Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzenie do kościoła to uległość, słaba osobowosc?

Polecane posty

Gość baranekk...
żaden normalny Polak nie nazwie innego Polaka wobec powyższego , antysemitą , a wiec jesteś .najprawdopodobniej judzącym tu i ...takim udającym : polaka , katolika heheh , pisowca , middle class , nowoczesnego ynteligenta -mieszczanina odzianego w stroiki firmy takiej , a takiej , za tyle i tyle , bajkopisarza .... szkodzisz każdej prawicy i Polakom ponieważ robisz im wszystkim koło dooopy

Oczywiscie, ze nazwie. Niby dlaczego Polak nie mialby nazwac antysemity antysemita? Masz Polakow za jakichs idiotow? Polscy patrioci zawsze potrafili na szczescie wykluczac ze swojego grona takie jednostki jak Ty:)

Gość na kujawach jest kujawiakiem
w krakowie krakowiakiem , w poznaniu poznaniakiem , w jerozolimie jerozolimiakiem ;)

Gość baranekk...
wykluczasz mnie z narodowości polskiej ??? a nie mówiłem , że psychopata :O

Gość baranekk...
chłopcze , ty jesteś tak pierd..ty , że tobie jedynie wyjazd do ojczyzny może pomóc , może jakaś służba w armii nieułańskiej na wzgórzach go....:O

Gość baranekk...
z wieloma różnymi żydami rozmawiałem , ale żeby tak cuchnęło nienawiścią i czosnkiem z ekranu , jak teraz .... to rzeczywiście rzadki przypadek :O

A ja zalecam wizyte u psychologa, tylko sprawdz wujku koniecznie, czy nie jest czasem "czosnkowy";)

Gość baranekk...
zapach czosnku wydzielają fałszywi i antypolscy czosnkowi , tacy co np. nazywają Polaków albo AK antysemitami :O U nas takich jest mało , ale jak widzę 'u patriotów ' liczba ta jest dość poważna . w końcu żydzi nasi (galicyjsko-polscy ) , a żydzi litewsko-rosyjscy to różnie żydzi i rożne podejście do Polski ...należy poczytać coś na ten temat , zresztą widzę po reakcji , że nie trzeba ;)

Baranku, nie powoluj sie i nie wycieraj sobie buzi AK, bo oni dosyc skutecznie eliminowali ze swojego grona takich antysemitow jak Ty:) I to wlasnie Ty jestes antypolski imho.

Gość baranekk...
przestań sobie wycierać mną gębę jako antysemitą psycholu . Głosowałem na Dorna , rodzice karmili żydów i nie mam zamiaru się tłumaczyć przed takim gówniarzowatym fałszywcem jak ty . a że żydzi żyją z przypisywania komuś 'antysemityzmu ' to chyba oczywista sprawa . nikt mnie tez nie oskarżał jak ty o antysemityzm , a wiec dla mnie wszystko co wynika z twoich fałszywych i pokrętnych wypowiedzi tutaj świadczy jedno ...

To, glosowales na Ludka Dorna, to wylacznie Twoje slowa, w ktore osobiscie nie wierze, ale nawet gdyby to byla prawda, to nadal nie zmienia to faktu, ze jestes antysemita. Nikt Tobie nie "przypisuje antysemityzmu" bez powodu, a jedynie na podstawie tego co sam piszesz. Nic wiecej, nic mniej:)

Gość baranekk...
albo jesteś niedorozwój , tak jak cię oceniają inni albo rzeczywiście jeszcze tak młody , głupi, zarozumiały i niedouczony , że rzeczywiście szkoda czasu na rozmowę

Nawet, gdyby wszystkie rzeczy, ktore wymieniles wyzej byly prawda, to nadal nie zmienia to faktu, ze jestes antysemita.