Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakajaaa

Jutro się wyprowadzam!

Polecane posty

Gość kajakajaaa

mam dość , mój chłopak jest narkomanem, znowu dzisiaj nie wrocil na noc. jutro sie pakuje i sie wyprowadzam bo widzę,że to nie ma sensu, po co kolejne szanse jak on ma mnie w d***e.;((

Gość kajakajaaa
I widze ,że tu Wy też mnie macie gdzieś. Nikt nie napiszę chociaz ,że dobrze robię?

Gość Jola Drutowicz
sznsa to jest wtedy jak dasz mu czas na to zeby wrocil czysty po roku czy dwoch niecpania takie zabawy krotkodystansowe to tylko oszukiwanie samej siebie

Gość gość
kochana dobrze robisz

Gość mentolowaa
Jezu nie cierpie cpunow. Nigdy bym nie zaufala takiemu, zlodzieje i klamcy. Juz wole alkoholikow;)

Gość kajakajaaa
dziękuje. Sytuacja jest taka,że ja u niego mieszkam. Ale teraz mam jeszcze kilka dni urlopu to pojadę sobie do mamy. Nie dam mu się tak latwo teraz przekabacic, jak chce zebym wrocila niech idzie sie leczyc i to na terapie zamknieta, a nie zadne spotkania z terapeuta bo juz na takie chodzil i to nic nie dalo.

Gość kajakajaaa
mentolowaa masz rację, nie raz mi podbierał pieniadze z portfela, a dzisiaj na matke przysiegal ,że sie nie nacppa. Ale z alkoholikami tez nie jest ciekawie,moj ojczym byl alkoholiekiem i wiem co to znaczy.

Gość mentolowaa
Nie no zartowalam z tym alkoholikiem, moj ojciec tez. Chociaz z dwojga zlego... Ja sie cpunow boje, maja takie jakies szalenstwo w oczach, nie wiadomo co zaraz zrobi czy mi w****e czy zg****i, okradnie, zabije. Sama widzisz, kradnie ci pieniadze, dno a nie czlowiek. Zostaw go jak naszybciej i znajdz sobie normalnego faceta.

Gość kajakajaaa
on jak sie nacpa to wszystko ma gdzies, siedzi i gra ciagle przez kilkanascie godzin. a ja jak na niego spojrze to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ani alkoholicy ani narkomani nie nadają się do życia.