Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TegoPragnę.

starania maj/czerwiec. kto ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Elmirka201
Nooo to trzymamy kciuki i czekamy na wyniki! :*:)

Gość Piripiri
Siedze po ciuchu i was ''podsluc***e'', ale wkoncu cos powiem :) dla mnie najlepszy na stres, czy nerwy jest blog, ktorego prowadze. Zobaczcie sobie,czytajcie, komentujcie :) A jak macie face-booki to wklejcie ten link na swoja scianke, bardzo mi zalezy by jak najwiecej osobek zagladalo. http://beauty-track.blogspot.co.uk/ A tak w temacie, to juz nie moge sie doczekac testu rano :)

Gość vitam123
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Gość Elmirka201
Dawaj znać rano jaki wynik! :) I nie zniechęcaj się jeśli nic nie wyjdzie... Moja kreseczka nie ciemniała prawie wcale z początku :):*

oj widze sie narobilo tutaj... :) tyle mnie ominelo. nadrobie jutro jak moj na nocke pojdzie :* pozdrawiam

Gość Elmirka201
no mnie nie było wcześniej kilka godzin i też miałam czytania na 15 minut :D Przynajmniej nam się wątek ożywił :)

Gość Sandra.nt
Mnie tylko parę godzin nie było a widzę że kilka dziewczyn dołączyło do nas :) Oczywiście Blanka to świetna wiadomość :) Ten wątek jest naprawdę szczęśliwy :) Mnie martwi u mnie to że brzuch już mnie tak nie boli i mam sucho zero śluzu i piersi mi się za mocno nie zmieniły...już łapie schizy że test się pomylił albo że to nie ciąża tylko jakieś torbiele :(:( a wizyta dopiero w piątek jaaa zwariuje do tego czasu :(:(

Gość gość
Blanko , miałaś normalny okres , krwawienie ? czy skąpe było ? pytam bo ja miałam 1 dzień okres normalny ze skrzepami a potem już tylko plamienie ...... pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Gość Elmirka201
Sandra spokojnie:) Kiedy mi wyszedł pozytywny to szukałam w necie informacji o tym, że czasem test się myli, kiedy masz raka np... Heh śmiać mi sie chce teraz:P Tak bardzo nie mogłam w to uwierzyć, że zeschizowałam :) jeśli chodzi o wizytę to ja tez się nie moge doczekać :) Mam iść za tydzień na kontrole:) już nie mogę się doczekać:D Wybraliśmy nawet imię dla chłopca:D Same chłopy u nas w rodzinach więc pewnie większa szansa;p chociaż chyba wole dziewczynke:P Zresztą nie ważne :) ważne żeby była zdrowa dzidzia :)

Gość Elmirka201
ale sie zamotałam w mojej wypowiedzi:D Aż napisałam 2 razy, że nie mogę się doczekać:P dziewczyny a mam pytanko do was... jak to jest z pasami bezpieczenstwa w ciąży?... mój krzyczy, że zapinam... czytałam o tym sporo i radza zapinac bo rzeczywiscie w razie wypadku nie ochroni dziecka brak pasów.... :( Kuzynka w ciąży zakładała górę, a ten dolny pas brala tak jakby pod plecy nie wiem czy kojarzycie;p Jakie wy macie zdanie na ten temat?

Gość gość
Witajcie dziewczyny!!!! Ja też chciałabym zajść w ciażę w najbliższym czasie,ale coś nie wychodzi, znów dostałam @ i taką ze skrzepami,że 4 dzień tak ze mnie leci, teraz muszę odłożyć staranka,bo przesuwam okres tabletkami,bo planujemy jechać nad morze 1 sierpnia i mi okres by przypadał na sam wyjazd,jednak chciałabym do was dołączyć - może na wakacjach się uda, mam już dwoje dzieci,ale są już starsze, chodzą swoimi drogami, nie wiem czy za stara nie jestem,bo mam 34 lata,pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamusie :-)

Gość Elmirka201
witaj :) Przesuwasz okres mówisz.. hmm zrobiłam kiedyś dokładnie to samo... Tragedia i nie polecam. Brzuch bolał mnie cały wyjazd 10 razy bardziej niż na okres... W ogóle czułam sie okropnie. Potem to przemyślałam... wystarczył tampon:) chyba, że już to robiłaś i reagujesz na to dobrze. Ja mam w każdym razie okropne wspomnienia;p

Gość Elmirka201
Co do wieku:) Myślę, że przesadzasz:P Jesteś przecież młoda:) I gratuluję dzieciaczków:)

Gość gość
dzięki za miłe przyjęcie, wiem,ze źle robię,ale już tak robiłam nawet jak gips miałam, nic się nie działo złego, tabletki odstawię 20 lipca wtedy dostanę okres normalnie i juz bez tabletek będzie na wyjazd, biorę marvelon, nie mam skutków ubocznych po nim jakoś dobrze toleruję tabletki,

