Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga....

Były mąż przypomniał sobie, że ma córkę i obie nas kocha.

Polecane posty

Gość Inga....
Jeśli Wam nie pasuje to nie wchodzcie, a nie komętujcie. Nie chciałoby mi się czegoś tam zmyślać. Pracuje, zajmuje sie domem, córką i nie mam czasu na głupoty.

Gość gość
Może się zmienił.

Gość Inga....
Były dzwonił do mnie dzisiaj, nieodebralam. Odkąd pojawił się były mąż mała wolał tate od wujka, a byłemu to się nie podobało wiadomo że dziecko ciągnie do ojca, a nie do obcego faceta.

Gość i jak tam
Jak tamm przyszedl

Gość just1989
Droga autorko co to znaczy ze Cie zdradzil??? zdradzil 4 razy z jedna kobieta czy 4 razy z kazda inna ? dlaczego Ci to wyznal to sie kupy nie trzyma w przeciagu 20 stu minut zrywasz z bylym I nagle jestes w domu z ex mezem I pytasz sie nas co ubrac irracjonalne to wszystko

Gość just1989049
Droga autorko co to znaczy ze Cie zdradzil??? zdradzil 4 razy z jedna kobieta czy 4 razy z kazda inna ? dlaczego Ci to wyznal to sie kupy nie trzyma w przeciagu 20 stu minut zrywasz z bylym I nagle jestes w domu z ex mezem I pytasz sie nas co ubrac irracjonalne to wszystko

Gość Inga....
Byly mieszka bliko nas. Z 5 minut na nogach, a ja autem jechałam. Byly mąż zdradził mnie 4 razy z tą sama kobietą z czego 4 razy po alkoholu. Przyznał sie bo niby sumienie go gnębiło.

Gość Inga....
Dzisiaj poprosiłam byłego męża, żeby wyszedł zaraz po kapaniu małej. On wychodził, a mała krzyczała, płakała w nieboglosy. Aż wkońcu z tego płaczu zaczęła. Jak tylko zobaczyła, że idzie w stronę drzwi to się zaczęło.

Gość gość
i co teraz?

Gość Inga....
Mała za bardzo się do niego przyzwyczaiła.

Gość gość
a co z bylym obecnym?

Gość just198904
cos mi sie wydaje ze Ty pijesz !!! I to duuuzo !!! nikt normalny by takich bledow nie strzelal dümme kö

Gość Inga....
Hehe pije? Dobre. Pisze z telefonu i często przestawia mi wyrazy.

Gość Inga....
Były obecny... Nie odzywa się. I bardzo dobrze. Dusilam się nim. Chciał małej zastąpić ojca, a ojciec jest tylko jeden. Kiedy mała nie chciała mówić do niego tata, nie dała mu nic na dzień ojca, a byłemu mężowi dała to miał fo mnie zarzuty. Jak nie chciałam odebrać byłemu mężowi praw rodzicielskich to też był obrażony.

Gość just198904
dziecko ktore jest 1.6 roczne moze cos dawac na dzien ojca ty chyba cpasz

Gość gość
jak male dziecko moglop cos dac na dzien ojca.? chyba ty corce cos podsunelas by ojcu dala.

Gość gość
Inga.... Obecny nie umie zapewnić mi tego co zapewniał mi były. Przy nim czułam że kwitne, że jestem doceniana. xxxx Faktycznie Cie docenil zdradzajac , ogarnij sie kobieto , niech bedzie dobrym ojcem jak chce , ale nie [pozwalaj mu wrocic ,znow Cie zdradzi, a ty bedziesz zalowala , tego , ktory jest teraz , byle nie bylo za pozno.

Gość just198904
ja sama mam coreczke 16miesieczna !!!! wczesniej pisalas ze twoja corka ktora ma poltora roku pytala sie kiedy tatus przyjdzie przeciez w tym wieku dziecko wypowiada tylko mama tata baba lampa ta ta dydy jestes chora lecz sie wariatko zboczona

Gość gość
Mój jest lepszy. Przypomniał sobie o córce po 16 latach.

Gość gość
Oboje są siebie warci, kurwiarz i dziwka robiąca następnego w c***a 😠

Gość Inga....
,,dało" Kupiłam mu prezent on mi na dzień matki i mała przekazała w odpowiednie ręce wiadomo, że samo nie kupilo i nie dalo.

Gość Inga....
Hehe córka bie składa zdania złożonego. Ale mówi krótko typu ,, chce tata"

Gość just198904
nie klam !

Gość Inga....
Zdradził mnie pos czas ciąży kiedy oddaliśmy się bardzo od siebie, mnie wszystko wkurzalo, cały czas płakałam, a przed ciążą wszystko nam się układało i było naprawdę nam dobrze ze sobą.

Gość Inga....
Poświęcam córce naprawdę dużo czasu i wymagam, żeby starała się mówić co chce i nie wyręczam jej. Mama powiedziała jak miała 7 msc.

Gość gość
Jeżeli pozwolisz mu wrócić to przegrasz życie. Będzie cię znowu za jakiś czas zdradzać, a ty wylewać łzy. Na co ci to? Mój ex też twierdził,że się zmienił,że minęło tyle lat, że był młody i głupi. Ja w bajki nie wierzę i gdy już wiedział,że nie uwierzę to pokazał swoje prawdziwe ja.

Gość Inga....
Dziecku trzeba pomagać uczyć się słówek. A nie mówić za nie.

Gość gość
Ciąża zbliża, a nie oddala ludzi

Gość a tak a propos
Inga.... Zdradził mnie pos czas ciąży kiedy oddaliśmy się bardzo od siebie, mnie wszystko wkurzalo, cały czas płakałam, a przed ciążą wszystko nam się układało i było naprawdę nam dobrze ze sobą. xxxxxx No to faktycznie jest wytlumaczony , czyli , ze jak sa gorsze dni , to spoko , mozna zdradzac , A wiesz ile gorszych dni bedzie w zyciu??? to co to jest przyzwolenie na zdrade?? szanuj sie troche i innych tez.

Gość Inga....
Wiem że żałuję tego co zrobił, czasu bie cofniemy. Od naszego rozstania bie spał z żadną . Bie wiem czy dam mu szansę. Nie wiem czy jestem gotowa.na to żeby z nim być.