Gość Byczkowa Napisano Lipiec 8, 2013 Witam! Forum dotyczące diety Dukana w roku 2013 lekko obumarło, postanowiłam więc przyczynić się do rozpoczęcia nowej dyskusji w tym temacie. Jako że jestem osobą, która w najbliższym czasie pragnie rozpocząć dietę białkową - szukam motywacji we wszystkich możliwych źródłach. Forum powstało w celu śledzenia na bieżąco waszych wzlotów i upadków. Mam nadzieję, że i ja wyciągnę z tego lekcję. W tej chwili jestem na etapie teoretycznego zapoznawania się z dietą z możliwie racjonalnych źródeł, gdyż w internecie jest wiele sprzeczności. Chętnie pomogę osobom mającym jakiekolwiek pytania w powyższym temacie. Od teorii do praktyki jednak długa droga. :) Dietę rozpoczynam dokładnie 15 lipca, ponieważ wcześniej nie uniknę pokus (duża impreza rodzinna). Może nawet znajdą się osoby, które zaczną w tym samym dniu i będziemy mogli wspólnie śledzić postępy. Do października planuję rozpocząć kolejny rok studiów z nową figurą. KTO JEST ZE MNĄ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach