Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koteczka-1992

brak bólu przed okresem

Polecane posty

Gość koteczka-1992

do wczoraj bolał mnie brzuch tak jak przed okresem, dzis ból ustał... zostały nabrzmiałe i obolałe piersi, czy to moze oznaczać ciążę? uprawiałam z chłopakiem petting 21 dni temu, miałam raczej dni niepłodne, nie wiem czy czasem sperma nie dostała się w moje okolice intymne... Okres spóźnia mi się już trzeci dzień. Strasznie się boję.

Gość gość
tak to ciaza

Gość gość
Teraz jest taka okropna pogoda niesprzyjająca zdrowiu. Poczekaj do końca tygodnia i najwyżej zrób test. Wg mnie powinnaś dostać okres lada dzień ;) Aha... miesiączki rozumiem masz regularne ?

Gość Wilczycaa
Po pierwsze 13 d.c. cyklu nie jest moim zdaniem dniem niepłodnym, tak jak pisałaś w innym poście, a po drugie nabrzmiałe piersi bardzo często są objawem napięcia przedmiesiączkowego, a to że ból ustał też jest normalne..

tak, regularne. 31 - 33 dniowe cykle. Z tego strachu nie pamiętam kiedy miałam śluz płodny :( ale jestem mocno przekonana, ze w tamten dzień, śluz był niepłodny, to był 13. dzień cyklu.

Gość gość
No w sumie 13 może być już płodny ;) Poczekaj do końca tygodnia i jak nie będzie to jedź po test. Chyba jesteś już dużą dziewczynką skoro zabawiacie się w taki sposób więc jakby było coś na rzeczy to dasz radę ;)

kiedy właśnie zawsze brzuch bolał mnie bardzo mocno... do wczoraj tak było, mocne klucia w podbrzuszu, a dziś czuję jedynie lekkie klucie w jajnikach... boję się

Gość kacha12
a czemu nie zrobisz testu skoro spoźnia Ci się już 3 dni to jesli naprawde jestes w ciązy to test to pokaże

Gość kacha12
poprostu po co sie zastanawiac kup test zrób i bedziesz wiedziec nie musisz czekac na poranny mocz bo juz minął dzień spodziewanej @

Gość gość
W takim razie... poczekaj jeszcze kilka dni , jak nie będzie okresu to zapisz się do ginekologa. Może coś się dzieje w organizmie

kiedy własnie strasznie boję się zrobić test, boje się swiadomości, ze moge być w ciąży, tymbardziej ze ta sytuacja jest skomplikowana, moja sytuacja w miłości się zmieniła, nie jestem już z tamtym chłiopakiem, jestem z innym...

Gość gość
Hmm... może własnie nie masz okresu bo się denerwujesz. Wyluzuj. Idź weź sobie jakiś ciepły ale nie gorący prysznic, No-Spe na rozkurczenie mięśni. Możesz też isć pobiegać albo jakoś poruszać się. Jeśli nie jesteś w ciąży (a tak właśnie myślę) to powinna przyjść lada chwila.

Gość gość
no cóż w takim razie pozostaje ci czekac ale ja na twoim miejscu zrobiłabym test , to szybko juz masz nastepnego

mówię, ze ta sytuacja jest skomplikowana... bardzo sie boję, nie mogę być teraz w ciąży... z tego wszystkego juz nic nie wiem, czy sperma tam splynęła, czy czasem nie dostknęłam się tam ręką, na której miałam spermę, czy miałam dni niepłodne...

Gość Gościóweczka
Czego od nas oczekujesz? Powiedziałyśmy to co mogłyśmy a teraz to musisz czekać albo zrobić test. Przecież nie wygrzebiemy Ci czego z tego miejsca ...

przecież wiem, wy wszstkie od razu mówicie, ze nie jesteście wróżkami, a ja chcę się tylko poradzić. Jestem młoda i nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji i nie wiem czy to w ogóle możliwe abym w taki sposób zaszła w ciążę.

Gość Gościóweczka
Jest to możliwe. Jeśli płyn przed wytryskiem został w środku a na bank został to możesz być w ciąży mimo tego, że wg Ciebie nie miałaś dni płodnych. Plemniki żyją do 7 dni czyli mogą Cię jeszcze zapłodnić ;)

Gość Gościóweczka
Jest to możliwe. Jeśli płyn przed wytryskiem został w środku a na bank został to możesz być w ciąży mimo tego, że wg Ciebie nie miałaś dni płodnych. Plemniki żyją do 7 dni czyli mogą Cię jeszcze zapłodnić ;)

i dlaczego miałam bóle brzucha dokładnie tak jak prze okresem, a teraz to wszystko ustało? piersi bolą mnie nadal... kiedyś okres spóźnił mi się 5 dni, kiedyś tydzień... ale to bylo już dość dawno temu

Gość gość
dziewucho jak cie czytam,to mam wrazenie,ze jestes jakas uposledzona.nie ma miesiaca,zebys nie zakladala tematu czy jestes w ciazy.Tak,jestes w ciazy ale UROJONEJ.PROPONUJE WIZYTE U PSYCHIATRY,BO PSYCHOLOG TO ZA MALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie mam innych objawów, niz tylko własnie brak okresu... wiem, że 2 dni to jeszcze żadne spóxnienie, ale martwi mnie ten brak bólu...