Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkozielone

Od dzis!:-) schudnac 5 kilo:-) kto ze mna?

Polecane posty

Gość bede piekna
sloneczkozielone chcialabym miec juz te 55kg ale chyba zabawie tu wiecej niz 2 tygodnie

Gość sloneczkozielone
wytrwamy w tym:-) bedziemy mialy satysfakcje z wagi za jakis czas:-) a co na obiadek?

Gość bede piekna
no wlasnie co na obiad? masz jakis pomysl?

Gość bede piekna
ja juz zjadlam dwa kawalki arbuza:)

Gość sloneczkozielone
ja tez zjadlam dwa jablka:-) niewiem wlasnie:-(

Gość bede piekna
ja w domu robie takie a'la golabki: mielone z kapusta mloda w srodku z sosem pomidorowym a ty? masz cos zaplanowane?

Dziewczyny ! Jak możecie się tak "głupio" odchudzać ? Przeciez 5 kg w miesiąc to sama woda.. Naczytałyście się głupot i robicie teraz sobie krzywde.. ;/ do tej miau miau* -jogurt naturalny + banan (śniadanie) -talerz zupy pomidorowej (obiad) - jabłko -szklanka mleka To jest Twój jadłospis na cały dzień ? Proszę Cię... Jakich wartości odżywczych dostarczyłaś swojemu organizmowi ? Jogurt naturalny ok, kiwi prawie same węglowodany, zupa pomidorowa prawie same węglowodany, jabłko znowu węgle ! Gdzie masz w swojej diecie porcję warzyw? Gdzie jest białko ? Gdzie masz małe przerwy między posiłkami ? nie ma możliwości żebyś schudła na samych węglowodanach... To jest właśnie to czego trzeba unikać.. I żadne tabletki na odchudzanie nie zdziałają cudów.. Nie ma co się oszukiwać ruch i jeszcze raz ruch.. Najlepiej z samego rana na czczo, w tedy napędzamy i przyśpieszamy nasz metabolizm.. Nie pisze tego żeby Was jakoś urazić, nie mam tego na celu, tylko taka dieta nie jest ani skuteczna ani zdrowa..

Gość ja tu gościnnie
hej,ja na śniadanie o 8- 2 parówki z bułką grahamką i margaryną do tego 1/3 papryki czerwonej i kolka pomidorków koktajlowych i musztarda oraz herbata posłodzona stevią,o 11 3/4 jabłka,na obiad będą warzywa na patelnię na 1 łyżce oleju a kolacja to jogurt nat 0% z 1 gotowanym na twardo jajkiem.

Gość Skarb123
Kochane !! Przeszłam wiele, między innymi zaburzenia odżywiania, przez które byłam o krok od śmierci. Jednak po latach, dostrzegłam sens cierpienia dzięki Jezusowi Chrystusowi ! Plusem koszmarnych lat jest to, że wiem wszystko o dietach, zdrowym odżywianiu, odchudzaniu :) Jeżeli któraś z was , potrzebuje pomocy, bardzo chętnie porozmawiam i doradzę . kulka0816@onet.pl

Gość bede piekna
ja zjadlam przed chwila pol miseczki rosolu z troszke makaronu dwa malutkie skrzydelka i troszke marchewki

Gość ja tu gościnnie
a mi się plany zmienią,bo zjem chyba zupę kalafiorową na obiad, a na kolacje udko z tej zupy z jogurtem.Ja jestem akurat ateistką i z żadnych "boskich" porad nie zamierzam korzystać.

Gość sloneczkozielone
ja mam nieduzy talerz zupy ogorkowej i jedna piers kurczaka z salata:-) po poludniu jakis owoc:-)

Gość bede piekna
damy rade dziewczyny:):*:* u mnie jak narazie od wczoraj bez zadnych grzeszkow:):):) mam nadzieje ze do konca dnia tak bedzie:*:*

Gość sloneczkozielone
ja mam nieduzy talerz zupy ogorkowej i jedna piers kurczaka z salata:-) po poludniu jakis owoc:-)

Gość mowisz masz
witam po sniadaniu: 2 kromki razowca z szynka drobiowa i pomidorem. teraz pije kawkę. potem na obiad pomidorowa z brazowym ryzem, na deser jabłka - 2 szt. kolacja - sledz z celubą i jogurtem nat zamiast smietany. i planuje zakonczyc na tym dzien, o 20 basen. milego dnia!

Gość sloneczkozielone
damy rade damy:-) ja tez nie mam grzeszkow:-) wlasnie pije zielona herbate:-)

Dziewczyny owoce najlepiej do godziny 12 :) większość owoców to same węglowodany a to co najbardziej kaloryczne lepiej jeść rano gdy nasz metabolizm jest najbardziej pobudzony :)

Gość sloneczkozielone

Gość mowisz masz
Dziewczyny owoce najlepiej do godziny 12 usmiech.gif większość owoców to same węglowodany a to co najbardziej kaloryczne lepiej jeść rano gdy nasz metabolizm jest najbardziej pobudzony usmiech.gif xxx dzieki za rady. przerzuce owoce z podwieczorku na 2 sniadanie, a tam dam twarozek z pomidorem.

Gość sloneczkozielone
co tam dziewczynki?:-) ja nic od obiadku:-*:-)

Gość mowisz masz
po zupie, tylko kawa. nie chce mi się nawet jabłka zjesc. za to kanapa mi sie marzy :)

Gość bede piekna
ja zjadlam 1,5 golabka i 3 kromki razowego chlebka :(:( za duzo ba ta kolacje

Gość gość
Mnie jz woda zleciala

Gość bede piekna
o 19 lece na cwiczenia:) ja sobie radzicie??:*:*:):)

Gość bede piekna
dziewczyny co robicie?:*:* jak ci idzie sloneczkozielone hmm:*:)

Gość sloneczkozielone
wiec przyznam sie bez bicia ze porwalam troche chipsow:-( ale tylko troszeczke:-( juz nic niejadlam od 7 dzis jeszcze cwiczonka wieczorkiem:-) a Tobie jak idzie:-)?

Gość bede piekna
wmiare dobrze bez grzeszkow wczoraj i dzis:):) newt jestem z siebie zadowolona. 20 przysiadow zrobione, brzuszki tez, skoczylam 200 skokow wiem wiem pewnie uznacie ze malo:( ale dopiero zaczynam mam nadzieje ze bedzie wiecej:):) troszke biegalam na koncu rozciaganie.. kupilam dzis nowa wage w intermarche mam nadzieje ze nie bedzie oszukiwac. Choc sprawdzilam na starej mialam 63kg a na nowej przed cw bylo 65,2kg jak to zobaczylam ogarnela mnie zalamka totalna:(:(:(:(

Gość bede piekna
2,5l yerba mate dzis wypilam... zawsze gdy dostawalam miesiaczke mialam wiekszy apetyt a teraz nawet nie bardzo mi sie chce jesc wieczorami

Gość bede piekna
dziewczyny dobrej nocki:* dobranoc

Gość mowisz masz
trzymam się dzielnie :) pije własnie herbate rumiankową. dzien zliczam do udanych. jutro planuje: sniadanie owsianka, 2 sniadanie jablka (uwielbiam), obiad piers z kurczaka gotowana na parze z fasolką szparagową, podwieczorek - serek wiejski z miodem, kolacja ??? nie mam pomyslu. co jecie na kolacje? spokojnej nocy