Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość Meis
lzy nie lzy ale zauwazylam w jakich sytuacjach cos go ruszalo i plakal...i wiem ze gdyby doszlo do spotkania bardzo by plakal i o to mi chodzi!!!! k...a moj syn sie pyta czemu juz nigdzie nie jezdze,on mu obiecal cos.moze tym go podejsc?ze chyba musisz cos dziecku wyjasnic,bo ja ejstem dorosla....ale on nie

Gość Meis
ja do niego nie pojade w zyciu.to on ch...j ma tu przyjechac.tylko co ja moge jesli powie nie!odezwac sie do niego jutro,bo wiem, ze wraca i powiedziec ze chyba musimy sie spotkac osobiscie czy co?jak go podejsc by nie mial wyjscia

Gość lejdis7888
meis faceci inaczej mysla, a kobiety jeszcze inaczej ............ kobieta potrzebuje czulosci " sa bardziej delikatne" facet potrzebuje akceptacji i mysla realiami ,,,,,, najczesciej nie kieruja sie uczuciami

Gość Meis
nastepnego razu nie bedzie.ja juz kilka razy tak dostalam i wiecej tak nie bedzie

Gość lejdis7888
moze powiedz ze potrzebujesz jego pomocy bo sobie z czyms nie radzisz, tylko zachowuj sie jakby nigdy nic

Gość lejdis7888
nie dziwie ci sie, czasem trzeba przejsc dluga droge by trafic na odpowiedniego

Gość Meis
haha wiem wiem, ze powinnam udawac ze nic.tylko jak udawac gdy 4dni sie nie odzywal ze nic sie nie stalo,,,,,ja tez sie nie odzywalam bo wiedzialam ze nie ma sensu :)

Gość lejdis7888
nie mam pojecia, ja takich rzeczy nie robilam ....... tylko zajmowalam sie swoim zyciem :-)

Gość Meis
nie no to juz w pisaniu jest bez sensu.trudno chyba nie zrobie nic jesli on sie nie odezwie a raczej tak mysle,bo ma w d***e nawet to by powiedziec, ze to koniec,ma w d***e mnie bym czula sie jakos. dresie przyjdz,,,smutno tu bez Ciebie

Gość lejdis7888
dres odplynal w sina dal :D

Gość Meis
dzieki lejdis,,,poprawiasz humor :)

Gość Meis
widocznie sina dal byla mu bliska ;)

Gość lejdis7888
pewnie zawinal na party :-) albo pije wodeczke :D

Gość lejdis7888
tak bliska że sie zagubił po drodze i trafic tu nie moze :D

Gość lejdis7888
dont worry be happy :D

Gość Meis
jak rym :D

Gość Meis
jaki* mialo byc staram sie nie martwic,,,,,ale martwi mnie moja przyszlosc,,znowu sama :( ja juz tak chyba umre w samotnosci ;) bo ilez mozna probowac

Gość lejdis7888
to trzeba dalej probowac , ale z wiekszym rozsadkiem by takich suprrisow nie bylo :D po co ci ktos kto nie ma dla ciebie czasu ???????

Gość Meis
czas to rzecz wzgledna,po co ktos kto klamie:) tego nienawidze najbardziej i nie akceptuje.a jak widze klamstwo to juz koniec.

Gość lejdis7888
gosciu okazal sie d*pkiem , bo najlepiej poleciec do innej ale tak jak juz powiadam teraz jest nia zafascynowany " nowa zdobycz tajemnicza nieznana" potem to opadnie i kopnie ja w doope bo on tak juz ma piotrus pan :D

Gość Meis
masz racje.a kiedys obudzi sie z reka w... mam nadzieje :D i bedzie starym dziadem,ktory przegral swoje zycie,,,zreszta od jakiegos czasu przegrywa z tego co opowiadal ;) ide spac bo plecy bola. odzwyczailam sie od dlugiego siedzenia przy kompie.znaczy on mnie odzwyczail bo zaczal z inna gadac ;D dobranoc

Gość lejdis7888
klamie bo tak mu jest zwyczajnie wygodnie i prosciej zawsze mogl miec dwie pieczenie na jednym kiju :-)

Gość lejdis7888
jak jest glupi i nie umie docenic tego co mogl miec z toba to jego problem a nie twoj , nie sadzisz ????? niech dalej przegrywa az w koncu stanie sie dziadem marnym

Gość lejdis7888
dobranoc :D

Gość Meis
znalazlam kiedys stary jego wpis,,,tylko malpa puszcza sie jednej galezi dopiero wtedy kiedy zlapie druga,,,zaswiecilo mi sie czerwone swiatlo

Gość Meis
czy jest tu ktos by porozmawiac,bardzo mi zle dzis........... :(

Gość dres
jak smutek minie i wypłaczesz łzy to do głowy przyjdą, pomysly nowe. Ty wszystko wiesz tylko prawdy do Ciebie nie docierają. może strach przed samotnością... wielkiego powodzenicha życzę Tobie:classic_cool:

Gość Meis
ja nie placze, tylko mi zle,i nie ma celu,,pusto,smutno i nic sie nie dzieje czuje,ze jestem sama na tym swiecie...........

Gość Meis
pomysly nowe nie przyjda,,,od dawna jest zle ze mna,poprawialo sie tylko gdy bylam w zwiazku jednym, drugim.....bo cokolwiek mialo sens,jakas przyszlosc....nawet nie mam z kim pogadac.........

Gość dres
...to może pisz?