Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaagunia

Jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość agnieszkaagunia

Witam, mam 17 lat od pewnego czasu mam bardzo silny ból piersi, podwyższoną temperaturę ciała,znacznie powiększony apetyt, gdy wstaje z łóżka lub z krzesła po kilku krokach robi mi sie ciemno przed oczami, kręci w głowie, kuje mnie serce. Zdarza się , że wtedy upadam. Czy to może być ciąża? Czy problem z sercem?

Gość gość
zrób test ciążowy i idź do ginekologa to Ci powie:) na forum raczej nie znajdziesz odpowiedzi

Gość agnieszkaagunia
Chciałabym tylko wiedzieć czy to mogą być objawy ciąży czy raczej nie ??

Gość agnieszkaagunia
Chciałabym tylko wiedzieć czy to mogą być objawy ciąży czy raczej nie ??

Gość Alexa 7
Ciąża jak nic, miałam dokładnie takie objawy jak ty. Gratuluję, zostaniesz mamą :)

Gość kkkossstkaaa
ciąża i to najprawdopodobniej bliźniacza

Gość Alexa 7
Dokładnie-bliźniacza...

Gość agnieszkaagunia
Dlaczego bliźniacza ??

Gość gość
Co wy sobie jaja z dziewczyny robicie jaka blizniacza?Przeciez to sa objawy przy czworaczkach.Ona sie pyta na powaznie.

Gość Alexa 7
Wtedy właśnie bardziej obciążony jest układ krążenia i serducho musi pompować więcej krwi bo dla całej waszej trójki :) Idź do lekarza, mi lekarz tak to wytłumaczył i w książce to samo.

Gość gość
agnieszkaagunia nie słuchaj ich bo ewidentnie się nabijają, to może być cokolwiek, jeśli podejrzewasz, że możesz być w ciąży pierwsze co kup test ciążowy, jeśli wyjdzie, że tak zgłoś się do lekarza ginekologa.

Gość agnieszkaagunia
Nie umiecie normalnie odpowiedzieć? Tylko sobie jaja robicie? Bawi Was to? Bo k***a mnie nie, skoro w wieku 17 lat mam czarno przed oczami i osuwam się na ziemie ;/

Gość gość
skad mamy widziec? czy uprwiasz seks czy sie zabezpieczasz??

Gość agnieszkaagunia
Tak ,uprawiam sex ze stałym partnerem od dwóch lat i nie zabezpieczamy się. Dlatego się pytam. Niektóre osoby jednak nie potrafią zrozumieć, że to dla mnie ważne;/

Gość gość
jesli sie nie abezpieczasz a masz takie objawy to ciaza jest mozliwa, poczekaj do okresu i zrob test! moge zapytac czemu sie nie zabezpieczacie? planujecie rodzine?

Gość agnieszkaagunia
Chciałabym jedynie wiedzieć , czy te objawy które wymieniłam kwalifikują się do objawów ciąży.

Gość gość
jak to takie wazne dla ciebie to czemu testu jeszcze nie zrobilas :)

Gość agnieszkaagunia
Nie planujemy rodziny, to jedynie nasza głupota...i całkowicie jesteśmy świadomi konsekwencji .

Gość agnieszkaagunia
Dlatego, że sądziłam , że może to mieć związek z wadą serca, którą mam . Jednak dopiero teraz pomyślałam , że mogę być w ciąży.

Gość gość
no coz jedynie zrob test jak napisalam, troche glupi jestescie jak dla mnie na uprawianie seksu ale coz pozdrawiam

Gość gość
no to z wada serca tym bardziej powinnas sie zabezpieczac!!! moja kuzynka zmarla podczas porodu!!!

Gość agnieszkaagunia
Dziękuje za durne i bezsensowne odpowiedzi jak i te pomagające, jutro zrobię test.Okaże się..:( Nie miałam pojęcia, że jest takie ryzyko przy porodzie...

Gość gość
JESTES SIEDEMNASTOLETNIĄ KRETYNKĄ :p w twoim wieku dziewczyny są dojrzalsze wiedzą że istnieją środki anty. A ty wiesz ze bez zabezpieczenia to głupota a ciąża to konsekwencja buhahahahahhahaha :D dziecko bedzie mialo niezle p**********a mamuśke :D

Gość gość
ty chyba zartujesz.Wada serca to powazna sprawa,a noszenie ciazy i porod obciazaja nawet zdrowe serce.

Gość gość
pisze się "kłuje" czego ty bachora nauczysz jak sama jesteś tępak?

Gość gość
test ciążowy online na kafe :D

Gość agnieszkaagunia
Nie prosiłam o krytykę ani tego typu komentarze:). Nie sądze, że w tym momencie wykazałaś się inteligencja. Prosiłam o konkretną odpowiedź na konkretne pytanie, a tu takie coś. Hm brak słów:) To że nie używam środków antykoncepcyjnych to tylko i wyłącznie moja sprawa. Twoja wypowiedź jaką będę matką-znów przejaw Twojej jakże wielkiej inteligencji. Jeśli ktoś jeszcze ma pisać w ten sposób lepiej niech w ogóle nie pisze. Dziękuje z góry

Gość agnieszkaagunia
Po prostu uwielbiam ludzi, którzy pisząc anonimowo obrażają innych w internecie. Jaka to z Waszej strony wielka odwaga i mądrość:) Szczególnie jeśli nie zna się drugiej osoby należy zachować do niej szacunek. Jednak tego nikt tych osób nie nauczył. Byłam zdenerwowana, dlatego popełniłam błąd ortograficzny :)

Gość gość
twoja sprawa jasne... a starzy będą zapier,dalać na waszego bachora bo zapewne ani ty ani twój lump nie pracujecie :D żenada... Objaw dorosłości , gratuluje :P Koleżanki będą się kształcić, podróżować, imprezować, poznawać nowych ludzi, zrobią karierę a ty? na zapomogach, garnuszku rodziców w gó,wnie bachora będziesz się babrać i ze starym wózkiem ze śmietnika będziesz po mieście popierd,alać z dzieckiem odzianym w łachmany zreszta ty nie lepiej, zamiast na fryzjera ciuchy czy kosmetyki to na pieluchy bedziesz wydawac. kocmołuch bedziesz i tyle :D

Gość agnieszkaagunia
+ to , że napisałam kuje a nie kłuje. Oznacza jedynie , że z pośpiechu nie napisałam jednej literki. Natomiast to , że Ty nazwałaś nie tępakiem - o braku inteligencji oraz szacunku do innych