Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEŚCIOWA MÓWI MI JAK MAM ŻYC I SIĘ UBIERAĆ !!!

Polecane posty

Gość gość

Zaczela mnie krytykowac, chodzi ze mną na zakupy i mowi w czym mi dobrze a w czym nie, uczy mnie gotowac po swojemu, mam byc jej kopią, takie mam wrazenie, moj mąz w ogole nie reaguje, mowi ze przesadzam, ze nic mi sie nei stanie ,ze 'c'zegos sie naucze'' :/ ,ze pogada troche i da mi spokoj ale to juz trwa od roku i jest coraz gorzej !

to, ze twoj maz nie reaguje to moge zrozumiec on nie ma problem masz ty zareaguj powiedz tesciowej czego od niej nie chcesz

Gość gość
Przecież to prowo :Ó

Gość popisopis
fajna teściowa,przynajmniej masz co z nią robić. mów jej co chce usłyszeć a swoje wiedz.

Gość Marlcia
Moja jest glupia.

Gość gość
Moja też mnie krytykowała. Dziecko próbowała też mi wychować. Nawet kolor wózka wybrała. Ach........w efekcie końcowym dostała synusia z powrotem.

Gość gość
Na nauke nigdy nie jest za pozno,uwierz mi,,czlowiek nawet uczy sie od swich dzieci i wnukow jak je ma...A za zakupy tez placi?Jak tak to fajnie masz.Widocznie uwaza,ze nic nie umiesz i niczego Cie rodzice nie nauczyli,wiec sama podjela sie tego,majac na wzgledzie Wasze szczescie a szczegolnie swojego syna.Jak bedziesz umiala zadbac o niego tak jak ona to bedzie ok.Powodzenia w nauce.

Gość Marlcia
Twoja tesciowa jest glupia to jak spisz z mezem to tez kaze Ci jak masz sie przytulac ?