Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewweaw29-09

Zostawiłam faceta a teraz żałuje, ma nową dziewczynę :/

Polecane posty

Gość anonimowalola
Dziewica jeszcze - mogłabym ukrywać, że nie, ze dałabym mu kopniaka w 4 litery, tak jak co dzień udaję przed znajomymi i rodziną. Jednak wiem, że mimo bardzo chciałabym być taka twarda to biegłabym jak na skrzydłach na spotkanie i wszystko z machnięciem ręki wybaczyła. Ale teraz tak myślę, może ona serio zrozumiała, że go kocha, że może go stracić, czy to możliwe?

Gość KOLOROWA...
A ja uważam, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.Skoro ktoś kogoś zostawia, to widocznie jest jakiś powód. Nikt raczej nie zostawia kogoś dla samego wiedzimisie. A jaka jest gwarancja, że po powrocie do siebie wszystko się ułoży, że nie bedzie dawnych problemów? Żadna! Życie toczy się dalej i nie ma rozpamietywać tego co było. A jeżeli taka była przypomina sobie o swoim ex, to tylko dlatego że jest zwykłym psem ogrodnica- sama nie zje, ale drugiemu też nie da. Głowa do góry!

Gość anonimowalola
KOLOROWA - dziękuję za wsparcie. Właśnie dzięki takim osobom jakoś sie trzymam. Wiesz, ja czasem martwię się o niego ( może dziwne), że ona go zrani, a z drugiej strony moze serio zrozumiała, że go kocha?

Gość KOLOROWA...
Hmm, ciężko to oceniać, bo tak naprawdę tylko oni to wiedzą. Skoro jej dal drugą szansę, to trzeba mieć nadzieję, że ją dobrze wykorzysta. A Ty na pewno trafisz jeszcze na kogos fajnego:)

Gość anonimowalola
Mam nadzieje :) Chociaż szczerze większą nadzieję pokładam w tym, że ona go zostawi, a on wróci do mnie. Bo wszyscy mówią, że była z nim dla kasy, zawsze, że go wielkolortnie olewała, zostawiała z byle powodu.

Gość gość
ja to sie modlę, żeby facet którego trochę pouwodziłam, znalazł sobie dobrą laske która się nim zaopiekuje. To miły "chłopak" i chcę, żeby mu się w życiu ułozyło. Sama nie mam do niego siły :D

Gość anonimowalola
Gość może taką znajdzie :) Oby. Przynajmniej jesteś w porządku bo nie zostawiasz go od tak. :)

Gość gość
g

Gość gość