Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berliner39

wyrwałem 11 kobiet na kafeterii

Polecane posty

życie stary, ale nie narzekam, mięśnie rosną aż miło zdjąć koszulkę w gorącym dniu Kurde lubię rywalizację musiałbym się z tobą spróbować na łapę :D Gdzie mnie wywiało po prostu nie miałem czasu :)

Gość DJ 80's
w ogóle nie pokazuje , wyrosłem z tego :) albo czekam na wyjątek ;p

cieszy mnie, że wszyscy jesteście Ja też się cieszę zacne grono DJ 80's jest w porządku facet a Ty jesteś hmm...subtelna,uwodzicielska inteligentna no dobra nie będę Ci tyle kadził bo Ci za mocno ego pójdzie w górę :P :D

cieszy mnie, że wszyscy jesteście Ja też się cieszę zacne grono DJ 80's jest w porządku facet a Ty jesteś hmm...subtelna,uwodzicielska inteligentna no dobra nie będę Ci tyle kadził bo Ci za mocno ego pójdzie w górę :P :D

Gość DJ 80's
nie mam pewności czy jesteśmy w tej samej wadze ;) może kiedyś :) nie muszę rywalizować, każdy jest szczególny na swój sposób i każdy w czymś wygrywa, ale spox, czego sie nie robi dla sportu ;)

nie mam pewności czy jesteśmy w tej samej wadze a zatem sprawdźmy to :) ja mam 93 kg nie wiem ile ty masz

Gość DJ 80's
zacne grono... dobrze zabrzmiało :)

Gość DJ 80's
jakieś po miedzy 73 a 79 na tą chwile :)

nie muszę rywalizować, każdy jest szczególny na swój sposób i każdy w czymś wygrywa, ale spox, czego sie nie robi dla sportu No jasne mówiłem o zdrowej rywalizacji przyjacielskiej rywalizacji ale może kiedyś jak mówiłeś :)

jakieś po miedzy 73 a 79 na tą chwile oj to dosyć duża różnica zacne grono... dobrze zabrzmiało na początku za mocno mi w główce siedziała bellissime i wyszło łono ...ale w porę się zorientowałem :D

Gość DJ 80's
no stary uważaj co myślisz, tu na wspólnej chacie bez ślubu łona nie tykamy ;) hehe

DJ 80's A ile masz wzrostu ? jesteś taki chudy czy jesteś mniejszy ja mam 186cm ( jak jestem z wścibski to powiedz :D )

Gość DJ 80's
wszystko przed Tobą, kombinuj zatem :D

no stary uważaj co myślisz, tu na wspólnej chacie bez ślubu łona nie tykamy :D hehe A gdzie nasza bellissime ?

Gość DJ 80's
jesteś wścibski, to miała być tajemnica, nie wiem ile mam na koturnie bo nie nosze, ale na bosych stopach kiedy zejdę z dywanu mam 174 ;)

miło posłuchać jak się tak przekomarzacie między sobą chłopaki :) V9, rozczaruję Cię, nikogo nie uwodzę ;)

DJ 80's jesteś wścibski, to miała być tajemnica, nie wiem ile mam na koturnie bo nie nosze, ale na bosych stopach kiedy zejdę z dywanu mam 174 Wybacz, czuje się jak bym Cie dodusił do ściany a nie chciałem ps To dobry wzrost przynajmniej nie przywalisz głową nigdzie :)

Gość DJ 80's
Qrna bellissime mnie tez rozczarowałaś :)

Gość DJ 80's
i wszędzie się zmieszczę , nic nie wystaje, spoko nie dusisz mnie, nie pozwolił bym na to ;)

miło posłuchać jak się tak przekomarzacie między sobą chłopaki V9, rozczaruję Cię, nikogo nie uwodzę Boże jak ta bellissime się zmieniła jaka miła i ciepła osoba nieprawdaż DJ 80"s ? Normalnie chyba Twój urok osobisty zaczyna na mnie działać :D Ps. A co się tak nic nie odzywałaś szpiedzyco tajniak-kobieta :D

spoko nie dusisz mnie, nie pozwolił bym na to Też nie lubię takich zabaw erotycznych rozumiem Cię ....:D :P (żart)

kwiatki Wam w głowie U mnie mówisz i masz 🌼 Dla Ciebie koFanie :D mogę Cię jeszcze posmyrać po pleckach :P moją łapką 🖐️ :D hahaha

Gość DJ 80's
tym samym co V9 ;)

kur...miałem iść trochę się spompować :D pójdę o 21 a miałem wyliczone jedzenie na 20 będę przegłodzony z lekka jak będę ćwiczył :/ no ale trudno

DJ, czym Cię tak rozczarowałam, że nie podrapałam za uszkiem? No co ty dlatego że go nie przygryzłaś tak sexy swoimi usteczkami 👄 ;)