizator nie pomaga wiec bez ruchow kadrowych sie nie obejdzie.

Mistrzu - a to nie. Bardziej mnie kusilo lezakowanie na zmianie niz poprawianie tezyzny fizycznej. Dobrze mi w mojej niepozornej powloce ;)

Miszczu Kraków to pół świata ode mnie, więc nie jestem w stanie w żaden sposób pomóc niestety. :(

Gość brut&all
niczym :) ot tak na powitanie powiedzmy bez podtekstów erotycznych w policzek :)

Amagi wiem, że koniec :) ale "zdobyczna" więc nie marudzę.

Nigdy nie wierzyłam w totalizator. Mam jakieś takie przeświadczenie, że sama muszę na coś zapracować. Znacie w ogóle kogoś kto wygrał ? Nie no źle pytam, wygrał i wyszło mu to na zdrowie ;)

Mija - Listy JRR jeszcze. Warto, nawet nie bedac fanatykiem jego piora. W dzielnic gdzie pracuje jest facet ktory wygral ... 2 razy po 100 tys. w dawniejszego Multi. Kasa moze nie nie ziemska ale pozwolila na kilka malych marzen.

Gość rum and cola
te wygrane....aż się rozmarzyłam echhhh aż się na prawie już pustą szklankę z moim drinkiem zapatrzyłam i się zastanawiam czy zrobic sobie następnego...siedzę do monitora piję i w melancholię popadam....

brut&all ? Żartowałam. Generalnie jestem tu przez przypadek, więc czy z podtekstami czy bez, w moim przypadku, chyba marnujesz potencjał ;)

rum and cola ? nalej sobie - nie popadaj w melancholię :) Amagi ale statystycznie rzecz biorąc szanse na wygraną są żadne. Dlatego nie gram. Pewnie, że fajnie byłoby wygrać i zrobić coś o czym się marzy. Tylko, że nie mogę sobie tego jakoś wyobrazić i dlatego licząc liczę na siebie ;)

Mija - przypadek to przeznaczenie przechadzajace sie incognit ;) Dej ze sie wycalowac brutalowi. Brudzia sie nie odmawia ;)

Gość rum and cola
a czasem tak mnie dopada coś jakoś....chodzą mi po głowie myśli straszne takie...... mnie przerażające czasem :) a co mi tam raz w roku mogę sobie te dwa drinki zbałamucić ;)

Mija - jasne. Statystycznie nie mamy sznas. Ale slon i czlowiek na moscie statystycznie maja po trzy ... nogi ;) Zdecydowanie szanse na wygrana rosna gdy zaczyna sie grac. Rum - pewnie. Dwa to wskazane dla zdrowotnosci ;) Ale na mysli to one raczej nie pomoga.

Amagi ? Ależ bardzo proszę chętnie odstąpię jeśliś taki chętny do całowania, tylko nie wiem co kolega na to :P Faktycznie chyba przydałby się jakiś Rum :)

Gość rum and cola
że na myśli nie pomogą to i ja wiem :P całe morze rumu czy innych procentów i tak na te myśli by nie pomogło niestety....czy z napojem wyskokowym czy bez i tak uparcie zakotwiczyły się one w mojej głowie i nie chcą odpuścić heh...

Statystycznie mamy po trzy nogi ? Ok jutro wyślę kupon ;) Jeśli się nie zaloguję znaczyć to będzie, że wygrałam i jestem już na jakiejś pięknej bezludnej wyspie :D

Hej pidżama... Wiesz jakie były statystyczne szanse na początku wszystkiego, o ile takowy miał miejsce, że jakaś kobieta uzywajaca na portalu dla kobiet nicku mijama, zaistnieje jako zywy organizm nalezący do gatunku homo sapiens?

rum and cola ? Czego Ci trzeba ? Na natrętne myśli recepta jest tylko jedna. Wykasować i zastąpić. To nie jest łatwy proces ale da się to zrobić przy odrobinie cierpliwości. Potrzebny jest tylko jakiś bodziec z zewnątrz. :)

Suma powyzej 2 tys. nie jest odbierana w kolekturze, a w siedzibie regionalnej wiec jutro nici z wyjazdu ;) Ale trzymam kciuki ! Rum - nie wiele da sie poradzic nie znajac istotu problemu ale ... czasem dobrze przespac potwora.