Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiegos czaus brakuje tu kilku mam, ale tu nudno

Polecane posty

Gość gość
Ja tez widziałam wiosenną mame-dzieci sliczne cala trójeczka ale ona urode ma przeciętną-jej mąz to samo. Widziałam też mala czarna kawka urodę ma śliczną i strasznie przystojnego męża. Miala zdjęcie ze ślubu w stopce. Nie wiem czy kojarzycie. Oboje czarne wlosy i ciemna karnacja. No i niestety odkąd to zdjęcie wstawiła jak kojarze to się zaczęły bluzgi w jej strone. chyba baby pozazdrościły. Ale cóż. widziałam tez kiedyś taką poznański kwiatek polny, taka małolata co wpadła z chłopakiem i ja zostawił i matka ją szkalowała ale urode miała jak modelka-podobna do kawki.

Gość gość
Ja tez widziałam i wiosenną i jej męża i dzieciaki i poznański kwiatek polny(ale to było z rok temu co najmniej) i ladylove(nie wiem czy kojarzycie) i jenifer8787 i kilka innych-kamilka21 (taka co ma troje dzieci) i zdecydowanie mała czana kawka 22 wygrywa.

Gość gość
ja nie widzizałam ale czytam taką o niku tasia 600 i to jest porażka, jej córka 6 letnia w zerówce jest i podobno je 16 kg miesa miesięcznie. I jej wyżywienie kosztuje ponad 1200zł. Taki pisała w jednym wątku:D Ostatnio coraz mniej ją czytam-tym lepiej dla moich oczu.

Gość gość
bo ten podszyw 'womon in black' to straszna patologia ,nie dosc ze zakosila nick to jeszcze nic madrego nie ma do powiedzenia :)Nawet nick skaleczyla jakby nie mogla go przerobic na women.Przynajmniej byloby gramatyczniej :) Ale do szkoly nie chodzila :) Teraz siedzi i udziela sie na watkach typu:Nie mam kasy

Gość gość
haha gosc 15.01 juz dawno nie uzywam nicku tasia,bo wiekszosc wpisow to bylo prowo i nie moje :)A wy wierzycie we wszystko ,logowac sie nie bede bo to forum beznadziejne jest,tylko pare fajnych watkow i tam czasem wpadne.Ps .moje dziecko nie lubi miesa i wogole to niejadek :)

Gość gość
aha 1200zl ja nie mieszkam w Polsce :)

Gość gość
to pokaż mi k***a na jakim wątku się udzielampt nie mam kasy! Pokaż ! A nawet jakbym nie miała to huj Cię to obchodzi. Patrz,żeby tobie czasem nie brakło!

Gość gość
15.09 i o to prawdziwa twoja twarz.Slownictwo przepiekne ,tylko na takim poziome mozna z Toba rozmawiac.Kulturalna konwersacja odpada.I jeszcze sie dziwicie ,ze normalni ludzie tu przestaja pisac?A kto ma ochote i chec uzerac sie z patologia.

Gość gość
A ja pamiętam Monikahmm, fajna babka. Brakuje mi jej i asiamt, 2+3

Gość gość
ale katastrofa bo jest katastroffa

Gość gość
Ja lubiłam cafee latte i allium.

Gość gość
cóż nowe pokolenie:P

Gość gość
jak te niebieskie wszystkie nicki to jedna osoba :P To jak ma pisac jak pewnie przysżło na świat kolejne dziecko.