Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS NA 1 SPOTKANIU

Polecane posty

"do mi mała zaraz uprzedzenia - po prostu oblesne dla mnie jest sypanie z troglodytami" a to nie sypiaj - zmusza cie ktos?;-) dla mnie np. oblesni sa tlusci faceci i nie chodzalam z takimi na randki, as easy as it is;-) a dla ciebie facet ma zaakceptować bujną przeszłość kobiety i jej puszczalstwo a czy ty zaakceptowała byś puszczalstwo faceta i jego częste wizyty w burdelu?" a dla mnie nikt nic nie musi - kazdy ma prawo wyboru;-) nie spotykam sie z frajerami - ktorzy nie potrafia wyrwac laski tylko musza placic za seks, ale tez nikomu nie zabraniam;-)

Gość gość
dla ciebie facet ma zaakceptować bujną przeszłość kobiety i jej puszczalstwo a czy ty zaakceptowała byś puszczalstwo faceta i jego częste wizyty w burdelu?" a dla mnie nikt nic nie musi - kazdy ma prawo wyboru nie spotykam sie z frajerami - ktorzy nie potrafia wyrwac laski tylko musza placic za seks, ale tez nikomu nie zabraniam gggggggggggggggggggg Unikasz odpowiedzi bo wyszłoby na moje. Wy sypiacie z kim chcecie bez związku a mężczyźni albo robią to samo - nie są frajerami. Seks z prostytutką to to samo co wy robicie nie będąc w związku.

Gość gość
gość Co myslicie o 16 letniej dziewczynie ktora dala na 1 spotkaniu 22 latkowi? nie myślimy w ogóle o takiej dziwie

Gość Lasius flavus
Czlowieka nie powinno oceniac sie po jego aktywnosci seksualnej, tylko po tym, jaki jest dla innych. Zycie seksualne jest sprawa prywatna i ludzie, ktorzy wystawiaja opinie na temat drugiej osoby tylko przez pryzmat jej zycia seksualnego, sa po prostu ograniczeni. Bo czlowieka ocenia sie po tym, czy jest dobry dla innych, a nie po tym, ile mial/ miala partnerow w lozku.

Gość gość
g7g