Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska na kupie

mamy zyjace na kupie laczmy sie!!!

Polecane posty

Gość mamuska na kupie
no niestety u nas wynikla taka sytuacja, tez nie planowalismy dziecko ale sie stalo

Gość gość
takie zycie to patologia :D jak was nie bylo stac na dzieciaka to tzreba bylo zrobic wszystko zeby ciazy nie bylo, a nie zaciazyc z nieudacznikiem, wziac slub, pasozytowac na rodzinie i twierdzic ze jest wspaniale :O :O 6 osob w 2 pokojach! :O psy w schroniskach maja lepsze warunki niz wy i jeszcze nic nie chcecie z tym robic masakra, to czysty debilizm i niedojrzalosc :O skoro mieszkacie z tesciami to oni moga sie zajac dzieciakiem, ty tam nie jestes niezbedna, a ty na idz na kase do marketu i odkladaj pieniadze, zeby bylo na start w dorosle zycie (zgadza sie bo na razie jestescie nadal dzieciakami :O ) :O ale pewnie wedlug ciebie lepiej siedziec z dzieciorem do 18 r. ż., kisic sie na kupie w nieswoim mieszkaniu i niszczyc innym ludziom zycie:O :O

Gość gość
K***a aż mi wstyd, że jesteście polakami , tylko w polskim narodzie tyle jadu, to, że dziś mieszkają na kupie nie znaczy, że tak będzie zawsze, jeśli mają swoje lata to ja ich popieram, mają jedno dziecko na które ich stać, to że teraz nie ma pokoju to nie znaczy, że jak będzie miało 7 to ten pokój będzie, różnie się los układa, może teściowie umrą w wypadku, może szwagierka co ma 19 pozna chłopaka i się do niego przeprowadzi, niezliczone historie ludzkie, a wy jak zawsze aby człowieka zbłaźnić, nawyzywać od patologii a jedna z drugą wielkie damy, pewnie same macie g***o i wara od tej rodziny, jestem tu anonimowa, ale przyznam się. że ja mam warunki, choć ja dzieci nie mogę mieć z powodu zdrowotnych, myślę, że skoro pisze autorka ze jest szczęśliwa to jest jej dobrze, a pyta z ciekawości jak to jest u was, ja pomimo sporego spadku po rodzicach (2 domy i kilka działek) g***o mam, mam przewalone zdrowie, i pozsotała mi tylko praca i mąż.

Gość mamuska na kupie
akurat szwagierka sie na cale szczescie wyprowadzila tzn wyjechala na studia do innego miasta mieszka w akademiku wiec w domu sie zrobilo spokojniej

Gość mamuska na kupie
a poza tym to zycze wam takiej sytuacji moze wtedy nie bedziecie sie tak rzucac i wyzywac tylko zrozumiecie co to jest zycie w ciezkich warunkach zyciowych a do tych ktore mowia mi ze mam isc do pracy to uwierzcie mi ze bym chetnie poszla ale niestety nie mam z kim zostawic dziecka zreszta ono ma dopiero pol roku

Gość gość
w przypadku autorki bedzie tak juz zawsze, bo ona jest szczesliwa i jej sie takie zycie podoba :D jej maz zarabia najmniej jak sie tylko da, a ona sobie wychowuje dzieciaczka, najlepiej do 30 tegoż :D sama napisala, ze ju maja swoje lata, dziecko z wpadki i najnozsza krajowa mezusia to wszystko co mogli osiagnac :D przeciez ona ma całkowicie bierne podejscie do zycia, a maz pewnie wcale nie lepszy i do usranej smierci bedzie meble pakowal :D ona nie jest typem, ktory chce zmiany na lepsze :D wedlug niej jest z***biscie wiec po co to zmieniac? :O moze nawet po cichu liczy na to ze tesciowie wykituja i mieszkanie dostanie sie im ?:D

Gość mamuska na kupie
uwierz mi ze naprawde chcialabym miec wlasne mieszkanie i mieszkac sobie tylko z mezem i dzieckiem ale niestety w naszym kraju nie jest tak rozowo ale mimo to nie narzekam bo jestem szczesliwa mam kochajacego meza i cudowne dziecko czego wiecej mi do szczescia potrzeba? :)

Gość gość
nie no, chyba nie powiecie mi, ze kiszenie sie 6 osob w 2 pokojach to normalne? :D tak samo jak siedzenie u rodziny i czekanie na ich smierc zeby zgarnac spadek :O to jest wlasnie najczystsza patologia :O gdybym ja miala takiego zaradnego synka i jego zoneczke na glowie to zapisalabym mieszkanie swojej corce, a wam bym dala gowno, bo i tak sie nazyliscie na moj koszt :D po mojej smierci policja by was wywalili na zbita twarz :D :D

Gość komandyrka
Nie wiem dlaczego ci pseudo szczęśliwi takimi epitetami rzucają. Człowiek szczęśliwy spełniony nie wyzywa od patologii ludzi którzy po prostu mieszkają z teściami rodzicami. W czasach umów śmieciowych ciężko jest dostać kredyt i według sondaży to większość młodych rodzin mieszka katem u kogoś. Sama tak mieszkałam z mężem przez kilka lat co prawda mielismy do dyspozycji dla siebie 3p i jedno dziecko, ale mimo wszystko u teściów. W tym czasie wybudowaliśmy dom, i pewnie nie jedna z Was mogłaby nas nazwać patologią tylko dlatego ze mieszkaliśmy u rodziny, wstyd za was.

