Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoniKaa25m

Do bogatych ludzi dobrej woli

Polecane posty

Gość MoniKaa25m

Bardzo pilnie potrzebuje pomocy, mam okrpne długi z któryuch nie mogę wyjść pracuje, biore wszystkie fuchy, dodatkowe prace, ale to i tak nie starcza.; Pomogłam komuś kogo kochałam i wziełam paęe kredytów by tej osobie pomoc ta osoba miała mi potem pomagac spłacać zadłużenia, a w zamian za to wystawiła mnie i zostawiła ze wszystkim ze złamanym sercem i okropnymi długami. Wpadłam w parabole finansowa bez wyjścia mam myśli samobojcze i nie wiem juz co robić zaraz moge stracic dach nad głowa wiem, ze niektorzy bedą sie ze mnie nabijać pisać, ze głupia i maja racje bylam glupia, ze zaufam i tak sie dałąm a teraz szukam pomocy gdziekolwiek u kogo kolwiek nie chce do końca przegrać życia chce sue jakoś uratować i tylko cud lub czyjaś bezinteresowna pomoc mi pomoże

Gość Mosze Goldbaum
Musisz ponieść karę za życie ponad stan.

Gość MoniKaa25m
Czlowiek szuka pomocy gdziekolwiek trzeba to rozumieć i wierzyć w ludzi

Gość MoniKaa25m
A gdzie ja żylam ponad stan :(:( wcale nie zylam ponad stan dziekuje za wsparcie ja szukam pomocy a nie pastwienia sie wiem, ze popelnilam blad to nic nowego tylko trzeb jakos sprobowac nie przegrac zycia

Gość gość
Przykro mi, ale za głupotę trzeba zapłacić.

Gość gość
Polska to nie Ameryka tu Ci nikt nie pomoze :D widac ze naiwna jestes po samym tym , ze prosisz na kafeterii :D

Gość MoniKaa25m
A gdzie ja żylam ponad stan :(:( wcale nie zylam ponad stan dziekuje za wsparcie ja szukam pomocy a nie pastwienia sie wiem, ze popelnilam blad to nic nowego tylko trzeb jakos sprobowac nie przegrac zycia

Gość Mosze Goldbaum
Wcześniej przeczytałem tylko pierwsze zdanie, sorry. :D

Gość gość
to niech ktos na ciebie wezmie kredyt.oczywiscie ktos zaufany. nie wiesz ze ludzi nie obchodzi los innych?wazne zeby im bylo dobrze

Gość MoniKaa25m
Nie będe nawet an te obraźliwe teksty odpisywać forma wypowiedzi świadczy o jej nadawcy, wiem, że to nie ameryka tylko staram sie jak mogę łapie sie ostatniej deski ratunku jaka wpadła mi do głowy

Gość MoniKaa25m
niestety wiem... i raczej nie znajde nikogo kto by mi pomogl myslalam, ze moze ktos zyczliwy sie znajdzie niektorzy maja serce i tyle kasy, ze nie wiedza co z nia robic a komus moze ona uratowac zycie

Gość MoniKaa25m
To jest post do ludzi ktorzy maja serce i rozumieja, ze kazdy popelnia bledy, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniam! Nie ma ludzin idealnych kazdy sie myli i popelnia bledy moja pięta Achillesowa jest naiwność po prostu stało się i szukam pomocy nie gnębienia

Gość MoniKaa25m
Czy jest tu ktos kto moze jakos pomoc?? doradzic ?? moze jakas dorywcza praca bo stala mam moze internetowa??

Gość gość
Szymson i po co te wyzwiska ? To że autorka jest naciągaczką i oszustka nie znaczy że mamy się znizac do jej poziomu. Mało tu już zlodzieji tematy zakładało?

Gość kiciamicia2123
A ile masz tego dlugu?

Gość loveuk
Szukamy chętnych kobiet w wieku 18-35 lat z podstawowym angielskim,w celu zawarcia ślubu z obcokrajowcem.Zapewniamy przelot zakwaterowanie utrzymanie,dla zainteresowanych pomagamy w znalezieniu legalnej pracy w UK. Więcej informacji: love.uk@o2.pl

Gość MoniKaa25m
Nie jestem żadna naciągaczka i oszustka moge udowodnić wszytko osobie , która zechciała by mi pomoc jestem wierząca i uczciwa temu dałam sie tak zrobic i jeśli ktoś wycignie do mnie ręke wszystko udowodnie moge rachunki przesłać za uregulowane kredyty wszystko i nie klamie i nie naciągam a długu mam dużu, ale tak 30 000 zl :(:(, ale kazdy grosz sie liczy raty sie zbliżają a ja nie wiem ska zarobić kasę łapię sie wszystkiego pracuje biore fuchy a i tak nie starcza

Gość gość
Kicia micia nie daj się nabrać na płaczliwe teksty. Niejeden tu już taki temat był i jeszcze rzewniej pisany a okazywało się oszustwem

Gość MoniKaa25m
Do kiniamicia jeśli naprawde byś zdecydowała mi sie pomoc mogę wszytko udowodnić nic w ciemno moge zostac za parę dni bez dachu nad głową i boje się strasznie ludzie potrafią tylko osodzać i każdego brać za oszusta

Gość gość
Taaa a świnie majo pieże i latajo

Gość MoniKaa25m
Gdybys bardziej zainteresowal sie sprawa a nie tylko krytykowal moze odroznil bys oszustke od uczciwej osoby naparwde mi przykro za taka ocene

Gość MoniKaa25m
Apeluje o pomoc do kogos dobrego uczciwego kogos kto chce miec na koncie dobry uczynek im komus pomoc

Gość gość
Daj już dziewczyno spokój. Myślisz, że ludziom to pieniądze z nieba lecą? Ja mam nawet więcej na koncie niż ci potrzeba, ale musiałabym być chyba naiwna, żeby ci pomagać, a później szukaj wiatru w polu. Każdy oszczędza dla siebie. Idź żebrać na ulicę i nie męcz nas.

Gość gość
noz kuzwa wez ty sie do roboty a nie tu pitolisz..... kredyt umialas wziac to go splacaj a jak nie mozesz to chyba masz jakas rodzine a nie tu od obcych chcesz wyludzic

Gość MoniKaa25m
To nie siedź ma moim poście nikt cie do tego nie zmusza. Gratuluje sukcesów i, że się w życiu ułożyło należy się zapewne. Nie poniżałabym się tak gdybym naprawde nie musiła jestem w trudnej sytuacji i tu przydało by się zrozumienie a nie wieczne oskarżenia i gwarantuje, że jeśli sie znajdzie ktoś o dobrym sercu to udowodnie swoje problemu to, że nie jestem oszustka i można mi zaufać gość który pisał nie musi mi wierzyć, ale może ktoś uwierzy a ja mam dowody na swoja prawdomównośc moge wszytko przesłać, pokazać przedstawić spotkać się cokolwiek po prostu potrzebuje pomocy a nie zawiśći

Gość MoniKaa25m
I prosiłabym o nie komentowanie osób ktore chcą wyśmiewać sie i wyzywać od oszustów jak sie naprawde nie wie jak jest

Gość gość
ja cie znam, ty na su zarabiasz!

Gość MoniKaa25m
Nie wiem nawet co to su i napewno mnie nie znasz jestem na kafeterii pierwszy raz bo potrzebuje pomocy a w przeciwieństwie do ciebie istnieja dobrzy ludzie uczciwi i litościwi

Gość gość
w przeciwienstwie do ciebie to chociaż potrafię pisać :D