Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga....

Były mąż przypomniał sobie, że ma córkę i obie nas kocha.

Polecane posty

Gość Inga....
U nas było inaczej. Były mąż denerwował mnie swoją obecnością ciągle coś chciał itp, a mnie trafiało.

Gość a tak a propos
ile masz lat autorko??? , ze wierzysz, zkim nie spal??? w 1 poscie napisalas , ze sie nim brzydzisz, a teraz nagle juz nie wiesz jak to bedzie , kto ma tendencje do zdrad , ten juz taki bedzie , jak cos mu w zyciu nie pojdzie, a TY spieprzysz sobie zycie. nie badz naiwna, zaluje bo zostal sam , wiec go ktos wyrobil , i teraz wraca , bo wie , jaka jestes , ugniesz sie i zrobisz sobie krzywde.

Gość Inga....
Panowałam nad sobą, żeby mu nie pokazywać że mnie caly.czas denerwuje. Nie wiem może hormony na mnie tak działały.

Gość Inga....
Dlaczego niby jestem dziwką ?

Gość Inga....
Dlaczego niby jestem dziwką ?

Gość Inga....
Mam 28 lat. Sprawa byłaby jasna gdybym nic do niego nie czuła, ale cholewcia jak stanął w moich drzwiach to wszystko wróciło.

Gość Inga....
On kompletnie nie umie kłamać.

Gość Inga....
Ja mam taki mętlik w głowie. Z jednej strony kocham go i fajnie.byłoby stworzyć rodzinę, a z drugiej boję się.

Gość Inga....
Najłatwiej byłoby urwać z nim kontakt, ale on jest ojcem naszego dziecka ma takie samo prawo jak ja.

Gość gość
Powinniś nie pozwalać jemu z dzieckiem utrzymywał kontakt.

Gość Inga....
Byly zabrał córkę na wesołe miasteczko. Chciał.żebyśmy poszli w 3 ale odmówiłam.

Gość Inga....
Za tydzień ma wziąć małą na weekend.

Gość gość
najłatwiej powiedzieć zostaw go itp. Ale może na prawdę się zmienił?? Nie pozwól jemu od razu się wprowadzać do siebie. Ale daj wam szansę na odbudowanie rodziny. Zrób to dla swojej córeczki tymbardziej, że kochasz meża. Mój mąż mi wybaczył zdradę. Nie byliśmy ze sobą prawie rok. Teraz jesteśmy razem i mimo problmów to jesteśmy szczęśliwi.

Gość Inga....
Dzisiaj jak wrócą z wesołego miasteczka chcemy spędzić czas w ogrodzie w 3. Małej odtatnio kupiłam biwe zabawki do ogrodu i jeszcze siè nimi nie nacieszyła.

Gość ja ci powien
Walcz kobieto o rodzine dla córci.

Gość Inga....
Wczoraj dostałam od bykego propozycję. Zaprosił mnie do restauracji gdzie mieliśmy pierwszą randke. On chce żeby mała została z jego mamą. Powiedziałam że się zastanowienie.

Gość Inga....
Mała mi się rozchorowała. Całą noc płakała, miała gorączkę. Zadzwoniłam do byłego męża żeby kupił małej coś na zbicie temperatury. O 2 w nocy przyjechał do nas. Byliśmy nawet razem u lekarza.

Gość gość
Ja bym do faceta, który mnie zdradził nie wróciła, nawet jeśli by się zmienił.

Gość gość
o litosci!!! prowo jak nic a wy łykacie jak te pelikany.. hehehe a panna ma polewke z waszej glupoty.. halo, przypominam ze wakacje sie rozpoczely.. ps.. piszesz jak grafomanka, dodatkowo robisz z siebie idiotke, zmien styl bo z daleka zalatuje prowokacja hehehhe