Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kicia34

Dobra siłownia/fitness? Warszawa-Targówek?

Polecane posty

Gość Kicia34

Hej, znacie jakieś dobre adresy fitness klubów na Targówku? Wiem że jest tego trochę w necie ale chodzi mi o sprawdzone opinie, bo wiadomo że każdy pisze że jego najlepsze a nie zawsze tak jest:D Dlatego liczę na waszą pomoc;)

Gość maja ostawska
Czy ktoś z forum chodzi może na Wilanów do Goldsgym? Szukam fajnego towarzystwa żeby zwyczajnie poćwiczyć na siłowni. Chodzę już na zumbę i klimat jest rzeczywiście super, kto ma ochotę się poruszać? ;-0

Gość Ruda24
Kicia, na Targówku fajnie jest w Saturn Fitness. Spoko atmosfera, klub czysty nowiuśki bo po remoncie. Jak chcesz to pisz na priv to możemy chodzić razem;)

Gość Barnaba32
To fakt, Saturn jest spoko. Na fitness nie chodziłem ale siłownia jest zdecydowanie bardzo fajna.

Gość Hanika28
dokładnie na Targówku jest Saturn, w którym spokojnie znajdziesz odpowiednie ćwiczenia dla ciebie, jest ogromny wybór i ćwiczenia są różnorodne, na siłowni też nie ma problemu ze sprzętem, w szatniach czysto, a ceny jak to w Warszawie, ale i tak niższe niż w innych klubach

Gość gość
Oj, oni chyba upadają i nikt tam nie chodzi, inaczej by nie musieli tak spamować po necie, dobre kluby nie potrzebują żałosnej "reklamy".

Gość aniołek1234
Saturn zdecydowanie polecam mają bardzo fajne zajęcia fitness ja chodzę na magicbar i jestem zachwycona czysto i fachowa opieka. Już dawno zrezygnowałam z sieciówek.

Gość Marika_waw
Drogi gościu, dlaczego uważasz że upadają? ja też chodzę do Saturna, bardzo fajny klub nie ma tłumów można się skupić na ćwiczeniach. Zajęcia fitness też bardzo fajne, chodzę razem z koleżanką i jesteśmy bardzo zadowolone. otwarte do 22 więc jest czas by nakarmić dzieciaki położyć je spać i wyskoczyć na godzinkę na siłownie, wiesz jak sie potem fajnie śpi? :)

Gość Zielu
Saturn Fitness - popieram przedmówczynię że ogromnym plusem są długie godziny otwarcia, dodatkowo maja nowoczesny sprzęt a nie jakieś stare zapocone maszyny - polecam wszystkim !

Gość zelass
Powiem, że interesująco wygląda oferta Ladies Gym ( www.ladiesgym.pl ). Oni stawiają na system krótkich treningów obwodowych. Taki trening to tylko pół godziny, dobra opcja dla takich zapracowanych mam i żon jak ja, które mają z reguły deficyt wolnego czasu. Ale te pół godzinki dwa razy w tygodniu znajdę. Na duży plus też jest dla mnie lokalizacja – Metro Stokłosy, dosłownie rzut beretem ode mnie.

Gość Jacqueline86
Sprawdź sobie opinie oraz najbliższy klub w Twojej okolicy w wyszukiwarce zajęć i klubów sportowych ( fitness, siłownia itp.) https://fitplanner.pl :)

Gość Wiktoriaii29
Niedaleko, bo na Białołęce w Marywilskiej 44 jest fajna siłownia Energy Finess Club. Ja tam chodzę już kilka miesięcy i bardzo sobie chwalę. Nowy, sprawny sprzęt w dużych ilościach, więc nie ma kolejek i ogólnie miejscówka spoko, z klimatem. Dobrze mi się tam ćwiczy.

Gość gość
Nie tak daleko jest akademia walki, na kinowej. Świetna siłowania. bardzo dobre ceny, super instruktorzy, nowy sprzęt. Polecam. Do tego karnety w bardzo dobrych cenach

Gość gość
akademia walk to naprawdę świetne miejsce! Ceny ok, ekipa rewelacja, sprzęt nowy i naprawdę konkretny. No i osoby które prowadza zajęcia znają sie na rzeczy :)

Gość gość
Jak wyżej - akademia walki to naprawde rewelacyjne miejsce. Sama trafiłam tam przez przypadek, ale ja poproszę wiecej takich :D fajna atmosfera, mega ludzie, super team, który tam pracuje, złego słowa powiedzieć nie moge

Gość gość
Temat już dawno nie był odświeżany, ale ja trafiłam akurat na Gravitan. Świetny klub Bogata oferta i dobra cena. Oprócz tradycyjnych ćwiczeń na siłowni zainteresowałam się Zumbą i jest naprawdę super :)

Gość ForerverTogether
Sprawdź Gravitan..Kiedyś chodziłam do siłowni, w której na wolną bieżnię musiałam czekać ponad 30 minut, a sprzęt był brudny i ogółem odechciewało mi się ćwiczyć przez takie standard. Tutaj? Tutaj zawsze jest miejsce, czysty sprzęt, już nie wspomnę ile go jest i jakiej jest jakości, bo to aż przyprawia o zawrót głowy

Gość MamaNaPełenEtat
Myślisz siłownia na Targówku - mówisz Gravitan. Naprawdę w 100% dają radę :) Z początku jakoś nie byłam przekonana, ale koniec końców się przekonałam i tak już trenuję tutaj pod okiem trenera dwa lata

Gość CzarnulkaUlka
Robię treningi w Gravitanie i jest całkiem przyjemnie . Obsługa jest milutka, uśmiechnięta. Sprzęt porządny , czysty i co najważniejsze duuuuużo go więc 0 problemów związanych z czekaniem aż ktoś skończy. Polecam

Gość gość
Gravitan. Warto wybrać tą siłownię. Ja miałam duże obawy przed pójściem na siłownie, a na samą myśl o jej wyborze robiło mi się słabo. Poczytałam trochę i właśnie Gravitan miał najlepsze opinie w sieci. Zdecydowałam się i nie żałuję.. Personel podchodzi do każdego profesjonalnie, nie ma żadnych prześmiewczych tekstów ani spojrzeń. Trenerzy pomagają , pokazują jak wykonywać ćwiczenia.. po prostu obierają cel do którego razem chcemy dojść :)

Gość Anikaa1
Jeśli Targówek to tak jak i inni mówią jestem przychylna Gravitanowi. Fajny sprzęt, fajne zajęcia, można wyłapać promocję.

Gość gość
Przed wyprowadzką na Pragę trenowałam z mężem w Gravitanie. Dobry sprzęt, fajni ludzie, nie ma tłoków, a nawet jak dużo ludzi to nie ma problemów żeby sobie miejsce znaleźć :) Ogólnie polecam

Gość gość
A jak z oblężeniem w tym Gravitanie? Dużo ludzi czy jest w miarę spokojnie? Chodzi mi głównie o godziny 17-20

Gość gość
Spokojnie się "zmieścisz" XD Nie ma problemów z miejscem :) Gravitan dobre miejsce.

Gość kaaaklaraa
Gravitan jest spoko jesli nie lubisz tlumow jak ja i chcialabys pocwiczyc w spokoju, bez krepacji i uczucia spojrzen innych na sobie..zawsze mnie to draznilo na duzych silowniach ze ludzi bylo multum. Watpie ze to kwestia pory dnia bo jakos tutaj kiedy nie pojde to mam spokoj.