Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie teraz zyje w USA?

Polecane posty

Gość gość
Prawda??? Ja tez nie wiem jakas p***a tutaj zakompleksiona za mna lazi zaraz zacznie wyliczac gdzie ja to nie pracowalam itd..obled i debilizm takie puste Toto bez wlasnego zycia wiec zajmuje sie cudzym..

Gość gość
Fakt tacy ludzie tylko sobie poprawiaja swoje kompleksy kosztem innych, zalosne to jest!

Gość CCR
ja tez juz sie pogubilam i nie wiem o czym w ogole jest mowa bo na poczatku bylo o tym jak sie zyje teraz u USA a zeszlo na wzajemne wyzywanie sie. Nie wiem czy to jedna i ta sama osoba sie tak glupio wypowiada (ta co jej maz pracy nie moze znalezc mimo ze mial perfekt swiadectwo) czy wiecej jest takich ludzi ktorzy sa zyciowymi nieudacznikami bo nikt nie uzywa zadnych nickow. Najlepiej tylko narzekac ze wszyscy w kolo sa przeciwko niej.

Gość gość
F**k off szmato

Gość gość
Nieudacznika to masz jak spojrzysz idiotko sobie w lustro!!! Boze bron zeby takie osoby mialy jakiekolwiek bardziej odpowiedzialne stanowiska! Gowniarzeria jedna!!

Gość gość
Do CCR: to ja pisze nie wypowiadaj sie juz na zaden temat prosze wiadomo jak to jest polaczku- cwaniaczku jeden!!tylko zawisc I zazdrosc I uswiadczysz od takiej!!!to ze tobie sie nie udalo w zyciu albo udalo gorzej niz komus innemu nie daje ci prawda do oceniania ludzi ktorych nie znasz!!! Jakim k....prawem?!!

Gość CCR
Powiedz gdzie sie wyrazilam zawistnie o kim kolwiek? Kiedy Ci ublizylam? Ze powiedzialam ze narzekasz ciagle? Bo narzekasz. Nie wiem naprawde czemu zaczelas sie mnie czepiac. Ze powiedzialam ze oceny to nie wszystko zeby prace znalezc? No bo taka prawda jest czy ci sie to podoba czy nie. Czemu sie tak unosisz, przeklinasz i ublizasz mi? Musisz byc strasznie nerwowa. Wez idz sie przejdz na spacer i moze troche mnie kawy pij.

Gość gość
Eh nie wazne good luck in your life

Gość garscziaren
ta wariatka jest psychiczna, niszczy kazdy topik o USA, malo tego wypisuje z roznych nickow i prowadzi sama ze soba dialogi w ktorych przyznaje sobie racje (lol) generalnie wszyscy nakafeterii ja dobrze znaja z tematow z USA jednak ona twierdzi ze ma jednego wielkiego "stalkera" ktorego juz podala na policje.... (bo nie zgadza sie z jej postami na kafeterii) Jednym slowem zenada i szkoda ze to gowno znalazlo w ogole kafeterie nie mozna zadnego topiku o USa zalozyc. Jestem ciekawa czym to gowno sie zajmuje na codzien skoro sie tu udziela co 5 min.

Gość garscziaren
"gość Do CCR: to ja pisze nie wypowiadaj sie juz na zaden temat prosze wiadomo jak to jest polaczku- cwaniaczku jeden!!tylko zawisc I zazdrosc I uswiadczysz od takiej!!!to ze tobie sie nie udalo w zyciu albo udalo gorzej niz komus innemu nie daje ci prawda do oceniania ludzi ktorych nie znasz!!! Jakim k....prawem?!! " TAK PROSTOTO MIERNA akurat tak sie zlozylo ze ta osoba decyduje o zatrudnieniach w swojej firmie czy to ci sie podoba czy nie, jak ty skonczysz college i wyleczysz sobie mozg tez moze znajdziesz prace ktora jest pozyteczna, nie jakies spa fabryki i twoje inne niepowodzenia zyciowe. spierdzielaj stad

Gość gość
O tym wlasnie pisalam wyzywanie wysmiewanie typowe dla tego typka przykre to ze toto obraza i sieje chory zamet teraz do ciebie mendo pisze bekniesz za te wyswiska!!! Slono za to zaplacisz nie popuszcze!!

Gość gość
Zycze ci zebys zdechla zeby cie ktos z*****l za rogiem za to jak mnie zbrukalas!!

