Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy tak bardzo zazdroszcza rodaczkom powodzenia?

Polecane posty

Gość koloralinka9
"bo wymienilam z nim kilka maili i na koniec fotke, ale moja chyba wrazenia nie zrobila" jestes pasztetem?

Gość gość
wlasnie nie jestem :(

Gość informatycy nie sa ładni
jakim cudem on może być ładny????????

Gość nie przejmuj sie moja miła
dave sam napisał że nie szanuje kobiet i zostawia kobiete jeśli po 3 razie nie pójdzie do łóżka. to szmaciarz

Gość gość
a kto jest ładny, budowlańcy? mi się podobał i co ważne nie jest imbecylem. nie szanuje bo go skrzywdziły ale ja bym już go urobiła. no ale nie dostałam nawet szansy.

Gość nie przejmuj sie moja miła
odpuść, po jego postach widzę że nie nadaje sie za bardzo do związku ani w ogóle do niczego poszukaj kogos innego :)

Gość dave należy do tych
30 letnich prawików :O ?

Gość dave dawno nie ruchał
ale nie jest prawikiem

Gość wyznanie dnia:
ja spałam z dave'm jest kiepski w łóżku :O :O jak typowy informatyk

Gość gość
ani nie wygląda na informatyka, ani na kiepskiego w łóżku. no ale jak z nim spałaś to gratuluję i zazdroszczę. gdzieś na kafe pisał że jest obrzezany, dla mnie to mógłby nawet tylko na plecach leżeć.

Gość jak obrzezany no to
żyd

Gość gość
piszcie na: natka8p9wp.pl poznam przystojnego rumuna

Gość gość
nie otwiera mi sie ten link

Gość otwiera sie otwiera
.

Gość gość
nie umiem otworzyć, wyskakuje forum strona główna

Gość gość
To nie jest tak że Polacy mają gorsze powodzenie od polek. To trzeba po prostu rozgraniczyć na to że im ktoś bogatszy, zamożniejszy tym łatwiej mu poderwać kobietę.A że zazwyczaj kolesie z zagranicy są bogatsi to polki wolą ich. W Polsce jak masz kasę to też możesz mieć i klasę i z powodzeniem u kobiet nie ma problemu.Natomiast taki przeciętny Holender czy Niemiec ma gorsze powodzenie u swoich krajanek bo dla nich to jest normalne.One tak bardzo nie są złaknione jakiegoś dobrobytu.Nie mają takich lęków żeby zabezpieczyć przyszłość.Bo po prostu cały czas to miały. Jeszcze trzeba spojrzeć czym się kieruje mężczyzna a czym kobieta jeśli myśli o związku z daną osobą.Facet nie zwraca uwagi czy kobieta ma kasę czy nie. Dla takiego Niemca może być nawet bezrobotna itp aby mu tylko wpadła w oko.

Gość szerenama
to jak to mozliwe, ze te wszystkie polskie byznesmeny jak jezdza do Polski sie chwala ile to oni tu kasiory trzepia? kazdy z nich to conajmniej supervisor, ktory rzadzi glupimi angolami a oni chodza jak w zegarku pod jego komenda, do tego maja super domy, ekstra samochody, markowe ciuchy....z tego wynikaloby, ze Polacy za granica to krezusy, ktorym sie funty wylewaja z kieszeni wiec podazajac za twoim tokiem myslenia Polki powiini za nimi latac jak muchy za gownem.... Mylisz, sie myslac, ze Polki leca na obcokrajowcow bo sa zamozniejsi, moze jest jakis odsetek Polek, ktore tak robi, ale generalnie polscy faceci maja bardzo malo do zaoferowania jesli chodzi o kwestie urody, inteligencji, obycia w swiecie itp dlatego tez sa na szarym koncu listy porzadanych mezczyzn,

Gość facet_z_polski
Niech te "piękne Polki" tak rozchwytywane za granicą przez cudzoziemców nie zapominają, że to "brzydki Polak" czyli ich tatuś podarował im geny ;)

Gość HandMade in Poland
@szerenama - nie zgadzam sie z Toba. Za bardzo wszystko uogolnilas. Nalezy pamietac, ze fajni polacy trzymaja sie razem i jak najdalej od "polusow", wlasnie tego calego talatajstwa ktore tu najechalo. Fajni polacy bardzo czesto nie mieszkaja na kupie i zadko ich spotkasz w taki sposob. I jeszcze jedno, znam nie jednego polaka ktory ma dziewczyne "nie polke" wlasnie. Dlaczego? a to daltego ze byla przede wszytkim pogodna, usmiechenita, wesola z poczuciem humoru, piekna, atrkacyjna, po studiach :)

Gość wloo loow
Powiedzcie mi fajni polscy panowie gdzie mozna was spotkac. Jestem tutaj juz 4 rok i do tej pory spotkalam samych polskich meneli lub cwaniaczkow. Bylam pare razy w POSK-u na koncercie, ale tam tez nic ciekawego. Zapisalam sie na polski portal randkowy i tam jeszcze gorzej. W jakich kregach obracaja sie fajni polscy panowie? Mam duzo znajomych z zagranicy,ale szukam fajnych polakow.

Gość HandMade in Poland
@wloo loow Powiedzcie mi fajni polscy panowie gdzie mozna was spotkac. Jestem tutaj juz 4 rok i do tej pory spotkalam samych polskich meneli lub cwaniaczkow. Bylam pare razy w POSK-u na koncercie, ale tam tez nic ciekawego. Zapisalam sie na polski portal randkowy i tam jeszcze gorzej. W jakich kregach obracaja sie fajni polscy panowie? Mam duzo znajomych z zagranicy,ale szukam fajnych polakow. - Wiesz co, ja np nie mam czasu i nie bywam w POSKU, wydja mis ie ze przypadkowa szansa na trafienie fajnego faceta jest bardzo niewielka. Uwazam, ze portal randkowy to dobry pomysl, ja np na nim jestem. Na jakim portalu jestes?

Gość 0 Terenia 0
02.08.13 [zgłoś do usunięcia] HandMade in Poland @wloo loow Powiedzcie mi fajni polscy panowie gdzie mozna was spotkac." X Wśród bajek Krasickiego 😴

Gość gość
Wśród bajek Krasickiego spioch.gif hahahahaha

Gość gość
Bo tereni to ciezko z nauka i czytaniem zawsze bylo :D

Gość gość
a co ma do tego kot...?! :D

Gość gość
Zgorzkaniele paskudne niezdbane tluste baby po 30tce. Koorva jak wy staro wygladacie, zal patrzec. Serial wam zabraklo w tv to przynajmneij macie darmowe emocje na afe, co za "piekne" zycie no nie ?:D ternia i zuzia.

Gość 0 Terenia 0
06.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Zgorzkaniele paskudne niezdbane tluste baby po 30tce. Koorva jak wy staro wygladacie, zal patrzec." X Buhahaha! Patrzysz na nas? Chyba przez dziurę w brudnych i zapierdzianych gaciach :D🖐️