Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berliner39

wyrwałem 11 kobiet na kafeterii

Polecane posty

Gość DJ 80's
według mojej skromnej opinii piano i skrzypce to 2 najlepsze instrumenty zaraz po nich gitara, niestety dano temu porzuciłem naukę gry zaraz po pierwszych sukcesach ;)

Gość gość
Zimerman jest genialny!:) to mój faworyt ..a ze starszych- Artur Rubinstein ... ale i młody Blechacz ma niezwykła wrazliwosc i talent. A w ktorej filharmonii byłes ?

Gość zwiewna męę
heloł dzieciaki :p co to tak muzycznie? lalala :) Wyrywaczu, a może Ty tam zawitałes prześliczne wiolonczelistki wyrywać?

Gość zwiewna męę
Dj.u przecież nic straconego i w każdym wieku można wrócić do nauki gry. Może konkursów już nie będziesz wygrywał, ale dla własnej satysfakcji warto/

o tak, pianino i skrzypce najlepsze, swego czasu chciałam uczyć się gry na pianinie, nie udało się. później bywałam na koncertach skrzypcowych, to było coś niezapomnianego. DJ, szkoda, że porzuciłeś gitarę, ja uczyłam się na gitarze brata, szło ciężko, bo palce bardzo bolały, no i nauki nie dokończyłam bo brat wyjechał i zabrał gitarę. są dni, że lubię posłuchać brzmienia gitary ale elektrycznej a są dni, że słuchałabym tylko muzyki poważnej. :)

Gość zwiewna męę
witaj Bello :) jak minąl dzień?

Gość DJ 80's
niestety moja jedyna gitarę, nomen omen podarowaną mi przez kuzynkę zakonnice ;p zawinęła ex i umieściła w mieszkaniu na wsi swego męża opasłego :p ale juz wyczaiłem sklep z tanimi używanymi i zapoluje na jedna ;)

Gość DJ 80's
witaj zwiewna mę niepewna ;) hehe :D

Gość zwiewna męę
to ja we własnej zwiewnej osobie Bello. Te przedłużające sie opady deszczu zaczynaja mnie powoli denerwowac i juz nie mam ochoty na bieganie w nim :D Dju, no, no, no - to do dzieła! kuj żelazo póki gorące, kupuj i grzej struny ;)

Gość DJ 80's
pod słońcem wszystko ma swój czas :) na gitarę tez będzie, najpierw wydatki później motocykl, bo pilotem już nie zostanę :p

Gość zwiewna męę
a jaki motocykl? :) jakis ścigacz, czy coś bardziej klasycznego? ;)

Gość DJ 80's
na początek jakaś mniejsza pojemność , później Ninja ewentualnie hornet, ale nad czoperkiem tez sie zastanawiam ;)

Gość DJ 80's
gdyby krowa stanik nosiła tez bym cycków w życiu nie widział :D

Gość zwiewna męę
no to masz niezły pomysł na zabicie nudy ;) ja sie na motocyklach nie znam, ale jazdę na nich uwielbiam. także pisze sie na przejażdżkę. Ble, a co maja cycki do motorów, a tym bardziej do filharmonii? :D

Gość DJ 80's
już dopisuje do tego całą ideologie : Cycki, tzn piękne kobiety i motocykle zawsze jeżdżą parami, zaś dźwięk silnika jest jak muzyka ;)

a ja popatrzę sobie jak znudzona męę z DJ wsiadają i ruszają na przejażdżkę. :) nawet mogę Wam pomachać ;)

Gość DJ 80's
chyba chusteczką na start ;) zwiewna mę wsiądzie ochoczo zaś z motocykla po przejażdżce ściągać ja będę musiał ;) bell a ty sie motocykli boisz?? ;)

nie tyle boję co nie mam z kim DJ ;) no ale może kiedyś znajdzie się dobra dusza i mnie przewiezie, takim szybkim harleyem ;)

Gość zwiewna męę
Dj.u - moze jeszcze do tego w ziewnej sukience ma ta iekna kobieta na ten motor wsiąść? ;) Wyrywaczu, no tak - taka skrzypaczka to wie jak machać by plynęły piekne dzwieki. doceniam talent osob grajacych na skrzypcach, potrzeba perfekcyjnego sluchu by grac na nich czysto, jednak z przyczyn osobistych nie przepadam za pieknymi skrzypaczkami :D

Gość zwiewna męę
Bello, to co wyrywamy chlopaków na jazdę bez trzymanki? :p

Wyrywaczu, jaki kolor ? na stronce w necie był koloru nieba :) a ten co masz teraz to jakiego jest koloru?

Gość zwiewna męę
no to nie wiem kiedy to nastąpi. za 2 tygodnie lato, a tu siąpi i siapi. zmarzniemy w tych sukienkach.