Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meis

Chcę z kimś pogadać

Polecane posty

Gość lejdis7888
Meis ciesz sie ze taka sytuacja nastapila, szkoda czasu na kogos kto bawi sie uczuciami innych

Gość Meis
nie zaczynaj czegos czego nie mozesz skonczyc?co masz na mysli? strachu nie budzilo, wrecz przeciwnie radosc.... do czego nie doroslas?czyli?

Gość Meis
eh dresie :)

Gość lejdis7888
ja osobiscie mialam podobna sytuacje, chcialam prawdy czy chce byc ze mna czy idzie w swoja strone? dostalam odpowiedz tak, ze Kocha itp itd a na drugi dzien nie zrobilam po jego mysli i mi podziekowal .

Gość lejdis7888
badz silna :-) tyle jest fajnych facetow :-)

Gość lejdis7888
dac kopa w doope takim i isc przed siebie

Gość Meis
ja tez chcialam prawdy ale byl tchorzem i wolal bajki mowic w oczy niz prawde.....bo chail by to doe mnie wyszlo ale nie dalam mu tej satysfakcji.czy buc sie odezwie czy oleje to?to mnie rozp...la!jak mozna bez slowa tak zrobic!no wlasnie powiedzial, ze kocha a nikt go nie zmuszal by znow klamal! gdzie Ci fajni?ja mam problem ze wzrokiem chyba ;)

Gość lejdis7888
no buce wola klamac :D to tym bardziej wskazane olac pajaca :D

Gość lejdis7888
kobieto, kazdy z nas potrzebuje czasu by wylizac sie z tych ran :-) nie ma co sie smucic tylko podziekowac ze uwolnil cie od samego siebie :-)

Gość Meis
olalam go,,,ale za pozno.mialam to zrobic 2tyg.temu.byl juz byla dalej.ale zniesc nie moge,ze nic nie powiedzial tylko urwal kontakt.no jak tak mozna w takim wieku?znaczy wiem , ze mozna ;) ale strasznie mi z ta mysla.

Gość lejdis7888
niech inna sie meczy z nim, wazne ze ty juz masz spokoj . nie wiem czy chcialabys cale zycie myslec czy klamie czy nie klamie

Gość Meis
dresie nie uciekaj,,,fajnie jak piszesz.... choc w niefajnych okolicznosciach :(

Gość lejdis7888
oni tak robia , wola urwac kontakt bo tak dla nich jest najlatwiej i tu nie ma zadnej roznicy po ile oni maja lat . D*pek zawsze zostanie d*pkiem

Gość Meis
ta..tylko, z eon na pocztaku byl bardzo mily i sie staral i dla niej tez sie pewnie teraz stara,zreszta po to kupowal nowe ubrania ostatnio i narzekal , ze przytyl.wiec dla niej jest mily ku...wa on ucieka gdy mu sie znudzi po prostu.

Gość lejdis7888
a teraz wypoczywaj :D pazurki malowac :-D

Gość lejdis7888
najwidoczniej to nie jest facet dla jednej kobiety tylko dla paru :D, z jaka on nie bedzie to i tak bedzie inna gdzies na boku ......

Gość lejdis7888
nie ty pierwsza nie ty ostatnia, gosciu niestabilny emocjonalnie

Gość Meis
Lejdis a powiedz mi co o tym myslisz,,ja bym bardzo chciala by stanal twarza w twarz i powiedzial prawde,do ktorej ja bym naprowadzila go.mimo, ze jest d*pkiem,,jest wrazliwy nie pytaj skad to wiem.wiem i chcialabym to wykorzystac.wiem ze jutro wraca z weekendu z nia:( i dlatego przestal sie odzywac bo jak gdy jest z nia.ale widzialam ze go rusza cos(bo nie sumienie)plakal ale ch...j nie powedzial prawdy.doprowadzic do spotkania?bedzie to dosc trudne bo nie jest z mojego miasta

Gość lejdis7888
rozumiem twoja postawe . zalezy co chcesz osiagnac, bo i tak w sumie to juz nie zmienia postac rzeczy skoro juz pofrunal do innej .

Gość lejdis7888
tchorz stanie w twarza w twarz ale nie oczekuj ze ci powie prawde raczej bedzie klamac i pisac kolejne bajki .........

Gość lejdis7888
moja rada jest jedna zamknac rozdzial, zyc swoim zyciem, nie ma po co wygarniac bo to i tak nic nie wniesie moze i wniesie ale same nerwy .

Gość lejdis7888
on sie toba nie przejmuje to dlaczego ty masz to czynic

Gość Meis
chce osiagnac to by poczul sie zle.zauwazylam ze czul sie zle plakal jak dziecko jak sie ostatnio widzielismy,gadal glupio ale wiedzialam o co mu chodzi.nie o problemy w pracy z zyciem tylko ze jest druga a on nie wie co zrobic.chce by stanal twara w twarz i ja bym mu przytoczyla te wszystkie jego slowa,obietnice itd.by plakal.tylko jak to zrobic?ja poczulabym sie lepiej znacznie lepiej stawiajac kropke nad i,bo tak on ma latwo przestal sie odzywac i zadnych konsekwencji brak to mu na reke.a ja sobie kiedys powiedzialam, ze nigdy wiecej nikt tak ze mna nie postapi, ze albo sie nie pozegna albo zrobi to przez tel.tylko osobiscie jak cywilizowany czlowiek. zawsze mowil jak bylo jeszcze dobrze, ze gdyby mialo sie skonczyc pierwsza sie o tym dowiem i ze osobiscie.ale pewnie wtedy tez klamal,bo chail sie pokazac z dobrej strony.jak to zrobic by tu przyjechal?jak go podejsc buca

Gość lejdis7888
olej buca i zyj pelna piersia, szkoda glowy :-)

Gość Meis
ale on nie jest sprytny w takich rzeczach,juz ja wiem jak wyciagnac z niego prawde.zawsze bylam dobra w psychologii :)ludzkiej

Gość lejdis7888
faceci najczesciej potrafia byc dobrymi aktorami, akurat w lzy faceta nie uwierze :-P

Gość Meis
no ale jak tak?bez slowa?jak tak mozna zrobic?nie moge tego zniesc!!!!!przestal sie odzywac ot tak....przeciez to nieludzkie szczegolnie, ze sie do kogos cos czulo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość lejdis7888
moze pojedz do niego, albo popros by przyjechal do ciebie :-)

Gość lejdis7888
tez w sumie nie umiem tego zrozumiec, ale jedno jest pewne za dobra jestes dla facetów a oni to wykorzystuja bo wiekszosc to egoisci , nastepnym razem patrz komu ufasz