Gość mamuska na kupie
wyraznie chyba napisalam ze szwagierka sie wyprowadzila wiec mieszkamy w 4 osoby no chyba ze jeszcze dziecko liczysz to 5

Gość gość
Ja tez żyję na kupie meiszkanie 3- pokojowe mieszkam z córkami w jednym pokoju , tesc w drugim a ojciec dzieci w 3 -cim i czasami mam spokój i chwile dla siebie w łazience

Gość mamuska na kupie
wyobraz sobie ze uwazalismy ale niestety kazdemu sie moze zdarzyc stalo sie i nie nie odstanie czasu nie cofne

Gość gość
ja mam mozg w przeciwienstwie do Ciebie i nie majac stalej pracy ani lokum sie nie rozmnoze :O szał macicy nie przycmi mi rozsadku :O :O

Gość gość
jakbys uwazala to bys nie miala dzieciora :O kazda tak pieprzy :O

Gość mamuska na kupie
no oczywiscie wy wszystko wiecie lepiej madralinskie :)

Gość gość
to zaden wyczyn myslec lepiej od ciebie, bo twoje myslenie to dno :D

Gość mamuska na kupie
straszne

Gość gość
zostaw dzieciaka z tesciami i do roboty darmozjadzie, zeby poprawic byt rodzinie :O siostrze mezusia sie nie dziwie, ze spiertolila z takich z******tych warunkow :O obca baba jej sie do mieszkania wpieprzyla i sie nie zamierza wyprowadzic :O zal mi ciebie :O

Gość komandyrka
Co wy za głupoty o własnym m opowiadacie! Kto w tych czasach w wieku do 30lat jest w stanie kupic własne mieszkanie czy wybudować dom?!!! Więc co dzieci rodzic majac lat 40-50?!!!! Widze że szczekaja te które dostały na tacy mieszkanko od babci mamusi czy tatusia a teraz udaja super zaradne żałosne miernoty społeczne z kompleksami do kosmosu!

Gość gość
no tak :D miec 0 warunkow i rodzic dzieci zeby tylko byly to z******ty pomysl :D :D czy wy ludzie nie rozumiecie, ze nie kazdy musi sie rozmnozyc?:O jak was nie stac to sobie odpusccie a nie potem dziadujecie cale zycie :O

Gość mamuska na kupie
wyobraz sobie ze moi tesciowie pracuja to jak mam niby z nimi zostawic dziecko? pomysl troche zanim cos napiszesz

Gość gość
tylko czekac jak zaraz zaciazysz znow a u twych rodzicow brak miejaca?

Gość gość
to ze swoimi zostaw :O

Gość mamuska na kupie
ja nie urodzilam dziecka tylko po to zeby bylo nie planowalam tego nie potraficie tego zrozumiec? zdarzyla sie wpadka i juz ale kocham je najbardziej na calym swiecie

Gość mamuska na kupie
u moich rodzicow nie ma miejsca poza tym oboje tez pracuja

Gość gość
wiec wszyscy pracuja a tylko ty sie obijasz w obcej chalupie :D nice :D skonczylas chociaz jakas szkole? albo twoj maz? :O czy bez zadnego wyksztalcenia sie w pieluchy zakopaliscie? :O

Gość gość
ale u twoich tesciow tez nie ma miejsca, a jakos ci to nie przeszkadza :O dalej obstaje przy tym ze gdybys sie pilnowala to dziecka bys nie miala :O ja nie chce i nie mam :O

Gość mamuska na kupie
tak wyobraz sobie ze oboje mamy wyzsze wyksztalcenie ale niestety nie ma pracy w naszych zawodach w naszej okolicy

Gość komandyrka
2013-10-27 13:39:08 [zgłoś do usunięcia] gość no tak smiech.gif miec 0 warunkow i rodzic dzieci zeby tylko byly to z******ty pomysl smiech.gifsmiech.gif czy wy ludzie nie rozumiecie, ze nie kazdy musi sie rozmnozyc?pechowiec.gif jak was nie stac to sobie odpusccie a nie potem dziadujecie cale zycie pechowiec.gif / / / Tacy ludzie jak ty rozmnażać się nie powinni. Gdyby mieli posiadac dzieci tylko ludzie posiadający własne mieszkanie lub dom przyrostu naturalnego by praktycznie nie było inteligetna istoto. A " młode" matki by miały 40l rodzac dzieci :D

Gość gość
co konczyliscie? zarzadzanie wlasna dupa czy gotowanie na gazie? :D jak nie ma pracy na zadupiu to sie wyjezdza do innego miasta, a nie sie siedzi na tylku i czeka az ktos zesle z nieba w mordy manne :O