Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy tak bardzo zazdroszcza rodaczkom powodzenia?

Polecane posty

Gość o nie dave wyjeżdża chyba sie
potnę... naprawdę Dave uważasz że Polacy mają powodzenie??? chyba na innym świecie żyjesz... powodzenie mają Włosi czy chociażby Amerykanie. Typowy Polak ma twarz mało męską, bez wyrazu i nie potrafi o siebie zadbać.

Gość gość
A ja mam ojca z Sudanu :) Współczuję wszystkim Polkom, że ich ojcowie/wujowie/stryjowie/synowie/dziadowie i inni członkowie rodziny, przyjaciele mają takie tępe mordy, brzydale i śmierdziele :) Nie czujecie się pokrzywdzone przez Boga? Jak sobie z tym radzicie, jakaś terapia psychologiczna?

Gość Do osoby powyżej
A dlaczego obrażasz ludzi i ich rodziny? To strasznie podłe i chamskie.

Gość gość
90% wpisów w tym temacie to obrażanie wyglądu polskich facetów więc czemu się akurat do mnie przyczepiłaś? Odpowie któraś, są jakieś grupy wsparcia dla kobiet, które mają polaka w rodzinie? Przecież to obciach i żenua mieć taką zakazaną i zapijaczoną mordę w rodzinie.

Gość gość
Ja codziennie dziękuję Bogu, że mój ojciec to śniady piękny Muhammad, a nie żaden Zdzichu. Wprawdzie zostawił mamę jak miałam 2 latka, ale przynajmniej nie mam w rodzinie żadnego tfu polaka (specjalnie z małej litery). Na Waszym miejscu chyba bym się zapadła pod ziemię w towarzystwie, mając takich członków rodzin.

Gość gość
Chyba czas Panowie, wziac za pas i zrobic porzadek wdomu, bo nasze suki zaczynaja ujadac. Trzeba je trzymac krotko, za morde.

Gość gość
nie masz polaka w rodzinie? a ojciec matki to kto? rumun? zalosne

Gość gość
A ja mam ojca z Sudanu Współczuję wszystkim Polkom, że ich ojcowie/wujowie/stryjowie/synowie/dziadowie i inni członkowie rodziny, przyjaciele mają takie tępe mordy, brzydale i śmierdziele Nie czujecie się pokrzywdzone przez Boga? Jak sobie z tym radzicie, jakaś terapia psychologiczna? hehe,ojciec malpi podludz,nic dziwnego,ze malpeczka taka wyszczekana :D http://pokazywarka.pl/sf4yrf/ ci obcokrajowcy ze szkaradnymi polkami sa bosscy cyz nie?kupa smiechu z przewaga kupy :D

Gość gość
Co za patologia wlazla...I gdzie ta dyskusja o polityce i ekonomii?MASAKRA!

Gość MuchomoRr
<

Gość MuchomoRr
<

Gość MuchomoRr
" ale chodzi mi o rolę jaką w tym konflikcie ma Unia Europejska, ale o tym jakaś zmowa milczenia panuje" Ta sama sieć, która kontroluje UE i USArel, i w ten sposób przepycha przepisy dotyczące banków - jest tą samą siecią, która kontroluje banki i system bankowy. Zmiana waluty w eksporcie ropy z dolara, nie jest mile widziana przez bank centralny - FED. A cały europejski system bankowy jest uzależniony od amerykańskiego FED i tym samym od dolara. I Nikt nie może ani zaingerować, ani zrobić niczego co jest sprzeczne z dyrektywami z Brukseli i z dyrektywami z Wall Street, ponieważ, obydwa kierunki mają to samo źródło. Praktycznie każdy bank centralny jest albo powiązany kapitałowo albo działa na zasadzie banku marionetkowego, giganta amerykańskiego - FED. To banki centralne podejmują decyzje i gówno ich obchodzi, żywot przeciętnego Europejczyka.

