Gość gość Napisano Luty 2, 2015 a ja poleciłabym ci olej rycynowy zanim zdecydujesz się na jakieś bardziej inwazyjne zabiegi. Mi tak zalecił fryzjer z salontuiteraz.pl i efekty są świetne. a wszystko zdrowo i tanio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martt888 Napisano Luty 2, 2015 Mi jedynie pomogł, jakdla mnie genialny środek, a stosowalam ich na prawde duzo... miala cienkie wlosy i rzadkie, wypadały mi na prawde MEGA !!! ale wkoncu lekarz mi polecil taki preparat... polecam zcalegoserca i daje link do opisu, jakby ktos chcial poczytac http://nplink.net/EXi8V0D1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2015 Wypadające włosy mogą mieć rózne przyczyny - zła dieta, zmiany hormonalne, stres. Jak zaczynałam chodzić do nowego salonu fryzjerskiego (http://fryzjeranna.com.pl/) to bardzo mi wypadały włosy, ale teraz już nawet fryzjerka zauważyła, że jest ich więcej. Trzeba jeść więcej warzyw, szczególnie brokułów, fasolki zielonej, szpinaku, tłustych ryb morskich, orzechów itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2015 masz rację. dieta to podstawa - to samo mówili mi w salontuiteraz.pl także chyba rzeczywiście ta metoda się sprawdza. Oczywiście odżywki i dobre szampony również, ale tylko kompleksowo i najlepszej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2015 A może rzeczywiscie warto potraktowac to wszystko suplementem który wpłynie na poprawę wyglądu naszej skóry. Dlatego polecam My Beauty System. Ja od momentu kiedy go przyjmuje zobaczyłam świetne efekty na mojej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2015 Ja miałam kiedyś wielki problem. Włosy wypadały mi po prostu strasznie. Dodatkowo - zaraziłam się od dziecka wszawicą. Po prostu... No tragedia. ;/ Czegoś takiego to bym się nie spodziewała. Ale umyłam głowę takim szamponem http://wszawica-sora.pl/ i nie dość, że pozbyłam się tych paskudztw, to jeszcze włosy przestały wypadać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2015 Na pewno suplementacja jest tutaj odpowiednim i pomocnym rozwiązaniem, ponieważ daje konkretne efekty zwłaszcza jeśli jest regularnie przez nas stosowana. Dlatego sama przyjmuje odpowiednie witaminy i suplementy. Takim moim numerem jeden jest Kolagen Medica. Tutaj wystarczy przyjmowanie raz dziennie i same zosbacyzcie swietne efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubarejs 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 ja tez kiedys uzywałam szamponu Sunsilk ale juz nie pamietam jakiego chyba przeciwłupiezowego na samym początku jak zaczeli je reklamować jako nowość i co dostałam takiego łupieżu ze nie mogłam go wytępic włosy nadal sie przetłuszczały i do tego strasznie swedziała głowa az wstyd było gdzies isc bo nonstop sie drapałam i prawie całe opakowanie wywaliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2015 Polecam zrobic najpierw badania krwi szczegolnie poziom zelaza . Ewentualnie dermatolog ktory zbada skore glowy. Kapsulek tabletek odzywek mozna jesc do woli i nieraz wogole brak efektu jak nie wiadomo jaka jest przyczyna oslabionych cebulek. Ewentualnie moge polecic wcierke do skory glowy Jantar /opinie mozna sprawdzic w internecie/ oraz Calcium panthotenicum -obydwa produkty dostepne w aptece .U mnie podziałało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2015 Jesli szukacie dla siebie odpowiednich suplementów dobranych idealnie jesli chodzi o potrzebny skóry to polecam Revital Hair przy słabych włosach, moim zdaniem nie ma nic lepszego i skuteczniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naturalkolagen 0 Napisano Maj 3, 2015 Kosmetyki na bazie kolagenu naturalnego, polecam https://kasiawilk.colwayinternational.