Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erswwstw

egzamin zawodowy 2013 technik usług kosmetycznych

Polecane posty

Gość Joanna8110
Odcisków i modzeli-ale tam był w prawym przodostopiu nagniotek powstały z zgrubiałego naskórka.wiec omega chyba tak?

Gość szpilkaszpilka
A tam pisało, że ten syf ją boli bo nie pamiętam? Gdyby nie pisało, to może mi się ta frezarka śliźnie... :)

Gość gość
nie pisalo ze boli.. nie przesadzajcie.. moze uznaja i frez i skalpel.. po fakcie juz nie ma co rozkminiac...

Gość goscja
ale pisało że jest to DUŻA zmiana , więc może trzeba było się domyśleć tak samo jak trzeba było się domyślić że to był modzel co wynikało z opisu, bo przecież ani nie pisało że to jest modzel ani odcisk :) więc co bedziej pasuje ? :) nie wiem.. każdy rozumie na swój spośob :)

Gość goscja
ocenią nam będziemy wiedzieć :D

Gość gość
Hej dziewczyny kiedy beda wyniki wiecie moze?

Gość gość
ja nie mialam pojecia co wpisac do tej tabelki, pierwszym razem wpisalam dobrze ale mialam watpliwosci i skreslilam wszystko a pozniej oczywiscie zapomnialam ,ze skreslilam i nac nie mam w tej tabelce i oddalam prace :( nie zdałam na 100%

Gość gość
Chyba koniec sierpnia

Gość gość
Witajcie dziewczyny, też zmagałam się wczoraj z tym egzaminem. ;) Wydaje się, że wszystko zrobiłam prawidłowo, wybrałam odpowiednie kosmetyki i narzędzia, ale... zmycie lakieru wykonałam dopiero przed nałożeniem nowego, czyli właściwie na koniec... przecież powinno się go zmyć w ramach diagnostyki... Czy Waszym zdaniem taki kardynalny błąd może mnie kosztować oblanie całego egzaminu? Oj ja nieszczęsna... ;)

Gość szpilkaszpilka
Coś Ty, po prostu będziesz mieć kilka procent mniej. Nie panikuj :)

Gość gość
Tak z 27% mniej hehehe

Gość gość
no na pewno poleci parę pkt

Gość gość
a wiecie może kiedy maja byc wyniki?

Gość gość
pod koniec sierpnia....

Gość op
hey wam :-) ja oblalam w tamtym roku bo cycki mnie znokałtowaly w tym egzaminie podeszlam 2raz i obstawialam pedicur lub makijaz noi otwieram test i jest niby latwy pedicure ale byl strasznie podchwytliwy chyba skalpelem trzeba bylo usunac ten modzel ale oczywiscie frezarka go potraktowalam ale co najlepsze co dowalilam to w zaleceniach by laska moczyla w zimnej wodzie buhaha bo na krazenie dobre w gazecie czytalam ze w morzu dobrzdm tak pomoczyc i tak ubzduralam sobie. generalnie licze ze zdalam no ale w sierpniu sie okaze :-)

Gość gość
a ile czasu mialyscie do napisania egzaminu 240 minut ? czyli az 4 godziny?

Gość gość
siema, nigdzie nie mogę znaleźć w internecie arkuszu, a chciałam wiedzieć ile trzeba mieć punktów żeby zdać ten chole*ny test :) w nosie z arkuszem, dajcie ilość punktów!

Gość gość
Trzeba uzyskać 50%, żeby zdać. Jeśli pytań było 50 za 1 pkt., to trzeba mieć minimum 25 pkt. ;)

Gość gość
A z części "ekonomicznej" bodajże min. 6 pkt.

Gość gość
w tym roku na technika usług kosmetycznych było 40 punktów/pytań. to głupia sprawa ale jeśli ktoś ma 20 pkt to zdał? :D nadal nie znalazłam arkuszu, a te zasranych 20 stron przejrzałam i to jakiś j**a*y fake z tymi dziewczynkami

Gość gość
jest tu wstawiony arkusz ale chyba tylko z egzaminu na starych zasadach. ten nowy jest tu: http://www.sendspace.pl/file/673327eb7fec432d01f4a19/egzamin-zawodowy-14-06-2013-technik-uslug-kosmetycznych (jeśli źle wkleiłam to usuń spacje). Tak, wystarczy 20 pkt żeby zdać. Ale egzamin nie był strasznie trudny, też go pisałam i poszło mi świetnie, nie spodziewałam się, tylu punktów.

Gość gość
nie chodzi o to czy trudny czy łatwy, tylko o najmniejszą ilość pkt które zdają. Dzięki za odpowiedz i tak to ten egzamin ;)

Gość gość
dziewczyny a znalazłyscie arkusz jak poprawnie powinien wygladac projekt tuk 2013?

Gość gość
dziewczyny a znalazłyscie arkusz jak poprawnie powinien wygladac projekt tuk 2013?

Gość gość
Czesc,jak powinien wygladac prawidlowy projekt z kosmetyki,dziewczyny macie moze???

Gość Joanna8110
Witam!!! Jeszcze nigdzie nie ma,albo ja nie potrafie znależć :-( Ale gdyby ktoś znalazł to wrzuccie. Chodzi mi o klucz-bo jak go nie mam w pracy to oblałam :-( A czekac do sierpnia i sie zastanawiac i gdybac to bezsensu.

Gość gość
ma ktoś może arkusz z pytaniami dla ślusarza ?

Gość gość
siemanko potrzebuje arkusza zawodowego ślusarz : )

Gość gość
ma ktos moze pytania bo odpowiedzi mam a nie pamietam pytan wyslijcie mi jak mozecie na moj adres masiak1000@interia.pl

Gość gość
a jka zdrobilam peeling enzymatyczny to źle? chcialam z kwasami ale pomyslalam ze ten bedzie lepszy..