Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkozielone

Od dzis!:-) schudnac 5 kilo:-) kto ze mna?

Polecane posty

Gość bede piekna
witajcie u mnie juz kolejny dzien jakos sie trzymam oby tak dalej:):) na sniadanie: -platki frutina z mlekiem 2% nie cala miseczka + kawa z mlekiem wiem wiem juz wiecej nie wejde na wage w tym tyg:P ale chcialam zobaczyc ktora oszukuje wiec tak na starej mam 61kg a nowa 63,2kg. Musze sie wziasc ostro do pracy zeby na lato byc szczuplejsza:):):*:*:* milego dzionka dziewczyny oby bez grzeszkow:*

Dzien dobry bardzo! :) Dziewczyny przed nami nowy dzien! Ja juz po sniadanku musli z mlekiem sojowym i miodem a teraz zielona herbata o ktorej niestety przez kilka dni zapominalam. No nic, dzisiaj sie poprawie. Wczoraj wieczorem po tym jak niestety przytloczylam sie kolacja (kielbaska z grilla plus talez zupy) poszlam biegac. Tzn bieg z marszem naprzemian co zajelo mi 45 min. Takze dzien i tak zaliczylam do udanych. Milego i chudego dnia!

Gość sloneczkozielone
hej dziewczynki:-) przepraszam ze niepisalam ale zasnelam wczoraj wczesniej oczywiscie po cwiczeniach:-) dzis takze powitalam dzien przysiadami:-) rano neta niemialam wiec dlatego jestem dopiero teraz:-(:-) dzis waga pokazala 54.5 wiec ciesze sie z tego bardzo ze schodzi w dol.. :-) dzis na sniadanko jajecznica z bulka.. do teraz woda.. w sumie niejestem glodna.. zjem sobie zaraz arbuza a na pozniejszy obiadek jeszcze niewiem co:-( badz piekna-- a Tobie jak tam idzie?:-):-):-*

Gość bede piekna
dobrze mi teraz idzie. Narazie bez zadnego najmniejszego grzeszka:):):) oby tak dalej hehe waga bez zmian.. zjadlam wlasnie obiad: dwie malutkie mlode ziemniaki, malutki golabek, surowka duzo trzymam za cb kciuki :):*:*:) nie daj sie slodyczom sloneczkozielone:):):*:* wierze w ciebie i ciesze sie ze waga ci sie ruszyla szkoda ze nie mi:(:(:( postanowilam ze bede dwa razy dnia cw:):) buzioolki papapatki

Gość gość
o ja z wami. waga 56 kg, wzrost 165 cm. Wyeliminowalam pieczywo, teraz tylko jadam chrupkie i zero cukru. Zobaczymy jak pojdzie :) nic smaoznego i tlustego :) no i rozpisalam sie juz na zabiegi!!!

Dziewczyny dziś sie zwazylam... Niestety nie ubyło mi nic od 5 dni. Myślicie, ze może to być dlatego, ze od 3 dni nie byłam w toalecie? Tzn. Byłam ale tylko siku;) od kilku dni mniej jem i właśnie przez to mam problemy. Do ostatniego tygodnia chodziłam do toalety codziennie rano! A teraz 3 dni nic :( nie chce brać nic na przeczyszczenie... Znów tez nie chce wiecej jeść bo juz jem dosyć dużo ok 1200-1300kcal i głownie zdrowsze rzeczy. Co poradzicie?

Gość bede piekna
zawsze o tej godz czulam mocny glod i musialam zjesc.. a teraz narazie nie mam ochoty na jedzenie ale musze zjesc bo to moj ostatni posilek... troche sie zdziwilam heheh

Gość kardamonek
ja się odchudzam już od tygodnia, ale myślę, że też mogę się dołączyć ;) jaa póki co biegam rano, nie za długo, bo tak z 20 min, przed łykam figurę extraslim żeby szybciej spalać - działa, potem lekki obiad, kolacja o 19 i chyba działa ;) bo już jestem o 1,5 kg chudsza :):)

Gość bede piekna
kardamonek super ze jestes:*:* pewnie ze mozesz razem razniej:):) ja tez biore te tabl sprobuje przed cw je brac bo ja je lykam przed obiadem. Naprawde dzialaja?

