Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz cos takiego widze

Kubeczki menstruacyjne - co to?

Polecane posty

Gość gdzie te podpaski za 2,50?
no przy najblizszej okazji na pewno spojrze, ale jestem w biedronce raz na 2 tygodnie i nigdy nic takiego nie widziałam.

Gość irk.a
To zobacz. Są nawet podpaski za 1.99 jakoś tak z Kauflandu ale niefajne także nie mówicie że to niemożliwa cena 2.50 papapa

Gość gość
w paczce mam 10 albo 12 tamponow,a nie 20, nie kupuje tych wielkich paczek, bo wole do torebki no wrzucic jedno mniejsze i drugie w lazience. wiec nie zuzywam 40 tamponow :O poza tym nie kazdy czuje sie komfortowo ze swiadomoscia, ze uzywa najtanszego s**tu

Gość gość
ale jak można nosić te grube belle? przecież nawet jak sie ma grube spodnie to je widać

Gość gość 450
Ogólnie wszystkie bez skrzydełek są straszne, te tanie się odklejają, te lepsze ze skrzydełkami to też trochę, ale i tak to lepsze niż jakiś szajs...

Gość gość
Ciekawe jak opróżniać ten "kubeczek" np. w pracy czy szkole. Wylać krew i taki brudny wsadzic znowu? No bo z umyciem chyba średnio, zwykle w kabinie nie ma umywalek tylko na zewnątrz są. BRRRRRRRRRR.

Gość gość
ale to sie wylewa raz na 12 h, wiec spokojnie w szkole/pracy mozna zapomnieć ze sie ma ciotkę :P

Ja używam i bardzo sobie chwalę: wygodne, higieniczne, niewyczuwalne, nie śmierdzi, nie ocieram się o żadne śmierdzące bajorko między nogami jak przy podpaskach, nie zaśmiecam środowiska, nie wydaję na tampony i podpaski, zmieniam co 6-12 godzin i gotowe! Super rozwiązanie. Szkoda że wcześniej nie poznałam.

Nie wierzę że raz na dwanaście godzin nie znajdzie się sposobu żeby zamknąć się w łazience z buteleczką wody i umyć kubeczek. Po prostu nie uwierzę!

Gość gość
Obrzydliwe. Juz widze jak w pracy ide do kibla i wodą z buteleczki myje kubek menstruacyjny. Czy ty sie slyszysz? :D

Gość gość
Kubeczki menstruacyjne opróżniasz raz na około 12 godzin. Pracujesz około 8 godzin , zakładasz czysty kubeczek przed pracą , potem już w domu wyjmujesz , myjesz i zakładasz . Proste?

Gość gość
cyt. "gość Kubeczki menstruacyjne opróżniasz raz na około 12 godzin. Pracujesz około 8 godzin , zakładasz czysty kubeczek przed pracą , potem już w domu wyjmujesz , myjesz i zakładasz . Proste? " taaa... dom, praca, dom dom, praca, oooo ku...! korek!