Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdałam matury z matematyki czy będę miała szansę na studia dzienne?

Polecane posty

Gość gośćóóóóówa
50% z rozszerzenia będzie liczone jako 50 80% z podstawy będzie liczone jako 48 Ale kończę tą rozmowę, bo to chyba jednak jakiś troll :P

Gość gość
Wlasnie jestes glupia jak but! i niezaradna totalnie. Takich informacji nie potrafic sobie znalezc???? internetu ci nie trzeba??? A co ty myslisz ze w gabonie mieszkasz??? Wszystkie informacje sa w internecie, a jak nie chce ci sie szukac to zadzwon na uczelnie i zapytaj a nie zgrywasz biedna dziewuszke. Mature masz w zasadzie nie zdana, a wydaje ci sie ze masz nie wiadomo jakie osiagniecia. Jestes tak malo inteligentna ze nawet linka nie potrafisz otworzyc, bo sie nie dziala, ale do pustej glowki nie przyjdzie ze trzeba tylko spacje w linku usunac. Po porostu jestes malo inteligentna i tyle. Jak cos nie jest podane czarno na bialym to twoj mozg juz nie jest w stanie sam do niczego dojsc :/

Gość Karollllinaaaa
Tak lepiej zdać rozszerzenie. Przykładowo: - polski podstawowy - dostajesz 50% * 0.6 = 30 pkt - polski rozszerzony - dostajesz 50% * 1 = 50 pkt Nie widzisz różnicy? Wiesz chyba, że przy dostaniu się na studia liczy się każdy pkt. Nie wiem do kogo Ty dzwoniłaś i kto Ci takich bzdur nagadał, że na filologię ang tylko ang się liczy. Filologia angielska to nie tylko tłumaczenie tekstu, to także angielska literatura, więc polski jest jak najbardziej potrzebny. I nie oburzaj się, bo naprawdę wiele osób chce Ci tu pomóc. Jedyną agresywną jesteś Ty. Na str www każdego uniwerku podane są przedmioty jakie trzeba zdać. Co do kursów z angielskiego i polskiego to pewnie, że warto iść. To że Twoi rodzice nie są wykształceni nic nie znaczy. To jest Twoje życie i Ty musisz decydować, starać się i walczyć.

Gość fghfhjgj
dajcie spokój, to prowo 🖐️

Gość gość
no właśnie usunęłam spację z linku więc nie wiem kto tu jest tępotą, nadal mi nic się nie wyświetla.nie wiem po niektóre babska są tak sfrustrowane, że szukają tylko osób bez takiego obycia i doswiadczenia jakie nabrały na tym zidiociałym forum. na pewno jest to moja ostatnia wizyta tutaj, poszukam forum studentów tam mi pomogą. a wy co zazdrościcie, że dopiero zaczynam nowe życie? no chyba tak,gorszych trollów piszących z takimi nerwami nigdzie nie widziałam.wy w ogóle kontaktujecie ze światem czy tylko siedzicie w sieci? pytanie główne do jednej tutaj frustratki która nawaliła tu sama tyle komentarzy

Gość XMarcela
frustratko, kazdy kto tu pisze i nie zmienia nicku ma jeden z gory przypisany - gość. dziwie sie ze tego nie wiesz i myslisz ze to jedna osoba pisze z Tobą.

Gość asiakatmajer
Jeśli jesteś uzdolniona artystycznie, masz jeszcze takie wyjście, że pójdziesz do studium (niekoniecznie trzeba mieć maturę), a potem uzupełnisz maturę i przeniesiesz się na studia bez tracenia roku. moja znajoma tak zrobiła, poszła do szkoły policealnej Studium Projektowania i Reklamy w Łodzi, a potem przeniosła się do WSSiP, która jest w tym samym budynku. minus jest tylko taki, że trzeba płacić....ale gdzie tak naprawdę nie trzeba

Gość gość
Myślę,że jak najbardziej! Szczegółową listę uczelni, które mają jeszcze wolne miejsca widziałam na www.study4u.eu, polecam zobaczyć, może w tym roku jeszcze Ci się uda! Powodzenia!

Gość gość
Na dziennych to już końcem sierpnia będzie full.

Gość gość
tu twoje miejsce www.miejsce-zabaw.pl, GREEN - nowoczesne place zabaw, bezpieczne place zabaw dla dzieci