Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość cafetta
Znow zajrzałam na forum...dzieki Dres, moze słuszna uwaga (co do pokazania drogi) Meis-przyłaczam sie do pytania, ile masz lat? To wazne...

Gość Meis
nie wychodzi mi bycie zagadkowa ale jestem koniem ;)czyli stara jak kon

Gość dres
ja ciebie;-)od garbatych konióf nie wyzywam:-D więc, '71 może nie? ale ja, jak nie kłamiesz to trafiłem. na erotycznym napisał bym: i bez włosów, ale tu, w tej sytuacji nie wypada. jak chcesz to mozesz sobie na mnie pokrzyczeć;-) i jeszcze raz;-)

Gość gość
jak mi ktos zaraz nie powie jak przejsc na nastepna strone gdy jej nie widac to sie wkurze ....wrr

Gość dres
cafe rozgląda, ale nie piszę, a pani poszła se;-)

Gość dres
a, kto pyta?

Gość Meis
skoro mowiles okolo no to wychodzi ze 71 zreszta,,,, nie bede krzyczec bo Cie nie rozumiem :)mow po ludzku

Gość cafetta
Jestem, jestem Tylko nie przechodzi mi na nastepna strone-czyzbym niekumata była? Meis-hahaha, stara jak kon? Co ja mam powiedziec, jeszcze starsza! Ale jara!

Gość dres
co mam, jak mam po ludzku? ja tylko adresem jestem, ale wytłumacz. jak pisać? napisałaś: po co czytasz o koniu?nie wystarczy zapytac? wierzysz w takie p*****ly? o co bym nie zapytał to boisz się odpowiedzieć. a Ty, wierzysz? cafe jak nie jesteś zielona i nie skaczesz to pewnie nie jesteś z rodziny kumatych, ale pozatym wydajesz się ok.:-D

Gość dres
niektórzy muszą ponarzekać, aby było im lepiej na sercu. a tak sobie wyskoczyłem, jak ten filip...

Gość cafetta
No dobra...to moze Dres ujawni swoj wiek, wszyscy tu jacys tajemniczy sa.

Gość Meis
nie boje sie,, tylko dlaczego mam sie odslaniac skoro Ty tego nie robisz? ja nie wierze w horoskopy,,no moze pewne cechy charakteru, predyspozycje sie zgadzaja ale opgolnie to brednie jak dla mnie.a Ty? pisz tak by bylo jasno,,,bardzo jasno i czytelnie,,,chyba mam dosc wnikania w kazde slowo ;)

Gość Meis
no i co z tym wiekiem?mowiles ze okolo 38.a jesli swinia no to wychodzi raczej 71 niz 83 ;)

Gość dres
dres stary jest:-D 71o matko! nawet mi tego nie wypominaj bo około to jednak około, a nie w przybliżeniu:-) a jak napiszę, że 84? to już prawie miesiąc znasz. a Ty cafe? jak widzisz my to 32;-) a ja jeszcze muszę policzyć sobie:-)

Gość Meis
jakie my? i jakie 32?

Gość dres
jesteś wspaniała;-) my, to my, osoby do których było kierowane pytanie. a mi jako mimo, że dresowi to nie wypadało pisać... wolałem odjąć niż dostać ponOwnie od Ciebie:-D.

Gość Meis
ale co my 32?bo dalej nie odpowiedziales... w ogole to Cie nie rozumiem....

Gość Meis
troche motasz,,kiedys umialam myslec ale ostatnio mam za duzo wrazen i juz mi sie nie chce, bo glowa mnie boli .bedziesz mowil p r o s t o i zrozumiale dla mnie?

Gość dres
chodzi o lata, cafe pytała Ciebie o wiek, a następnie mnie:-) czyli nas;-) ja prosty dres, ale nie potrafię prościej... może, faktycznie idź odpocząć. migotanie monitora może wywoływać ból na tle neurologicznym:-)

Gość Meis
nie pojde dopoki sie nie dowiem ;) bo skoro my to 32 a Ty sobie musisz policzyc jeszcze,, to co takiego musisz policzyc skoro mowisz ze my to 32 bo odjales?

Gość Meis
dres stary jest 71o matko! nawet mi tego nie wypominaj bo około to jednak około, a nie w przybliżeniu a jak napiszę, że 84? to już prawie miesiąc znasz. a skoro my to 32 no to jak 84?84 to 29raczej ,,sciemniasz cos i wcale nie mowisz jasno

Gość dres
ile masz lat! to ja wiem, ale teraz ty napisz, więc ile?

Gość Meis
czy Ty widzisz jak Ty piszesz :D:D:D???? ni cholery nie rozumiem teraz nic

Gość dres
Meis Meissam napisz, a ja wszystko Tobie wyjaśnię. spróbuję. lata Twoje proszę? lubię jak się:-D:-D:-D;-)

Gość Meis
ale ja pytam jasno....ile masz lat,,,jak powiesz to ja tez powiem obiecuje.tylko nie sciemniaj please

Gość Meis
lubisz jak sie :D? milo slyszec,choc to tylko pajeczyna...

Gość dres
ja znam Twój wiek:D jeżeli nie kłamałaś że "kubisz konie";-) myślę, że jedno kłamstwo już wystarczy. chcę, abyś to klarownie napisała, a ja wszystko z tym 32 wyjaśnię. please🌻

Gość Meis
dresie albo jestem 1979 albo 78 ;) nie ma innej opcji

Gość Meis
jakie jedno klamstwo juz wystarczy?odpowiedz mi. 78 jestem a teraz wyjasniaj 32 i o jakie klamstwo Ci chodzi

Gość Meis
no i co,,zamilkles,,,gdzie te odpowiedzi? :(