Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Cofam, cofam, wrócił :) Żółwiu drogi, czy chcesz powiedzieć że masakra teksańską piłą motorową odcinek 263, w rolach głównych Łajba, ma również Twój udział ?

Co to za żółw spełniający życzenia, który życzeń w istocie nie spełnia? Kładę się jak nic i czekam na zgon. Mój mózg się dzisiaj zapętlił doszczętnie :O

Zapętlona plątanina, brzmi dosyć niedorzecznie ;) Przykryć kocykiem ?

Gość kambodżański żółw pocztowy
Trzeba było nie zaglądać...Gdziekolwiek zajrzałas.

Wiem, też żałuję. Nie wiem co mnie podkusiło, bo to co wyprawiają jest żenujące. Nie mam czasu ani siły na żadne interwencje, zresztą na tym etapie już i tak nic nie da się zrobić. Zasiali co mieli zasiać. Niestety plonu z tego nie będzie.

Żebym jeszcze wiedział o czym prawisz tak madrze mój podziw byłby wielokrotniejszy:P

Mówię o cudownym rozmnożeniu nicków Ducha. Nie wiem jakim cudem i dlaczego nikt nie reaguje ale przesadzają.

Nie ma w tym nic cudownego Dobra muszę wybyc

Amagi temat jest jak roślinka ;) Trzeba go regularnie podlewać i nawozić. Zasadziłeś ? Zasadziłeś. :)

Tak Mija, Rolnik pole orze, rolnik pole orze hej ha ! ;) Tak w gruncie rzeczy to wiecej sie tu dzieje gdy nie nawoze. Wiec moze jak na troskiwego protoplaste przystalo powinienem oddac temat w lepsze rece.

Jak uważasz :) Ale to nie jest takie proste wcale. Niestety tematy przywiązują się do właścicieli. :D A aktywnością nie ma się co przejmować. W końcu pisanie tutaj należy zaliczyć do tych przyjemniejszych elementów dnia. A z przyjemnościami w życiu wiadomo. Są daleko w tyle za obowiązkami, no chyba, że ktoś jest niebieskim ptakiem ;)

Pokazuj się częściej, a na pewno znajdą się chętne/i do nawożenia ;)

Pali się ? Okradli Cię ? Domu szukasz ? ;) Cuksie co się dzieje ?

Mija, tak miedzy Bogiem, a prawda to do szczescia nie jest mi potrzebny natlok w temacie. Brylowac czy tam blyszczec na tym forum zamiaru nie mam, bo i to jakos malo mnie stymuluje. Bylem tu po cos, jestem bez celu. Przyjemnie sie brzdeka z niektorymi o p*****lykach wiec nie bede jeczal. Nalewka z jagody kamczackiej. Takie rzeczy tylko z pod reki mojego ojca. Jak ten skurczybyk to zrobil, pojecia nie ma ale smakuje z***biscie. 100 ml wyslane we fakonie wyglada jak Puszczyk bialowlosego. 100 ml ... ma poczucie humoru ten moj Dzepetto ;)

A widzisz. To nie jęcz bo nie przystoi ;) Po prostu korzystaj z dobrodziejstw i uroków kiedy masz czas i ochotę. Na tym to ma chyba polegać. O ile nie ściga Cię Cukierek oczywiście. Już się boję co to będzie. Czyżbym wisiała mu jakąś kasę ? Ale jak, gdzie ? ;) Nalewka z jagody kamczackiej ? Pięknie. Chyba faktycznie masz bogate tradycje rodzinne :) A te sto mililitrów to w celu ? Rozumiem, że ewentualna degustacja polega na kropelkowaniu ? :)

Mammamija, możliwe, żem się pomyliła i ten tęskny wzrok na lodówkę był skierowany, tudzież na barek z nalewkami. Nie w formie byłam wczoraj, mogło mi umknąć :classic_cool: Zważywszy na ten fakt, coby więcej nie siać niepotrzebnego zamętu, idę smakować, znaczy się do swojego naturalnego środowiska. Pozdrowienia dla szanownego towarzystwa :classic_cool: 🖐️ PS. I tak mam rację :P

Oj WzoRRowa, nie powiem, żeby Ci od tego smakowania język kołkiem staną, ale czkawki mogłabym Ci życzyć :P Jakiego zamętu ? Bądź poważna, nie pij w pracy :D Nie no znajdę i uduszę za podśmiec**jki ;) Amagi jakby co to ruch był, a nawet wzorowa zadyma. ;)

Gość kambodżański żołw pocztowy
Gluty? Śpita?

Czas skończyć z tą farsą... Wyciągnac ten makaron przez nos albo usta albo d*pe...wszystko jedno... ..Mozna go od razu zeżreć albo wypluć wszystko jedno. Ważne aby zrozumieć, że makaron nie jest częścią Ciebie Siebie. makaron to podstępny s*******n!!!!

Jeżeli dobrze sie rozejrzycie to zauważycie, że makaron to integralna część wszystkiego od kredytów bankowych po wasze marzenia... Makaron rządzi światem!!!! Precz z makaronem!!!!

Sugerujesz skończyć nawijanie ? Tylko co na to uszy ? ;) Dzień dobry Dżinie :P

:) hello. Pije wódke przed śniadaniem. Jedni widzą białe myszki ja makaron:P

Dlaczego się znieczulasz ? Nie da się znieść bez wspomagaczy ?

Chciałbym z tego miejsca ntb łozka zachęcić Mra amagi do większej aktywności gdyż mym skrtomnym zdaniem posiada niebanalny i co wydaje mi się najwżniejsze sory za brak przecinków talent przedstawiania rzeczy w sposób ciekawy a jednoczesnie nie wydaje sie przy tym napuszony...:P

wódka jest wrogiem makaronu:) O ile pije sie ją do dwóch dni:)

mijama? Where are you come from?