Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia wróży ;-)

Powróżę

Polecane posty

Gość gość
Kasia wrozy z papieru toaletowego i wlasnego regulaminu .

Gość Uhuhuhu
Jaaa.droga Kasiu,była moja kolej ale mnie nie było...cały czas nie siedzę na necie,ale śledzę topic regularnie pare razy dziennie:) Gdybym mogła Cię prosić o wróżbę...nawet jeśli mnie nie bedzie aktualnie na necie to i tak zweryfikuje to co napisałaś...mam nadzieję,że mnie uwzględnisz :) W najbliższym czasie.pozdrawiam Marta 8.04.1988

Gość gość
Kasiu moja droga bardzo cie prosze o wypad stad i to w podskokach !!!

No juz, uwazaj bo lece. ^^ Przynudzam? :Dtak to sie teraz nazywa, dobrze wiedziec ;) Nie podoba sie to złaź z mojego tematu i udzielaj sie w innych wątkach,albo w ogole nie wchodz na forum skoro tak Cie to razi :)

Gość gość
Kasiu specjalista od takowych dewiacji czeka na ciebie . Psychiatra sie klania !

Gość gość
A ty nawet umiesz latac , oj to wrozka z ciebie , kup sobie miotle to dalej zalecisz ........... Prosze cie powroz mi ...................Kasiu .................

Gość gość
No dawaj Kaska ......

Gość gość
Kasiu to ja weronika.prosze o wrozbe :(

Gość gość
Zaraz Kasia ci powrozy i uslyszysz to co chcesz , no bo jestes jej wybranka :)

Gość Llusia
Kasiu powroz mi, please. czy ON jeszcze do mnie cos czuje????

Dalej sie spinacie? :D Nie mam zadnych wybrancow.Nie dostałaś wróżby bo się nie dostosowałaś. Wcale tak dużo nie napisałam i czytanie zajmie najwyzej kilka minut,ale skoro ktoś nie potrafi nawet tego zrobić, to ja rowniez nie bede swojego czasu traciła - srednio na osobe wychodzi mi 20 minut, zdarzalo sie ze i kilka godzin gdy ktos dopytywał o różne sprawy. Przypominam że nie będę wróżyła pod wasze widzimisie :)

Gość gość
joanna 17.04.1986 czy powinnam juz teraz zamieszkać z moim partnerem? (on 28.11.1982)

Gość gość
Idz dzieciaku spac lepiej a nie udajesz ze wrozysz a ludzie sie wkrecaja.ha ha gowniara wrozy i wymysla glupoty.

Gość alkocholiczka
Ja 03.12.1977 On 23.10.1976. Proszę o wróżbę bo już nie wiem co robić. mamy dzieci ale bez ślubu. Oboje po przejściach. Dużo kłamstw i obłudy. Nie radzę sobie:-(

daj palec a utna cała reke i jeszcze pretensje, ze za mało. smieszne :) co do tej gowniary to juz widocznie nie pamietasz jak bylas mloda, od zawsze bylas dinozaurem?;) ciekawe :D

Gość grubbaska
alkoholiczko wyjdź z nałogu. terapia i jeszcze raz terapia. zbudujcie dzieciom dom. to cudowne mieć dom i tatę i mamę.

Gość Kasia dinosaurus wrozy
Kaska czy ty naprawde stracilas poczucie godnosci , nie obrazaj osob starszych bo sma nia kiedys bedziesz . Wiesz jestes osoba niedojrzala psychicznie i nie powinnas zajmowac sie wrozeniem , bo tylko tymi bzdurami ,ktore tu wypisujesz robisz krzywde ludziom .

Gość alkocholiczka
To właśnie jak jestem z nim szukam zapomnienia w alko....

Wkurzylam sie, trace swoj czas i checi, robie to za darmo a i tak wiecznie jakies problemy, uwazaja sie za lepszych czy jak? Z reszta podejrzewam ze to ta sama osoba . i nie interesuje mnie czy jest starsza czy nie, skoro sama szacunku do mnie nie ma to niech nie liczy ze "gowniara" bedzie cicho siedziała. Nie dam soba pomiatac i juz.

Kaska skonczylas juz pic , no bo od alkoholikow cie tu wyzywaja ha :) , a moze twoje wrozby najlepsze sa w amoku alkoholowym ?

Kasiu musisz wrocic do szkoly , ortografia sie klania , zreszta pisze sie razem

Gość gość
Drogie Panie, aż nie wypada damą :(....

Gość ateraja
Hej Kasiu powróżysz mi? Potrzebuję informacji o mnie i pewnym facecie, co nas łączy i co z tego będzie? jakich ionformacji potrzebujesz?

Gość anakind
znalazma Cie :D mam posbe skontaktuj sie ze mna meilowo alexcar@o2.pl

Gość gość
A umiesz czytac ? Na pierwszej stronie jest Kasi regulamin , biedulka nie lubi sie powtarzac , ma problem z ortografia , wec nie zmuszaj jej do ponownegp pisania .

Gość anakind
gosc - nie denerwuj sie jak mam potrzebe to sobie sama wroze - wybierasz slowa spod kontekst :D.

Gość gość
Ja to nie widze rzadnej damy , no z wyjatkiem Kasi , co za talent i blyskotliwosc ! W domu i zagrodzie