Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubielato

Zaproszenie od BYŁEJ mojego chłopaka

Polecane posty

Była dziewczyna mojego faceta zaprosiła mnie do znajomych na popularnym portalu... nie odpowiedziałam na jej zaproszenie, więc widnieje ona jako osoba mnie obserwująca - moje publiczne posty wyswietla się w jej aktualnościach tyle tylko ze ja nie publikuje nic publicznie...irytuje mnie fakt, że widnieje na mojej liście subskrybentów.. nie wiem czy ją usunąć, czy zostawić i zignorować, czy powiedzieć o całym zajściu swojemu facetowi - dodam, że jesteśmy bardzo szczęśliwi i z tego względu nie chce wprowadzać jej tematu do naszej rozmowy, bo właśnie może o to jej chodzi, żeby jakos w nasze zycie wejść, żeby namieszać, żeby wywolac klotnie... z tego tez powodu nie powiedziałam nic swojemu chłopakowi żeby nie dac jej tej satysfakcji,.. bo wiecie, on może za moimi plecami przykładowo napisac jej żeby dala mi spokoj, w ten sposób rozwinie się jakas rozmowa a tego nie chce... nie uważacie ze ta laska ma coś z głową skoro zaprasza mnie do znajomych podczas gdy ja jej nawet nigdy na oczy nie widziałam ? co ona, chce sobie nasze wspólne zdjęcia poogladac ? :)

Gość gość
A dlaczego ty tak to kretyńsko przeżywasz? Nie masz życia poza fejsem? Nie przyjęłas jej zaproszenia i w porządku. A niech cię obserwuje, co ci szkodzi? Aż tak jestes niepewna siebie,że boisz się o chłopaka? daj se siana, wyluzuj i żyj swoim życiem a nie fejsbukową szmirą.

zignoruj zaproszenie i zapomnij! niech sobie robi co chce, widac chce sledzic wasze zycie