Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore mleko dla niemowlat jest wg was najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Corka do teraz byla na piersi, wkrotce bede wprowadzala jej karmienie mieszane a pozniej odwyk od cycka - etapowo, bo to bedzie u niej masakra, juz to widze. Ktore mleko dla niemowlat ma najlepszy sklad i jest w miare... smaczne?

Gość gość
moja jest na hippie jest to bardzo dobre mleko moim zdaniem oczywiscie

my jestesmy na karmieniu mieszanym, tez na hippie. lekarka mi polecila, bo podobno nie zawiera az tyle cukru co inne mleka. corka pije bez zastrzezen.

Gość gość
ja mam taniego rossmana babydream za 16zl pól kilo sobie chwale.

Gość Magical Mistery Tour
Niech pjją z cyców swoich mam - dlaczego zabieracie cielakom ich pożywienie? Czy cielaki ciągną mleko z Waszych sutków? No właśnie.

Gość gość
Hipp Bio Combiotic najlepsze mleczko dla nas.

Gość gość
Ja najpierw podawałam bebiko ale od kiedy lekarz mi powiedział że wszystkie mleka są dobre , jedynie niektóre są dużo lepsze to zaczęłam kupować Hipp combiotic bo jest ekologiczne a jedynym cukrem w tym mleku jest naturalna laktoza poza tym córka lepiej je toleruje niż bebiko (po tamtym miała wzdęcia.

Gość Rossmann!
!

Gość gość
my od początku przeszliśmy tak: enfamil-nietolerancja pre-nan-nietolerancja nan pro ha-super (wcześniak) wyszła skaza białkowa bebilon pepti-przestał mi jeść wróciliśmy na NAN PRO HA-lepsza wysypka moim zdaniem niż zagłodzenie się na śmierć, w wieku 4 mcy dziecko przez dobę jadło ok. 300-400 ml. je obecnie troszkę więcej, nie jest to to co było niestety :( ale i ja jestem zadowolona z NAN (z tym że u nas było HA) i koleżanka która kupuje NAN PRO-a właśnie karmi ciągle mieszanie, często na noc mm, a w dzień pierś.

Gość jmslkanscnsac
U nas sprawdził się Bebilon. Teraz jestesmy juz na 3 i jest ok -minus cena.

my mieliśmy bebiko ale tylko miesiąc straszne problemy z brzuszkiem potem miał przeszłam na mleko baby dream z rossmana 16 zł za 600 gram smaczne niedrogie i naprawde żądnego -. nie zawsze to firmowe jest najlepsze.

Gość mamuśka, to ja ;) ;)
Szukałam dobrego mleka.. czytałam info w necie i wybrałam Enfamil, ze względu na obecność lipilu (kwasy omega). Cieszę się, gdyż mleko jest bardzo dobrze tolerowane przez dziecko (dodaję nutriton, gdyż ulewa od początku).. kupuję na allegro (apteki internetowe) gdyż jest taniej... zresztą.. skoro nie karmię dziecka swoim mlekiem, chciałam mu dać najlepsze jakie jest dostępne. Wcześniej próbowałam też innych marek: bebilon ar -okropnie gęste, problemy ze zrobieniem kupy nan pro- problemy z pierdzeniem; młody w środku nocy się wiercił, kręcił, machał nogami, stękał... okropność.. chciał sobie popierdzieć, ale się męczył.. humana plus- miała wydłużać czas między karmieniem... nie było tak

Gość też mama jestem i
do roku bebilon, potem bebiko

Gość kwasna mirabelka
Na hipie można dziecko wychować -słowa lekarza gastrologa. Ja dawałam wcześniej nutramigen, potem hipp 2 ha, ale niestety musiałam od razu przejść na mleko z kartonu 3,2 % z uwagi na pewien składnik wystepujący we wszystkich innych mlekach. O dziwo mała ma ładną kupke, skórkę (wcześniej zielonkawe stolce, krostki na ciele). I ładnie przybiera.

Gość hippka
My jesteśmy na hipp bio combiotic, bardzo syte i sa po nim ladne kupki(codziennie!). W razie problemow z wzdęciami jest rowniez hipp comfort combiotic. Poczytaj o tych mleczkach, naprawdę polecam.

Gość gość
Dla mnie rossmann :) u mnie mały przy Nan miał zatwardzenie i kolki jak był młodszy. Znajoma mi poleciła rossmanna.

Gość gość
Dzieki, wybor padl na hipp :)

Gość gość
Gdzie kupię mleko hipp?

Gość gość
ja kupuje w rosmanie

Gość gość
tesco, real, auchan, rosman,

Gość jeszcze kaufland
ma tanio hipa my tez na nim bylismy.Zero problemow.Teraz uzywamy babydream.Ma 2 razy mniej cukru niz bebiko i tez zero problemow.Zdrowka dla was :)

Gość gość
My od samego początku jesteśmy na Nan Pro i sobie chwale(nie miałam pokarmu :() ,syn nie miał zadnych kolek,zaparc ,dobrze je toleruje,duzo moich znajomych karmilo Nan Pro swoje dzieci,nam polecila pediatra.

Gość gość
bezsensu zamieniać cenne mleko na szjas.kazde mm to s**t sztuczniak.nie ma lepszego,gorszego.wszystko to zwykły,chemiczny proszek.o zgrozo

Gość bleeeeebleeeeeeee
W auchan chyba jest najtańszy Hipp