Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogoś kto dużo zarabia? Czym się zajmuje?

Polecane posty

Gość gość

Znacie kogoś kto dużo zarabia? Czym się zajmuje? Gdzie pracuje? Ile zarabia?

Gość gość
ja śmieci wywożę śmieciarą prywatną, mam zlecenia z gminy, praktycznie stała pewna umowa. Do tego mam pod sobą drugą swoją ekipe która przycina konary drzew przy ulicach, żeby nie zarastały na droge... to wszystko jest robione specjalnym rębakiem, cięte na małe kawałeczki wprost na przyczepe... A na tych kawałkach można jeszcze nieźle zarobic bo świetnie sie nadają na opał Łącznie wyciągam 7-8tys na mc

Gość sfrustrowana 35
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeśli ktoś zarabia 2000 to dla niego dużo może jest 5000, dla kogoś kto ma 15000 dużo to jest 50000.

Gość gość
moj znajomy z Libii pracuje w firmie zajmujacej sie pozyskiwaniem ropy naftowej, on robi wszystkie pomiary z odwiertow na pustyni, zarabia 10 tys dolarow na mies plus dodatki premie , ogolnie bardzo inteligentny gosc..

Gość gość
mój znajomy zarabia na pewno ponad 20-30 tysi miesięcznie. był współwłascicielem wp.pl a teraz handluje cześciami samochodowymi i ma w wielu miastach i państwach swoje hurtownie.

Gość gość
moja siostra i szwagier - 30-35 000 netto miesięcznie. administracja rządowa.

Gość sdfdsvxvxv
znam dwie bogate osoby, zarabiające ok 500 000 rocznie i.... nie moge zdradzic ich fachu, po co jeszcze konkurencje mam im robic, starczy za ja nią bede :P

Gość gość
ja znam goscia co zarabia okolo miliona miesiecznie, nie wiem dokladnie ale tak mniej wiecej, ma 3 duze firmy

Gość gość
to ja przyziemnie powiem, dla mnie dużo to już 5000, a takich osób znam wiele, co spokojnie tyle wyciągają...zajmują się różnymi rzeczami - od kierownikowania, po projektowanie. Jak ktoś zauważył, dla jednego dużo to i 2000, dla drugiego musi być co najmniej jedno zero więcej.

Gość gość
lekarze. a własciwie para lekarzy. Na pewno ponad 30 tys miesięcznie

Gość gość
moja kumpela założyła firmę i jej mąż też miał wcześniej firmę, teraz mają dwie firmy dobrze prosperujące, nie wiem ile oni zarabiają ale myślę że 20000 na bank mają, ale myślę, że pewnie dużo więcej. no i jak jedna firma padnie to zawsze mają drugą. ona ma prywatne przedszkola (2 placówki) a on remonty budowlane. on zatrudnia ok 17 osób, a ona 5.

Dlaczego ekscytujecie się tym ile ktoś inny zarabia? może postarajcie się sami więcej pracować zamiast siedzieć na kefe...

Gość rasassanii
mój mąż ,ma usługi leśne zlecenia z pół europy 🌻

Gość Maria348
Zarabiają bo się uczyli.

Gość gość
wystarczy wbic sie na rynek i handlowac marihuana nie potrzeba szkoly ani reklam bo za reklame w tym kraju odpowiedzilny jest Palikot a klient jak sie wciagnie to bedzie wieczny no prawie (do zejscia) a kasa niezla

Gość gość
jeden współwaściciel polskiej fili jednej marki z profesjonalnymi kosmetykami do paznokci - drugi programista

Gość gość
Ja znam jednego prawnika, siedzi w bankowości, ma ok. 4 tys. na rękę. Poza tym znam faceta, który siedzi w VW, tam ma ponad 5.

Gość Piotr L
Zarabiam 5500€ brutto z wynajmu dodatkowe 2200€ . czy jestem zamozny ? tak ale nie bogaty

Gość gość
"Ja znam jednego prawnika, siedzi w bankowości, ma ok. 4 tys. na rękę. Poza tym znam faceta, który siedzi w VW, tam ma ponad 5" LOL, to jest "dużo"???? Współczuję w takim razie zarobków...