Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berliner39

wyrwałem 11 kobiet na kafeterii

Polecane posty

Gość DJ 80's
sorki że mnie nie było , brat dzwonił Wyrywacz ładna maszyna , ja jednak ufam Japończykom :)

Gość DJ 80's
na motocykl to koniecznie w zwiewnej sukience choć kombinezon skórzany, czarny sexowny i dopasowany jest lepszym rozwiązaniem dziewczyny :) Wyrywaczu , masz motocykl i nie masz dziewczyny? ;) dziwne

Gość zwiewna męę
do tego blond włosy pod czerwonym kaskiem i czerwone szpile? :) zostawiam to Waszej wyobraźni na dobranoc pap 😘

Gość zwiewna męę
Bello, przy takich miśkach na pewno nie zmarzniemy ;) dobranoc

Gość DJ 80's
haha jakich miśkach, człowiek ma jakieś małe sadełko, nawet nie wystaje za bardzo i zaraz misiek ;) ja to drogie panie dbam o figurę ;)

Gość zwiewna męę
Wyrywaczu nie wyrywaj juz kobiet na kafe, tylku ruszaj na rumaku szukać tej JEDYNEJ ;) dobranoc

Gość DJ 80's
hahaha wyrywacz tak to juz jest :) ma podobnie, tzn nie są kiepskie ale akurat o takich nie marzę ;)

Gość zwiewna męę
Dj.u, wystarczy troche sadelka by ogrzac kobiete, a jeszcze lepiej grzeje dobre serducho, dobranoc

Gość DJ 80's
ty już posiadasz takie dobre w pobliżu :) Dobranoc :)

DJ gdybym wiedziała, że szykuje się za jakiś tam czas taaka przejażdżka to pewnie zaopatrzyłabym się w taki kombinezon, podejrzewam, że zwiewna męę też go nie ma więc pozostają zwiewne sukienki ;)

Gość DJ 80's
bellisime taki kombinezon to koszt podobny do wartości motocykla, wstyd że moja własna osobista córka ma juz taki a ja wciąż nie ;)

domyślam się DJ..że taki kombinezon to droga rzecz. mówisz córka ma a Ty takiego nie masz? to dlatego, że nie byłeś egoistą, dbałeś o swoje dziecko, więc Ona sobie z czasem kupiła a Ty nie miałeś z czego tak odłożyć bo dom ważniejszy niż marzenia. ale teraz popatrz, teraz one się spełniają :) i to jest piękne. dobranoc

Gość DJ 80's
ja kupiłem tylko dobry kask, kombinezon dostałą w spadku ;) Dobrej nocki :)

Gość gość
filharmonia berlinska ......:) tak się składa ze tez gram ....nie tylko na nerwach ;) a BMW kocham ....ale te na 4 kolach ... aktualnie X-5 :) wyrywaczu powodzenia w wyrywaniu ;) 🖐️

Gość DJ 80's
witaj bellisime obstawiam pierwszą za KM95 i KM 96 :) spania ne masz?? pozdrawiam

Gość zwiewna męę
to ja też chcę kawusi łyk :)

Gość gość
nastawić to ja mogę , ale za 3 minuty, kto chce ?? ;)

Gość irritating...
może sex?

Gość DJ 80's
a kiedy je sobie złamałeś?? przytul się może tymczasem do motocykla, pomaga :) ide po kawę i zabieram się za snucie planu jak zdobyć japonkę :) bellissime, witaj wieczorową porą, wyrywaczu ;)

Witaj DJ, konie mechaniczne to dla mnie ciągle zagadka, dlatego nie zrozumiałam Twoich skrótów. :( wolę już te naturalne z rozwianą grzywą. ;) Co się dzieje z Wyrywaczem? :( Pozdrawiam

Gość DJ 80's
z jedna grzywa dawno nie ujeżdżałem , niestety tutaj to droga zabawa , może na urlopie pomyśle ;)

Gość MoNi12345678
Myślę , że ta książka pomoże Ci wyrwać jeszcze więcej kobiet....„Piąta fala pożądania” jest przesiąknięta erotyzmem i pikanterią. Czytałam ją z zapartym tchem, napisana bardzo pieprznym językiem. Ku mojemu zaskoczeniu napisana przez kobietę. Na pewno pobudza zmysły i wyobraźnię poprzez prawdziwe historie erotyczne Polek z różnych warstw społecznych. Naprawdę ciekawa. 100% pozytywnie ją odebrałam. Polecam.