Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkowa_mama

Piersi po porodzie, pytania, porady itp.

Polecane posty

Gość malinkowa_mama

Witam, Jestem w 4 miesiącu ciąży, moje piersi są już lekko nabrzmiałe. Mam pytanie... jakich kremów używałyście żeby zostały tak samo jędrne jak przed porodem? Da się wg tak zrobić? Ja przed ciążą miałam miseczkę B, obecnie mam małe C. Boje się, że po porodzie jak dziecko będzie ssało tą pierś to będę miała takie brzydkie placki... :( Mam 24 lata. Czy możecie się podzielić tym, co robiłyście/ robicie z piersiami w ciąży/po ciąży? Jak one wyglądają, czy są faktycznie takie obwisłe? Trochę się tym martwię ponieważ jestem stewardessą i nie ukrywam, że wygląd w tej branży jest bardzo ważny. Pozdrawiam wszystkie mamusie!

Gość gość
Smarowalam piersi i brzuch w ciazy, w sumie cale cialo smarowalam odkad kupilam swoj pierwszy balsam :P W ciazy z D urosly mi do G, po porodzie schudlam prawie do wagi sprzed ciazy i mam teraz rozm. FF. Tyle, ze teraz wyszly mi na piersiach rozstepy, wiec nie zamierzam wiecej chudnac. A smaruje je caly czas. Co do icch stanu-sa ladne, nie wisza, alle ja prawie wcale nie karmilam piersia, odciagalam porzez pierwszy tydzien swoje mleko, potem przeszlam calkowicie na mm.

Gość gość
jestem po dwóch ciążach i karmieniach ,w pierwszej ciąży piersi urosły dosyć spore ,po zaprzestaniu karmienia z dnia na dzień zmalały nie zwisały były naprawdę ok ,karmiłam 6 mies ,w drugiej ciąży piersi ani trochę mi się nie powiększyły ,po urodzeniu karmiłam 16 mies ,piersi nie powiększyły mi się ani o cm ,nie są zwisające sa akurat ,mogę chodzić bez stanika nic nie zwisa ,piersi są równe w dotyku jędrne nie czuć flaka ,nie opadające ,podobają mi się nie narzekam .

Gość gość
aha i niczym specjalnym w ciązy i po się nie smarowałam ,normalnie balsamem które używam na co dzień do suchej skóry .

Gość malinkowa_mama
Dziękuję za odpowiedzi :) No nic, może ja też będę miała takiego farta jak Wy :D

Gość gość
Fart nie fart, piersi mam ladne, choc duze i tez moge spokojnie wyjsc bez stanika do sukienki, ale zauwazylam te rozstepy i szlag mnie trafia. Waze 2 kg wiecej nz przed ciaza-50 kg i zakoncze chudniecie na tym.