Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę coś wymyślić

Włsny biznes - domowe ciasta, wypieki. Co myślicie?

Polecane posty

Gość Kolpolka
Myślę, że wypieki to super pomysł na biznes ^^ Jednak do tego musisz mieć dobry sprzęt. Dobry piekranik, robota kuchennego, ale też dobrze mieć dużą zamrażarkę żeby mrozić różne skłądniki żeby się nie zmarnowaly. Ja mam w swojej cukierni zamrażarkę skrzyniową firmy Bolarus i mogę ją szczerze polecić, bo działa świetnie i jest baaardzo przydatna.

Gość gość
Oj dobry biznes jak się znasz na tym, ja do swojego sklepu zakupiłam lodówki od Bolarusa aby moje wypieki się nie zepsuły tak szybko.

Gość gość
dobry pomysł na własny biznes, ja polecam jak ktos będzie otwierał taki biznes kupić lady od bolarusa, mają bardzo dobre lady chłodnicze i nie tylko i są dobrze wykonane.

Gość gość
Zakupienie witryny od firmy Bolarus to strzał 10. Ładna, dobrze wykonana i w sumie dobrze się montowało ją.

Gość gość
Jeśli będziecie potrzebowały dobrej polewy cukierniczej, pomad, czekolady, itp. zachęcam do nawiązania współpracy z firmą www.holgerfood.pl , ma doprawdy rewelacyjne i to po bardzo przystępnych cenach! :)

Gość gość
Pamiętaj że do takiego biznesu potrzebny jest porządny gastronomiczny sprzęt. My mieliśmy problem ze zmywarkami żeby kupić porzadne, ale na szczescie wreszcie trafiliśmy na firmę Winterhalter. I to był jeden z lepszych zakupów naszych

Gość gość_babcinapomocnicaa
Jeżeli czujesz, że jesteś dobra w pieczeniu ciast, sprawia Ci to frajdę i już masz pomysł, do jakiego klienta mogłabyś trafić ze swoimi wypiekami... to co ja będę komentować. Już masz wszystko gotowe! Teraz wystarczy tylko się odważyć i działać! Jeżeli czegokolwiek by Ci brakowało z wyposażenia cukierniczego to zerknij sobie tutaj https://galeriagastro.pl/ - polecam :)

Gość okikk

Zgadzam się, prowadzę kilka cukierni i mogę się przyłączyć do dobrej opinii na temat produktów Holger Food. Korzystamy z ich mas i fondantów od dawna i są bardzo wysokiej jakości a ceny rzeczywiście są korzystne. Kupujemy u nich również syrop glukozowy, glukozowo-fruktozowy i sztuczny miód.

Gość Gość
Dnia 24 czerwca 2013 o 00:05, Gość gość napisał:

a kiedy bys chciala piec skoro hotele, kawiarnie itd chca miec swieze ciasta na rano?

Wieczorem 

Gość Aneta

Ciocia ma własną cukiernie, sprzęt taki jak lady cukiernicze, ma z firmy Bolarus. Są bardzo solidne i ładne

Gość Joanna

Ja też mam cukiernię, ale żałuję, że lady zamówilismy z tej firmy ktorej nazwy nawet nie podam, zdecyduję się chyba na zmianę i zamówię z Bolarusa

Gość Caroline
Dnia 28.06.2019 o 12:44, Gość Joanna napisał:

Ja też mam cukiernię, ale żałuję, że lady zamówilismy z tej firmy ktorej nazwy nawet nie podam, zdecyduję się chyba na zmianę i zamówię z Bolarusa

Też jestem zadowolona z tych lad od Bolarusa. Ciasta z kremem, jakichś galaretek w takich temperaturach nie ma co trzymać w cieple, bo chwila moment i się nie będzie do niczego nadawało.