Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbuu

Mam pytanie.Czy mogę zawiesić gdzieś ogłoszenie, że w wieku 14 lat poszukuje pra

Polecane posty

Gość Zbuu

Poszukuję zajęcia głównie na wcześnie rano czyli przed 7, mogłabym wstawać o szóstej, roznosić trochę ulotek, iść do kogoś wyprowadzić psy, nie wiem, mozecie jeszcze coś podpowiedzieć... Potem wracam, do 16 jestem zajęta i potem znowu...Mogłabym posprzątać komuś mieszkanie, wyprowadzić znowu psy, zrobić zakupy, roznosić ulotki ( to akurat mogę do późnego wieczora) Nie wiem, podpowiedzcie coś jeszcze jeśli możecie.Mogłabym jakieś dwie godzinki zająć się dzieckiem, ale sama mam 14 lat, nie wiem czy ktoś mi pozwoli. Doświadczenie mam spore, często opiekuje się dziećmi, mam mnóstwo doświadczenia z maluchami w przeróżnym wielu z domu dziecka z wolontariatu i od 7 do 16 też będę opiekować się dziećmi... Jak sformułowac takie ogłoszenie mniej więcej, czym jeszcze mogę się zajmować? Myślicie, ze mogę dać takie ogłoszenie i gdzie je zawiesić? Myślicie, że warto zamieścić informacje o tym, ze mam duże doświadczenie z dziećmi w takim ogłoszeniu? Że moze ktoś wtedy powierzy mi opiekę nad maluchem? Muszę zarobić prawie 2 tysiące, najlepiej przez wakacje...

Gość gonerja matra
a na co 14-latce 2 tys zł???