Gość gość
Zebys zdychala w meczarniach bo jestes zlym I wstretnym czlowiekiem!!

Gość gość
To bylo do garsc ziaren

Gość Do garscziaren
Jakis czas temu byla taka afera ze mloda dziewczyna sie zabila no ktos tam w necie ja gnebil ( mysle ze te slowo nie jest ci obce) do ciebie pisze przestan gnebic ludzi niewinnych przez net!!

Gość gosc66
to jest zjawisko zwane bullying gdy dzieciaki obrazaja i mecza inne dzieci np przez facebook. Ty jestes chora psychicznie i przestan wchodzic na ten topik jesli ci sie nie podoba. Chcielismy tu porozmawiac o zyciu w USA juz 4 strone nawijasz jak porabana! Po pierwsze to ty obrazasz innych i nie dasz sie im wypowiedziec i jak ktos ma zdanie inne niz ty to wyzywasz. Twoj poziom to jak dziecka. Spadam stad, nasza gwiazda forumowa pewnie zapelni swoimi monologami nastepne 7 stron.

Gość Do garscziaren
Nie wiem kto to pisal powyzej te posty ale wszystkie wyzwiska w moja strone beda przekazane na policje !!!!! ASAP

Gość Do garscziaren
Nie popuszcze!!!

Gość Do garscziaren
Oj targosz targosz!

Gość Do garscziaren
Oh tchorz ucieka!!! Jestes jak skunks zawsze zostawiasz smrod po sobie hehe

Gość gość
Nie prawda!!!! To co robisz jest gnebieniem psychicznym!!!

Gość gość
Ty za to psychicznie chora nie jestes wyzywajac kogos od gowna!!! Kto normalny tak robi?

Gość gość
odpowiadam na pytanie z tematu: na pewno troche gorzej, niz jakies 15-20 lat temu, ale wiadomo - swiatowy kryzys. zalezy w jakim stanie, oraz od tego, czy jestes w miescie, czy na przedmiesciach, czy an zadoopiu. ja przyjechalam tu jako nastolatka, skonczylam studia, mam akcent, choc chyba tearz juz maly, bo nikt mi nie wypomina (tzn. nie pyta skad pochodze). parcuje za panstwowej posadzie za b. male pieniadze. nie zgodze sie, ze dyskryminuja ludzi za pochodzenie, ale jezeli ktos zachowuje sie dziwnie lub inaczej, nie dostosowuje do panujacych obyczajow, to beda sie z niego podsmiechiwac lub wrecz unikac lub dskryminowac. ale tak jest wszedzie.

Gość gość
Sprawa zostala zgloszona dwukrotnie do policji stanowej I miedzy!!! Tam harassment I cyber bulling jest traktowany bardzo powaznie!

Gość gość
Mam wasze wyzwiska od Poczatku 2011 kazda linijke! Prosilam po dobroci I nic to nie dalo to teraz bedzie na co sobie zasluzyliscie!

Gość gość
Ale ktos ma ubaw z ta policja! ....czekaj....czekaj! Tak, chyba jada! Slysze! Jezu i co teraz??? Aresztuja nas wszystkich!!! :D Szkoda ze nie da sie normalnie porozmawiac. Zawsze jakis wrzod sie przyczepi i bedzie tak w kolo jedno i to samo.

Gość gość
A najlepsze jest to, ze ten kafeteryjny troll sam nas tu wyzywa, malo tego - grozi śmiercią, co jest powaznym juz wykroczeniem! I ona jeszcze nas straszy policja bezczelna baba :D :D :D

Gość gość
"grozi śmiercią, co jest powaznym juz wykroczeniem! I ona jeszcze nas straszy policja bezczelna baba "slucham?????? Przeciez pisalam ze ktos sobie zrobil ubaw I sie podszyl podemnie w koncu tutaj wszyscy jestesmy goscmi...;]

Gość gość
radze moderatorom skasowac ten watek, jest zalosnym smietnikiem przepychanek miedzy nasza gwiazda z fabryk spa i tym ktorzy na jej zaczepki odpowiadaja pelno pyskowek na poziomie przedszkola. Zal mi tej kobiety i naprawde nie zdziwilabym sie gdyby ameyrkanie rzeczywiscie ja dyskryminowali, sorry ale to co ona pisze to normalne? I co 5 min wskakuje jej nowy post ze wszystkich nas juz podala do "stanowej" policji :D