Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie połączenia ze Szwecji? u kogo?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jw. Narzeczony wyjeżdża do Szwecji na miesiac. Chcielibyśmy mieć jak najtansze połączenia. Jaki starter, jakiej sieci powinien kupić? Np z plusa tanio można dzwonić "z" i "do" niemiec....

Gość jakiś on
vectone mobile lub lycemobile, można na ich stronach zamówić darmowe startery.

Gość jolaska
tak na przyszlosc: jesli chcesz tanio dzwonic do szwecji, to sprobuj alenumer. i szwecje i niemcy obdzwaniasz za darmo. i z tego co wiem, to wiele innych krajow tez;p

Gość gość
ja korzystam z lycemobile i spoko jest

Gość pustak na budowe
korzystałem z Lyca, ale niedawono odkryłem alenumer i jestem zdecydowanie bardziej zadowolony. Do sztokholmu dzwonię za darmo, nie płacąc z apołączenia. Nic tańszego nie ma, wiec warto sie tym zainteresować.

Gość jakaś ona
Ja używam Lyca Mobile i jestem bardzo zadowolona. Na ich stronce ZA DARMO zamówiłam startery dla siebie i rodziny i teraz rozmawiamy naprawdę taniutko:) także polecam, można sobie wejść na ich stronkę i samemu się przekonać

Gość kokonko
słuchajcie ja mam tel w Play na kartę i jak mam aktywne darmowe minuty na stacjonarne, to dzwonię do Szwecji bez żadnych opłat dodatkowych przez alenumer. Dla mnie świetna opcja, więc polecam forumowiczom:)

Gość Brateski
sprobowalem tego alenumeru - mega sprawa. wstukalem kod, potem nr siostry w anglii - angielski nr i zadzwonilem za 20 gr za minute, a co lepsze ona nie placila nic :D no miazga jakas:D zrobie sobie darmowe na stacjonarne i bede mial juz w ogole za darmo. rozlacza po 10 min i na nowo czlowiek musi sie laczyc, ale mi to nie przeszkadza.

Gość Negra27
to co ze rozlacza po 10 min. wazne, ze nic nie placisz i ze to nie zaden przekret. zadne abonamety roamingi i inne wielkie oplaty cie nie interesuja. ja poczytalam na stronie alenumeru - to w sumie wsystko jasno wyjasnione gdzie co i za ile. Fajnie, ze ktos cos takiego wymyslil :)

Gość Majchrzak
a alenumer dziala tez do innych krajów? ja skorzystalem z tego polska - szwecja i jestem mega zadowolony :D. raz tylko musialem zaplacic ale doslownie grosiki zaplacilem. ale chcialbym jeszcze dzwonic do londynu bo mam tam nie jednego qmpla - bedzie za darmo?