Gość Elmirka201
No to jeśli dobrze znosisz to zazdroszcze:) Ja miałam może pecha :)

Gość gość
Ja chyba się przyzwyczaiłam,bo nieraz torbiel zbijałam tabletkami właśnie, Gratuluje Ci kochana ciąży i życzę jaknajmniej porannych mdłości,bo one wykańczają, jak sobie przypomnę jak mój mąz smażył cebulę to ja pól godziny od sedesu nie odchodziłam tak mnie rwało, oj ciekawe to nie było,ale ciąża to nie choroba przecież :-)

Gość Elmirka201
No ja narazie mdłości nie mam takich żeby w łazience poranki spędzać :) może nie przyjdą hehe :)

Gość Elmirka201
Kurde dziewczyny, ja dzis noc nieprzespana... nie dość, że nie mogłam zasnąć to jak już zasnełam to budziłam się bo musiałam siusiu... chyba z 6 razy.... masakra :(

Gość Sandra.nt
ja też nie mam żadnych mdłości i wymiotów, ale dzisiaj w nocy też spać nie mogłam bo nie mogłam sobie odpowiedniej pozycji do spania znaleźć. A co do siusiania to nie chodzę częściej do toaletki. nie wiem może to za wcześnie. Z moim obliczeń jestem w 5 tygodniu ciąży a ty Emlirka ? bo nie wiem czy to normalne :( jezu te moje pytania ja już świruje a piątkowa wizyta u gina tak daleko :(:( Mało tego to wczoraj myślałam o ciążach bliźniaczych i chyba mam szanse na nią, ponieważ od strony mojej mamy to dziadek był bliźniakiem i babcia ma rodzeństwo bliźniaków, od strony taty to prababcia poroniła ciążę bliźniaczą... A czy ginekolog mi powie na pierwszej wizycie czy to jest ciąża mnoga czy nie ?

Gość Blanka23
Witam dziewczęta!:D Hmmm byłam dziś na becie :D Jutro o 13 mogę mieć wyyyynik:P Trochę się stresuje. Co do pytania o mój okres to Pierwszy dzień był taki normalny a następny taki hmmm mały. Jak miałam podpaskę to było widać, że leci, później zaaplikowałam tampon i po tym już okresu nie ma. Nie był też jakoś specjalnie nasiąknięty. Mam nadzieję, że Was nie obrzydziłam :D

hej kobietki :) widze ze sie dzieje u nas:D ja wczoraj z moim rzuciłam sie w wir zakupow to tak nie myslalam o @ i w ogole,troche lepiej sie poczulam. no ale wiadomo i tak czekam i tak... a jak tam wy sie dziewczyny dzis czujecie? poza tym ze niewyspane z tego co widze:)

Gość Sandra.nt
Blanka trzymam kciuki :) Aga to dobrze że tak zrobiłaś bo nic tak nie relaksuje kobiety jak zakupy :):):) i również trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość skoda 12
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2

Gość Elmirka201
No Blanka to czekamy na wieści jutro :) Aga baaaardzo dobrze, że się czymś zajełaś:) będzie dobrze kochana. Sandra ja jestem w 6 tc A zaczęłam siusiać częściej od niedawna. Co do mdłości to właśnie się zaczęły... chyba pochwaliłam się za wcześnie... siedze właśnie i powstrzymuje się od pawia:)

Gość Elmirka201
Kurde tam miala być smutna minka po tym zdaniu z pawiem hehe. A co do bliźniaków to ja też się boję, bo po tych hormonach mam ponoć dużą szansę. Na pierwszej wizycie nie wiem czy ci powie. Moja ginekolog nie ma USG więc no raczej nie wyczuje hehe , ale nie wiem czy cokolwiek widać na USG w 5 tyg:) Może i tak :)

Gość Blanka23
Ja słyszałam, że po tabletkach anty jest bardzo duża szansa na bliźniaki ale wiecie... u jednego to się sprawdzi a u drugiego nie ;) Ja nie mam mdłości na szczęście. Ale jak będę miała to chyba umrę. Jak czuję, że coś mi siedzi na żołądku to płaczę. Taki mam odruch

Sandra.nt no dziękuje za kciukasy:)ale jeszcze troche i wszystko bedzie wiadomo. Elmirka201 no musi byc dobrze:)oby @ nie przyszla... no a Ty widzisz za wczesnie sie cieszylas chyba:P mdłosci dopadly i Ciebie,ale dasz rade:)dla dzidziusia

Gość Elmirka201
No czekałam na nie :D Kurde dziewczyny akurat dziś jak mnie mój zaprosił na obiad...

Gość Sandra.nt
Z jednej strony chcę mieć te wszystkie objawy bo podobno wtedy lepiej się ciąża rozwija i to znaczy że dobrze hormony działają --- Tak słyszałam :)

Gość Elmirka201
Ja też chciałam ale teraz już mi sie odechciało hehe:) No wiadomo czujesz, że jesteś w ciąży:)