Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska na kupie

mamy zyjace na kupie laczmy sie!!!

Polecane posty

Gość mamuska na kupie
no, gdybysmy mieli gdzie sie podziac to pewnie bysmy poszli mieszkac gdzie indziej gdzie by bylo wiecej miejsca, ale narazie nie ma takiej mozliwosci, a poza tym nam tu dobrze, wiec dopoki czegos nie wymyslimy to tu zostaniemy...

Gość gość
autorka tematu to chyba jakas idiotka " mamuska na kupie po pierwsze to slub nie byl nasza fanaberia wzielismy go bo zaszlam w ciaze ale juz dlugo wczesniej bylismy razem no i najmlodsi nie jestesmy wiec nie bylo co czekac z jednym i z drugim " najgłupsza wypowiedź jaka widziałam. a druga " mamuska na kupie a po drugie dlaczego niby tesciowa ma nam walizki wystawic? tak samo jestesmy mieszkancami tego mieszkania jak i ona, wiec nie ma prawa tego zrobic tak samo jak my bysmy im walizki wystawili." to mieszkanie teściów a nie Twoje i męża!!!! dla mnie ejsteś nie tylko głupia ale i bezczelna. jak tacy ludzie moga mieć dzieci? i nie chodzi o brak własnego mieszkania tlyko o brak myślenia normalnego

Gość do autorrrkii
a dlaczego nie wynajmiecie czegoś?????

Gość gość
Czy teść nabył to mieszkanie przed ślubem z teściową, bo jeśli po ślubie to jest ich wspólne, bo obowiązuje wspólnota małżeńska, Ty nawet nie znasz podstawowych pojęć. Ty w każdym razie nic do tego mieszkania nie masz, wieć siedzisz u kogoś na sępa.

Gość gość
" a poza tym nam tu dobrze, wiec dopoki czegos nie wymyslimy to tu zostaniemy" o kurcze jakie pasożyty. Nie wierze po prostu w istnienie takich ludzi. Jesteś zasraną egoistką i temat jest idelany. Żyjesz na kupie - gówna

Gość mamuska na kupie
nie wynajmiemy bo nie stac nas na to, tylko maz pracuje i zarabia najnizsza wiec rozowo nie jest

Gość gość
To kolejne prowo, przecież nie można być aż tak głupim .

Gość mamuska na kupie
tak tesc mial mieszkanie przed slubem z tesciowa wiec jest tylko jego...

Gość mamuska na kupie
tak tesc mial mieszkanie przed slubem z tesciowa wiec jest tylko jego...

Gość mieszkanka z teściową
my mieszkamy z teściową (ja,mąż, córka) i co z tego, że mamy 3pokoje, 2łazienki, werandę,balkon, mogę mieszkać w jednym pokoju tylko sama bez niej, ale nie ma opcji, tyle że dom jest od dawna nasz,na nas przepisany, ale teściowa mnie tak doszczętnie niszczy że mam dość,

Gość mamuska na kupie
wybacz, ale gdybym byla egoistka to bym tak sie nie zachowywala nie pomagalabym i sie nie dokladala do rachunkow tylko myslala tylko o sobie

wiem ,ze to prowo ale aż strach pomyśleć ,ze mogłabym mieć taka synową...

Gość gość
jak im tak dobrze siedziec na 2 pokojach i sa szczesliwi to spoko :P

Gość mamuska na kupie
a moja tesciowa jest super i nie narzekam na nia, mam z tesciami super kontakty tylko ze szwagierka troche gorzej ale ogolnie jest dobrze :)

Gość mamuska na kupie
no tak jestesmy szczesliwi, bo mamy siebie, mamy naszego brzdaca, ktory jest naszym calym swiatem :)

Gość gość
nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... szwagierke pewnie szlak trafia.... i sie nie dziwie...!

Gość gość
Weź się leniu lepiej do roboty jak Cie nie stać na samodzielne życie a nie siedzisz tu na forum!

Gość mamuska na kupie
nie wiem czy ja szlag trafia czy nie ale jak juz pisalam jej fochy sa bezpodstawne

Gość gość
to mozę jak taka kształcona jestęś - ty idź do orboty a maż niech w domu siedzi ?

Gość gość
w twojej opini... ale dziewczyna nie ma zadnej prywatnosci... ile ma lat???

Gość gość
My, za namowa tesciow, mieszkalismy u nich rok i to byl najgorszy rok w naszym zyciu ! Nigdy wiecej !

Gość gość
a może bratowa niech sie wyprowadzi jak jej nie pasuje z rodzicami na pokoju siedziec

Gość gość
Czy każde prowo musi być zawsze tak dogłębnie analizowane, ku radości zakładającej temat?No tak pytanie retoryczne, przecież na tym polega urok kafe:)

Gość gość
idźmy na całość :) niech wyprowadzą sie teściowie , bratowa i nawet sąsiedzi z mieszkania obok :)

Gość gość
ja z teściową miałam mieszkać ok.3 miesięcy na czas remontu naszego mieszkania. Wytrzymałam miesiąc... nie wiem jak można tak do życia podchodzić; mieszkamy na kupie, jesteśmy szczęśliwi a do tego tekst nie jestem egoistką bo się do rachunków dokładam... a jak sobie wyobrażasz nie dokładać się w takiej sytuacji w jakiej jesteś? Kobito idź do pracy i uniezależnijcie się... piszesz że macie już swoje lata... tzn. ile lat macie? czym zajmuje się Twój mąż? pomimo że się tak naprodukowałam myślę że to prowokacja, ale wiem że podobne sytuacje się zdarzają. Moja koleżanka mieszkała w 3 pokojowym mieszkaniu z rodzicami, i bratem. Ona i brat mieli już rodziny z dziećmi, każda rodzina mieszkała w jednym pokoju. TRAGEDIA... nie wiem jak oni uprawiali sex przy tych dzieciach i w takim tłoku...

Gość izzzuśka
no nie mogę jakie hieny jesteście,autorka temat założyła,żeby popisać o wspólnym mieszkaniu z teściami,lub rodzicami,a wy jak zwykle tylko krytykować potraficie

Gość gość
jejku jak możesz tak żyć? my z mezem mamy małe mieszkanko ale jestesmy na swoim i robimy co chcemy.

Gość gość
izzzuśka - a jak można nie krytykować takiej sytuacji? Gdyby jeszcze autorka coś robiła aby tę sytuacje zmienić. Ale jej jest dobrze i jeszcze wspaniała jest bo do rachunków sie dokłada! i wykształcona - ale rpacy brak bo sie d**y ruszyć nie chce

Gość mamuśka na kupie
mój mąz zzawodu jest DYREKTOREM!

Gość izzzuśka
no fakt:) mało jest osób co lubi mieszkać razem z teściami:)