Gość MuchomoRr
I zeby nie być gołosłowny, oto dowód jak bardzo bank centralny w USA jest powiązany z Europejskim Bankiem Centralnym i Angielskim i jak Banki podejmują decyzje, a nie politycy. "Oficjalnym" celem banku centralego jest zapobieganie inflacji, która jest po prostu wzrostem cen wszystkich towarów. Aby zwalczyć inflacje bank centralny określa stopy procentowe, po jakich pożycza innym bankom pieniądze, na poziomie minimum wyższym od inflacji. Pamiętacie kryzys 2007 i2008? W czasie kryzysu europejskie i amerykańskie banki centralne obniżały stopy procentowe do minimum. Media "oficjalnie" podawały, że miało to na celu pobudzenie gospodarki, poprzez zwiększenie ilości kredytów. W rzeczywistosci, banki na całym świecie otrzymały darmową forse, którą inwestowały w złoża naturalne i przecenione akcje. W ciagu kilku lat zarobiły na tym krocie. Firmy, które miały pobudzić gosodarkę, pożyczek i tak nie otrzymały. Stracił też na tym przeciętny Amerykanin i Europejczyk, lokując pieniądze w banku na lokacie, bo przy imflacji 5%, przeciętny Europejczyk czy Amerykanin nie dość że nie zarobił, to jeszcze stracił z 2% rocznie. Państwem, w którym nie istniał żaden bank lichwiarski, była właśnie Libia! Rząd tego kraju emitował wolnego Dinara. Pierwszą decyzją po obaleniu Muammara, było utworzenie libijskiego banku centralnego, który od tej pory zadłuża i zapozycza kraj.. Banki centralne, ktore sa scisle ze soba powiazane, nie podejmują decyzji z myślą o obywatelach i przeciętnych ludziach, chodzi o same banki i jak największe wycyckanie nas z pieniędzy.

Gość gość
Goloslowny moze i nie jestes,ale publiki brak :-D

Gość gość
Goloslowny moze i nie jestes,ale publiki brak :-D

Gość MuchomoRr
Licze na to, że chociaż jedna osoba przeczyta i coś do niej dotrze ;)

Gość gość
iluminati wyprało mu mózg więc wszyscy uciekli gdzie pieprz rośnie :)

Gość MuchomoRr
Nie wierze w Iluminnatów, satanistów, masonów pijących krew, itp. To co napisałem powyżej to same fakty. Gdzie jest błąd?

Gość gość
Wolny rynek to system naczyń połączonych, więc logiczne że największe banki są powiązane. Ameryki nie odkryto. Nie wierzysz w iluminatów, a gadasz tak jakbyś przez tydzień czytał te wszystkie spiskowe strony.

Gość MuchomoRr
" Nie wierzysz w iluminatów, a gadasz tak jakbyś przez tydzień czytał te wszystkie spiskowe strony." :o A co tym jest spiskowego? Podaj mi chociaż jedno zdanie, które jest nieprawdziwe. Nie wiem, czy wiesz do czego odnosił się mój komentarz. Do jakiego pytania (jest w cudzysłowiu )

Wolny rynek to system naczyń połączonych, więc logiczne że największe banki są powiązane. Ameryki nie odkryto. Nie wierzysz w iluminatów, a gadasz tak jakbyś przez tydzień czytał te wszystkie spiskowe strony. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Czytaj człowieku ze zrozumieniem. Dysusja była o zmianie waluty w eksporcie ropy, zamiast dolara. Oraz dlaczego Unia Europejska zrezygnowała z kupowania ropy od Iranu, w walucie euro. A jak wiadmowo przejście na rozliczenia w euro w transakcjach naftowych nadałoby euro status światowej waluty rezerwowej – z korzyścią dla Unii Europejskiej.

Gość gość
Ja to wiem o czym piszesz,tylko dalej nie wiem dlaczego dopisujesz sie-jeden z drugim-to takiego tematu !