Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ piękna jest ta księżniczka Arabii Saudyjskiej!!

Polecane posty

Gość gość
"Szkoda, ze nie jestes ani troche kulturalny i nie kumasz takich podstawowych rzeczy. Koncze dyskusje z toba, bo z idiotami nei warto. " Jednak to ty jesteś świrem skoro tak bardzo spinasz się wypowiedziamii na kafeterii. Co do księżniczki to jest piękna i tyle i nic tego nie zmieni:) Nawet taka pobokająca stara ropucha z krótkimi włosami, jak ty:)

Gość dokladnie!
Popieram kolezanke powyzej

Gość dokladnie!
ta co pisala o gustach i guscikach

Gość gość
koles jest swirem ewidentnie,mysli ze jak ktos jemu sie podoba to juz wszystkim a ja cie zaskocze.Mnie ta kobieta nie podoba sie ani troche,mnie sie podobaja niebeiskookie blondynki.

Gość gość
z krotkimi wlosami lol, a ty co? masz kamerke u tej laski ze wiesz jakiej dlugosci ma wlosy?

Gość gość
ani ladna ani brzydka zwykla arabka

Gość Marek.kl
koles jest swirem ewidentnie,mysli ze jak ktos jemu sie podoba to juz wszystkim a ja cie zaskocze.Mnie ta kobieta nie podoba sie ani troche,mnie sie podobaja niebeiskookie blondynki xxxxx Pacnij się w łeb ty kretynko:D udzielałem się na tym wątku tylko raz! Teraz pisząc ten komentarz jest to mój drugi post. Rozumiesz świrze? :D "Mnie ta kobieta nie podoba sie ani troche,mnie sie podobaja niebeiskookie blondynki" Nie musisz się podszywać pod faceta żeby bóld*pić na forum.

Gość gość
"Mnie ta kobieta nie podoba sie ani troche,mnie sie podobaja niebeiskookie blondynki." Jesteś pedałem albo starą brzydką ropuchą z krótkimi włosami i pomarszczoną skórą FUJ :D

Gość gość
Ja pedalem nie jestem i tez mi sie wcale nie podoba, wrecz przecwinie nie wiem czym sie tak jarasz i faktycznie ma z*****y nos :D

Gość gość
ani ladna ani brzydka zwykla arabka 111 Jeśli tak wyglądają "zwykłe " arabki, to jak wyglądają te pięknę? Bo ta dziewczyna jest po prostu zjawiskowa. Brakuje takich w Polsce.

Gość gość
"jak pisalam, ze mam podobny typ urody mialam na mysli ciemna karnacje- niemal identyczny mam kolor skory co ona, jedynie wlosy mam troche jasniejsze i musisz mi uwierzyc na slowo, ze nie narzekam na brak komplementow w temacie mojej urody" To musisz byc bardzo ladna :)

Gość facet 56lat
ladna, ale tuskowa tez niczego sobie

Piękna i zgrabna! Śliczna dziewczyna. Księżna Amira al Talaweel udowodniła, że nie trzeba pokazywać całych nóg i nosić dekoltów, żeby wyglądać pięknie. Jeśli kobieta jest naprawdę piękna, to będzie zachwycać w skromnym stroju:) Z taką kobietą mógłbym spędzić całe życie. A negatywne komentarze piszą zazdrosne brzydule ;)

Gość wszyscy tego typu i karnacji
nie naleza do urodziwych,czym sie tu podniecac nie wiem

Gość wszyscy tego typu i karnacji
jestem mezczyzna zeby nie bylo, ze zazdrosna kobieta pisze.

Gość Ja wole niebieskookie pieknosc
ta jest zwyczajna arabka nic wiecej i ma dziwne oczy, nie widzicie tego?

Gość gość
gdyby byla blondynka o jasnej alabastrowej skorze to juz bym lezal u jej stop ciemne mnie nie rajcuja

Gość gość $
może nie tyle ładna ,co zadbana,ale przecież stać ją.

Gość czym sie podniecacie
nie wiem :/ zaczynam myslec. ze to jeden prawik siedzi i pisze pozytywy :D

Gość gość
Komantarz z godziny : Pisze JEDNA i TA SAMA brzydka stara, zazdrosna Raszpla, którą krew zalewa :D:D:D:D Głupia ropucho jesteś żałosna, skończ fermencić:D

Gość nininaII
ta ksiezniczka nigdy jeszcze nie wlaczyla start w prace automatycznej, nawet chyba nie wie, ze przed praniem sortuje sie rzeczy na ciemne i jasne...jest rozpieszczona i od najmlodzych lat miala sluzbe, ktora pewnie poniewierala..co jest norma w arabii saudyjskiej...moze i jest sliczna, bez zmarszczki..ale...no wlasnie jej glownym zadaniem jest ladne wygladac... tjaa ja sie nazywaja w polsce kobiety co leca na starych facetow z kasa?...

Gość Marta.92...
Szczerze mówiąc wcale nie musiała się wysilać żeby przyćmić naszą Tuskową. To bardziej obrazek z książeczki pt. "Piękna i Bestia".

Gość Gosc z Bliskiego Wschodu
Tutaj macie prawdziwą polską piekność: :D http://wiadomosci.wp.pl/gid,12451557,gpage,5,img,12451567,kat,1342,title,Stylista-ocenia-Komorowska,galeria.html Księżna Saudyjska się do niej nie umywa !!

Gość gość
Włosy i uśmiech- przepiękne. Nos i oczy oraz ich oprawa- nie podobają mi się. Jest bardzo dużo piękniejszych arabskich kobiet od tej księżniczki.

Gość gość
Księżniczka może i ładna, ale za mąż to raczej z miłości nie wyszła. ;) Nie ma to jak 28-letnia dziewczyna - żona starego 50-letniego dziada, który mógłby być jej ojcem :D

Gość alez przyjebany typ
tak cie boli palancie, ze komus nie podoba sie cos co tobie sie podoba? jeden z tych komentow pisalem ja, wiec bankowo nie jedna osoba

Gość alez przyjebany typ
i powtorze raz jeszcze- nie jest piekna! nawet ladna nie jest

Gość gość
" [zgłoś do usunięcia] alez przyj****y typ i powtorze raz jeszcze- nie jest piekna! nawet ladna nie jest" :d :d :d :d :d co się tak spinasz stara, tłusta raszplo? :d księżna -piekna kobieta z klasą, a ty głupawa prostaczka-zero klasy,zero rozumu. zwykla stara ropucha, ktora zaraz peknie z zazdrosci :d :d :d

Gość gość
on mysli, ze jak nie podoba sie ci ta d**a to jestes inna d**a zazdrosna :)nie pomyslal ze jest cala masa ludzi w tym facetow ktorym sie ona nie podoba nie pomyslal bo nie potrafi