Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwody wszedzie są

Ciągle te ROZWODY..Ludzie co się z wami dzieje???

Polecane posty

Gość ja jestem na miejscu
Jest temperamenty w życiu, a nie tylko w łóżku. Lubi zaskakiwać jest spontaniczny i to w nim kocha.

Gość ja jestem na miejscu
No to jak nie umiesz poświęcić się dla ukochanej osoby, a sama wymagasz zrozumienia i akceptacji, to przykro mi, ale tak się nie da funkcjonować w związku.

Gość udffghdff
ale nie oceniaj mężczyzny, ze jak jest spokojny to jest jakims impotentem, ty glupia dziwo. gdyby kazdy taki spokojny to byl impotent, to skad by sie dzieci mu rodzily? a że ty jesteś wyuzdana szmata i lubisz sie pieprzyć też z takim wyuzdanym to zostaw to dla siebie, bo nikogo tutaj to naprawde nie obchodzi twoje zycie seksualne ty prostacka lampucero.

Gość taka sobie sfrustrowana
Całe to ówczesne życie jest za szybkie. Ciągle praca pogoń za pieniędzmi, kupa problemów. I tak się dzieje, że dwoje ludzi mija się tylko rano mówiąc dzień dobry, a wieczorem dobranoc.

Gość gość
taka sobie sfrustrowana: ja bym nie walczyla o faceta, ktory zdradzil. To on powinien sie postarac, aby odzyskac moje zaufanie...jezeli to wogole mozliwe...?

Gość gość
ma takie gówno jak gosia wilińska która była zdradzona i od biła sobie na cudzej rodzinie pracuje w przedszkolu na ul. schillera 6a w warszawie daje doskonały przykład

Gość Szalkowski
zona nie jest na całe życie

Gość Szalkowski
zona nie jest na całe życie