Gość bede piekna
na kolacje 2 najmiejsze kromki razowego z soja z najmniejszym golabkiem, tyciu tyciu arbuza*:* jak dziewczyny bez grzeszkow? mam nadzieje u mnie dobrze

Gość gałganka
ja dziś cały dzień głodna chodze i mam ochotę na pizze z frytkami i wszytskim moliwym, ale ratuję się figura no-apetite i wodą niegazowaną, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, jestem chwilke przed @ moze to dlatego ://

Gość bede piekna
gałganka napewno jutro wszystko bedzie dobrez trzymam za cb kciuki:*:):)

Gość sloneczkozielone
od 19 woda woda tylko woda:-) dzis jeszcze cwiczonka:-):-)

Gość mowisz masz
witam i ja sie odmeldowuje :P dzis wszystko zgodnie z planem. chyba przez Was troche. zawsze w czw zawalalam diete rozpoczeta w poniedzialek a teraz trzymam sie dzielnie. kolacji nie zjadłam. nie wiem nie chce mi się....pije wlasnie rumianek :)

Gość bede piekna
za mna juz cwiczonka dzis 3l yerba mate:) jutro jade po warzywka, zmienic fryzure chyba:P super ze sie trzymacie na diecie i nie grzeszycie zbytnio:):) ja tez daje rade

Gość sloneczkozielone
spijcie dobrze dziewczynki!:):):*:*

Gość bede piekna
witajcie u mnie nowy dzien:):) rano cwiczylam tak z 20 min wiem wiem zbyt krotko:(:( przed tym wzielam jedna tabl extraslim pozniej sniadanie: miseczka platkow frutina z mlekiem 2% i kawa nie dlugo na zakupy:)_ nie mysle juz o slodyczach a to mnie bardzo cieszy... pamietam jak kiedys bylam na diecie jak mam kupowala sobie drozdzowki to zawsze myslalm szkoda ze ja nie moge bo jestem na diecie a dzis wogole o tym nie mysle i nie zamierzam oni sie opychaja a ja bede szczuplutka na lato:*:*:*:):):) dziewczyny bedziemy najpiekniejsze na plazy i wogole:*:*:* mam nadzieje ze sie nie poddacie cio?? i nie zostawicie mnie tu samej?::(:(

Gość sloneczkozielone
czesc wam:-* bede piekna -- niezostawie Cie tutaj:-* ja dzis rano przysiady:-) na sniadanie monte z bulka wieloziarnista ciemna:-) woda:-) i herbatka zielona :-) i do obiadu nic:-):-*

Gość bede piekna
sloneczkozielone trzymam cie za slowo!!:):0 na drugie sniadanie 2 kromki razowego z kanapkowym twarozkiem ... pycha na obiad kalafior z ryzem

Gość bede piekna
troszke zmiana planow na obiad mialam 4 ziemniaki i kapusty troszke. Milego dnia i bez grzeszkow dzieczyny:):*:*:*

Gość mowisz masz
ja tam będę pisać co zjadłam kazdego dnia. łatwiej mi sie jakos pilnowac. zeby wszystkich zmobilozowac powiem - brzuch zrobił się ładniejszy i ani razu nie zgrzeszyłam od poniedziałku. teraz jem spozniony obiad. do nastepnego.

Gość bede piekna
mowisz masz super ciesze sie ze masz jakies efekty swojej diety gratulacje chociaz cos jak na poczatek:):):*:*:*

Gość bede piekna
nie dlugo czas na cwiczonka moze pozniej kolo 20 tez po cwicze:) dziewczyny gdzie jestescie????

Gość bede piekna
dziewczyny jak tam? ja juz zrobilam 130 skokow uciekalam przed chlopakiem bo chcial mnie wylaskotac hehhe:D i jeszcze bawilam sie z psem uciekajac przed nim:):):*:* dziewczyny chyba nie grzeszycie cio? trzymajcie sie ide skakac

Gość mowisz masz
dzieki, jestem bardzo pozytywnie nastawiona do diety. podchodze do niej na spokojnie. teraz sprzatam i gotuje fasolke szparagowa na kolacje. dzien zaliczam do udanych. jutro rano basen a potem działka. nie grzeszymy i Ty też nie możesz - my schudniemy a Ty zostaniesz grubasem :P ;)

Gość bede piekna
dzis w sumie 400 skokow:) dzien bez grzeszkow zobaczymy co bedzie dalej

Gość bede piekna
dziewczyny dobrej nocy:*:* buzioolki

Gość bede piekna
dziewczyny chyba sobie nie odpuściłyście????

Gość mowisz masz
czesc. nie wiem jak ocenić wczorajszy dzień. czy zaliczyc do udanych czy raczej do porazek. rano o 10 basen, o 12 spotkanie biznesowe ma ktorym zjadłam 4 małe kanapeczki z lososiem, jajkiem, jakas pastą (pewnie miała mnóstwo majonezu bo byla pyszna) i jedna babeczka z bitą smietaną i owocami. potem na działce czeresnie - co przechodziłam kolo drzewa to kiść itd itd ... zdrowo na pewno nie było... no coz pozostaje mi powrócić do zdrowego jedzenia. a Ty jak sie trzymasz? ja zaraz zrobie jajecznice na sniadanie, obiad - imieninowy w restaruacji (postaram sie wybrac cos lekkiego), kolacja - po tym wszystkim samo białko (serek wiejski z pomidorem). milego dnia :)