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2015 Szczerze mówiąc u mnie to Kolagen Medica sprawdził sie jednak najlepiej, do tego odpowiada to ze jest to postać kapsułki i jest łatwo przyswajalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2015 Na wypadające włosy polecam RevitalHair od Aliness. Bogaty sklad i łatwa do połkniecia kapsułka. Włosy sa wzmocnione i mniej wypadają. Doskonale działa też na paznokcie. Fajna promocja http://aliness.pl/pl/p/RevitalHair-x-60-kapsulek-LICAPS-2-1-GRATIS/27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 Mozna wzmocnic skórę stosując kolagen, np. Kolagen Medica Forte w kaspułkach. Lepiej sie wchłania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2015 Dobrze wzmacnia włosy RevitalHair od Aliness. Zawiera biotynę, wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy. Warto spróbować.http://aliness.pl/pl/p/RevitalHair-x-60-kapsulek-LICAPS-2-1-GRATIS/27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gala87 0 Napisano Czerwiec 25, 2015 Ja u siebie zaczęłam od wcierek Przede wszystkim jantar a w drugiej kolejności, woda brzozowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2015 Dokładnie, najlepiej jest przyjmośc zbilansowane składniki odzywcze i witaminy w jednej kapsułce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 Jesli taki sposób byłby w 100% efektywny to mysle ze spokojnie bez namyslu poddalabym sie jemu.Jednak nie oszukujmy sie,musimy jednak zadziałac do wewnetrz włosa.Jesli podobne zabiegi z lawenda nie sa skutecze to ostatnio bardzo skuteczna jest mezoterapia głowy.I takie suplementy jak własnei Revital Hair. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2015 Jeśli chodzi o działanie to efekty sa juz po pierwszym miesiącu. U mnie mija teraz 3 mc przyjmowania suplementu i nie mam problemów z wypadajacymi włosami, wreszcie nie łamią mi sie paznokcie. Naprawde szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2015 Na pewno tutaj znajdziecie dla siebie odpowiednie suplementy http://aliness.pl/pl/p/Revital-Hair-x-60-kapsulek-LICAPS/27 Po 3 tygodniach same będziecie zaskoczone efektami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 Ja do tego polecałabym Wam jeszcze odpowiednią suplementacje Revital Hair Na pewno ona tez pozytywnie wpłynie na nasze włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2016 Ja znalazłem inną metodę na wypadające włosy - suplement Profolan. Chyba nikt o tym nie wspomniał. Czytam o nim na stronie producenta http://po.st/Profolan . Od razu piszę - ja go nie używam więc nie piszę po to by polecić a jedynie dowiedzieć się czegoś na ten temat. Interesuje mnie to czy ktoś to stosował?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia432 Napisano Luty 21, 2016 stosowałaś Biotyne na włosy + Krzem? spróbuj, wzmocni Ci na pewno włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2016 zgadzam się czasem trzeba wspomóc się witaminami bo dzisiaj w zywności tyle chemii że wszystko leci. spróbuj Class a Collagen wzmocni Ci włosy ale tez skóre i paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syselka99 0 Napisano Luty 21, 2016 Mi bardzo pomogła wcierka Jantar, tylko trzeba byc cierpliwym, ale mi pojawilo sie mnostwo baby hair. uzywalam przez cale wakacje i troche na jesieni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona1 0 Napisano Luty 21, 2016 dobrze działa zabieg karboksyterapi na przemian z mezoterapią już po pierwszym zabiegu widać zalążki nowych włosków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2016 jak długo stosowałyście Collagen albo Biotynę na włosy firmy Noble Health do zauważenia pierwszych efektów bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem ile opakowań mam brać aby kilka razy za przesyłkę nie płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia9753 Napisano Luty 25, 2016 ja stosowałam 4 miesiące w sumie Collagen po 2 miesiącach było widać efekty juz tak włosy mi nie wypadały a p 4 stały się grubsze i widać ze zdrowsze, gdyby nie to że juz kasy nie miałam to brałabym dalej bo na mnie podzialało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia2379 0 Napisano Kwiecień 7, 2016 Polecam olej musztardowy zalecany wg medycyny ajurwedyjskiej, olej na zimno wciera sie w głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2016 Na włosy tez polecam RevitalHair marki ALiness. Ma bardzo dobry skład i dobrze wpływa na włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach