Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna_ale_smutna

Mam IQ 148 ale to wcale nie jest fajnie

Polecane posty

Gość gość
przyjmowanie na wiare, że zaproponowane w teście rozwiązania kryją w sobie jedyna własciwą i niepodważalna odpowiedź to zaprzeczenie myślenie i inteligencji. tak jak to widzze może dlatego że nie lubie testów a może dlatego że sie ich boje a może dlatego żae mam racje;)

Gość gość
ludzie nie wiedzą że wysokie IQ to tak naprawdę przekleństwo człowiek się szybciej nudzi, wszystko staje się przewidywalne.

Gość gość
"Z inteligencją chodzi o to, że tylko 20-25% populacji jest zdolnych do myślenia abstrakcyjnego, głębokiej analizy, intelektualnego zainteresowania światem. Reszta ludzi jest prosta w obsłudze, nie analizuje wszystkiego po 20 razy, potrafi się bawić i socjalizować bez problemów i nie narzeka że ludzie są tępi bo zwyczajnie ma poziom większości ludzi i nie czuje przepaści intelektualnej. " to prawda

Gość gość
Ludzie niewyposażeni w wysoki IQ mają na przykład spory kłopot z rozróżnieniem wirtualnego przekazu telewizyjnego od rzeczywistości pozatelewizyjnej.

Gość gość
mniej inteligentni słabiej rozróżniają między rzeczywistością ekranu a rzeczywistością „w ogóle”. Nie dziwota, że sugestywne i umagicznione obrazy sztab złota i pakietów pieniąchów w łapach reklamowych modeli przekładają im się na wizje przyszłego bogactwa. Reklama mniej im kłamie.

Gość gość
a ja jestem ISTJ no i ??

Gość gość
"Z inteligencją chodzi o to, że tylko 20-25% populacji jest zdolnych do myślenia abstrakcyjnego, głębokiej analizy, intelektualnego zainteresowania światem. Reszta ludzi jest prosta w obsłudze, nie analizuje wszystkiego po 20 razy, potrafi się bawić i socjalizować bez problemów i nie narzeka że ludzie są tępi bo zwyczajnie ma poziom większości ludzi i nie czuje przepaści intelektualnej. " xxx Głęboka analiza, a co to takiego ? Mi wyszło w szkole podstawowej gdzieś w drugiej klasie, intelekt na granicy debilizmu, a dzisiaj jestem całkowitym przeciwieństwem tym kim byłem w szkole. Dziwne to jest. Dzisiaj zainteresowania filozofią, nauką, fizyką kwantową, historią, ogólnie światem, sztuką, literaturą, poezją. A to o czym napisałeś/aś, to raczej skłonność do analizy sytuacji, czyli wysoki poziom na stres. Temperament, coś w rodzaju nadwrażliwości i analizowaniu wszystkiego.

Gość gość
Głęboka analiza, a co to takiego ? XXXX współczuje :O

Gość gość
Co niby współczujesz ? Różnie można to interpretować. Głęboka analiza danego materiału, sytuacji w których się odnajdujemy. Głęboka analiza strategiczna. O co ci chodzi ? Wyszło mi w badaniu, osobowość INTJ

Gość gość
kurde same INTJ tutaj a ponoć stanowią niecały procent społeczeństwa

Gość gość
ja musze ćpać żeby sie dostosować do żenującego poziomu rozmówcy- jest tak z ok. 80% ludźmi

Gość gość
"kurde same INTJ tutaj a ponoć stanowią niecały procent społeczeństwa" Więc albo te testy to bzdura, albo większość kafeterian ma taką osobowość.

Gość gość
a tam ja jestem INTP :D

Gość gość
zamów se koszulke z ta informacją wydrukowaną zerojedynkowo

Gość gość
fakt to nie jest nic fajnego wszyscy wydają sie być głupsi

Gość Pomidor xwp

A ja bym chciał mieć kobietę bystrzejszą ode mnie . Gdyby mnie akceptowała to cóż miałbym mieć przeciwko ??